STOLDREW

poszukiwacz

STOLDREW

Post autor: poszukiwacz »

co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad

oknoAD

Gość

Re: STOLDREW

Post autor: Gość »

poszukiwacz pisze:co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad
nie rob tego lipna firma terminy chore jakosc fatalna a pozatym lepiej grac w totka kak sie do nich dodzwonic.

wytrzymłaem znimi tylko miesiac choc ceny maja kuszace
dorcia

Post autor: dorcia »

kusząca to jest szefowa
Elwis

Post autor: Elwis »

dorcia pisze:kusząca to jest szefowa
...Piątkowska ?
Gość

poszukiwacz pisze:co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad
NIE PCHAJ SIĘ W KUPĘ
DON JUAN

Post autor: DON JUAN »

Piątkowska jest super , ale nie wszyscy próbowali.

Gość

To CYRK a nie firma. Bralem od nich troche towru..... Na poczatku klamali ze sa producentami, potem zaczeli produkowac ..... ale jak !!! Reklamacje ciagnely sie przez ponad pol roku, a zachowanie kierowcy jest conajmniej skandaliczne!!! NIE WCHODZ Z NIMI W UKLADY BO BEDZIESZ MIAL NIEPRZYJEMNOSCI, SZKODA NERW I PIENIEDZY. Pozdrawiam.
fhu okno

stoldrew

Post autor: fhu okno »

uważajcie co robicie w sezonie zapomnijcie o oknach co do reklamacji
to najlepiej zgłosić do pobliskiej parafi szybciej wysłucha
produkcja ok.3000 okien miesięcznie z tego 30% reklamacja
okucie takie sobie no i stal dlaczego w kawałkach.........?
powodzenia.....
Dealer

Post autor: Dealer »

Dzięki za info..
poszukiwacz

STOLDREW

Post autor: poszukiwacz »

dzięki panowie i panie za opinię ale nie chodzi mi o szefową bo widziałem ją i żadna rewelka, tylko o więcej opini na temat zasad współpracy z tą firmą, bo cenę mają naprawdę kusząca a co z jakością
Gość

Dziś oglądałem pomontowane okna stoldrewu . Okna jak okna ale
drzwi balkonowe bez przewiązki , na środku dłudości rama dała się
uciągnąć o jakieś 10 mm . Ciekawe dlaczego !!!!!!!!!!!
StoldrewPłock
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: StoldrewPłock »

Witam serdecznie,
Przez wiele lat nie komentowaliśmy tych oszczerczych wpisów. Ale kiedyś trzeba było to zrobić (jesteśmy to winni naszym partnerom).
No ale cóż można poradzić na nieuczciwą konkurencję, która w dobie internetu zyskała nowe oręże, podszywając się pod tzw. niezadowolonych klientów.
Najlepiej o nas świadczą nasi partnerzy, którzy są z nami nawet od ponad 20-lat. Serdecznie Wam za to dziękujemy a inne firmy serdecznie zapraszamy do współpracy.
Pozdrawiamy,
STOLDREW
josek73
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: josek73 »

Ja pierdziu
Po 8 (słownie: ośmiu) latach, ktoś zauważył, że mu du.ę obrabiają i reaguje. Ale zapłon.
To pewnie tak samo jak z tymi reklamacjami - kiedyś zareagują :lol:
Po co było stare rany rozdrapywać :?:
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Hehe,
więc każdy powinien mieć nadzieję że jego dzień nadejdzie:)
A co do tej firmy.. to pamiętam, że przez lata "zapominali" zapłacić fakturkę dla mojego Pracodawcy.
zalamana
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zalamana »

Witam.
A ja myslalam ze tylko ja mam problemy z zgloszeniem reklamacji.Zglaszalam zle zamontowane drzwi przyslali pana a on powiedzial ze jest od okien a nie od drzwi i nic nie zrobi.W listopadzie drzwi mi zalorzyli kilka tyg po zglosilam reklamacje i dopiero po wielu nerwach w kwietniu przyslali kogos ktory nie umial i tak tego zrobic.Dziura przy progu,drzwi nie dochodza dobrze do futryny zimno leci,zima snieg no ale czy ich to interesuje pieniadza to umia wziac no ale nic po za tym.Straszna firma a pracownicy ktorzy tam pracuja nastepna porazka.NIE polecam!!
BUDINF
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: BUDINF »

Współpracuję z nimi od 4 lat. ZERO problemów. ZERO. Stare posty, wiec może kiedyś było nie tak. Jakość do ceny bardzo dobra. Reklamacje jeśli są, to są rozpatrywane szybko. Terminy niezawalane jak to w niektórych innych firmach, z którymi współpracuję... Ja jestem bardzo zadowolony.
ODPOWIEDZ