ROYAL Silver Line poszukiwany

Gość

ROYAL Silver Line poszukiwany

Post autor: Gość »

poszukuję producenta okien w systemie ROYAL Silver Line

oknoAD

mirek

Re: ROYAL Silver Line poszukiwany

Post autor: mirek »

Anonymous pisze:poszukuję producenta okien w systemie ROYAL Silver Line
n.p. WIMAROL we Wrocławiu polecam mała firma ale solidna
Gość

Co to są za okna ROYAL Silver Line. Jaki profil, jakie okucia, jakie szyby, kto jest producentem?????
mirek

Anonymous pisze:

Co to są za okna ROYAL Silver Line. Jaki profil, jakie okucia, jakie szyby, kto jest producentem?????
a wiec;
ROYAL - firma produkujac profile fabryka w Polkowicach
Silver Line - nazwa profilu ( cztery komory )
okucja - w zaleznosci kto na tym produkuje ( WIMAROL na WH robili tez na ROTO czarnym )
Szyby - jakie sobie zazyczysz
pozdrawiam
Gość

Pozdrawiam Mirka, dzieki za wyjasnienia na pisz od kiedy nie jest to "nowy profil kanadyjski". Jeśłi masz coś z produkcją tczegos wspolnego to powiedz po co to, co to, dla kogo to???????????????????????
DAREK13

Post autor: DAREK13 »

Anonymous pisze:Pozdrawiam Mirka, dzieki za wyjasnienia na pisz od kiedy nie jest to "nowy profil kanadyjski". Jeśłi masz coś z produkcją tczegos wspolnego to powiedz po co to, co to, dla kogo to???????????????????????

Sorka zapomniałem się podpisać

maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

On jest tak kanadyjski , jak Aluplast czy REHAU jest niemiecki.
Maxio
mirek

maxio pisze:On jest tak kanadyjski , jak Aluplast czy REHAU jest niemiecki.
maxio z calym szacunkiem dla ciebie,ale co masz na mysli piszac ze aluplast i rehau nie jest niemiecki
to tak samo gdybys powiedzial ze garbus jest samochodem meksykanskim, bo ostatnia tasma produkcyjna byla w meksyku - miasta nie pomne
mirek

Anonymous pisze:Pozdrawiam Mirka, dzieki za wyjasnienia na pisz od kiedy nie jest to "nowy profil kanadyjski". Jeśłi masz coś z produkcją tczegos wspolnego to powiedz po co to, co to, dla kogo to???????????????????????
jesli slyszales ze jest to " nowy profil kanadyjski" to jest taka sama prawda jak w kawale o tym ze kowalski wygral samochod.
profil jak najbardziej dla ludzi jakosciowo nic mu nie brakuje, jesli chodzi o
sam profil godny polecenia producentow nie znam wielu. nie kazdy chce nowosci profil nie nalezy do najtanszych, ale cos za cos
co do estetyki profil podoba mi sie ( w domu jednak mam inne).
przez dwa lata kumpel ktory robi na tym profilu nie ma reklamacji, chyba ze monter nie wie co to poziomica.
za chwile bedzie kilka postow z ktorych dowiesz sie ze najlepszy profil to xyz, a ten jest do d.... ( a tak na marginesie niech ktos kto tak napisze sprobuje to zrobic i sobie wsadzic )
pozdrawiam
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

mirek pisze:
maxio pisze:On jest tak kanadyjski , jak Aluplast czy REHAU jest niemiecki.
maxio z calym szacunkiem dla ciebie,ale co masz na mysli piszac ze aluplast i rehau nie jest niemiecki
to tak samo gdybys powiedzial ze garbus jest samochodem meksykanskim, bo ostatnia tasma produkcyjna byla w meksyku - miasta nie pomne
Każdy z tych 3 profili w Polsce jest produkowany , czyli Royal jest tak Kanadyjski jak Rehau czy ALUPLAST Niemiecki , to nie jest dziwne , bo większość rzeczy w Polsce sprzedawanych jest w Polsce produkowanych (sprzęt AGD , RTV) , a my nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy .
Maxio
Europrofil

ROYAL Silver Line

Post autor: Europrofil »

Jestem producentem - zapraszam do współpracy. Przy pragnę uzupełnić informacje o systemie; profil istotnie czterokomorowy, bezołowiowy, zlicowany o zaokrąglonych krawędziach. Jako jedyny(?) w Polsce objęty ponad 10 letnią gwarancją producenta profili na niezmienność białego koloru. Do tego wręcz koncertowa współpraca z dostawcą systemu - możemy wykonać wszystko i w dowolnym (prawie) terminie.
Mamy tańszą - trzykomorową alternatywę tego samego profilu - też ładny, ale nie zlicowany.
System kompletny, robimy z niego dużo drzwi PCV.
Zapraszam na nasze strony internetowe; www.europrofil.gdynia.pl
Gość

Z szacunkiem dla rozmówcy. Te 10 lat gwarancji na stabilność koloru to pic. Badania starzeniowe symulują 40 lat eksploatacji okna i nie może się biały kolor zmienić.
Czy masz certyfikat. Z tego co wiem to nie.
wolfe

Post autor: wolfe »

Jako dostawca pcv też bym dał 10, a co 20 lat gwarancji, kto po 10 latach znajdzie fakturę upoważniającą do reklamacji? i jak udowodni zmianę odcienia koloru? :D
Europrofil

Z szacunkiem dla Gościa;

Post autor: Europrofil »

Anonymous pisze:Z szacunkiem dla rozmówcy. Te 10 lat gwarancji na stabilność koloru to pic. Badania starzeniowe symulują 40 lat eksploatacji okna i nie może się biały kolor zmienić.
Czy masz certyfikat. Z tego co wiem to nie.
Z szacunkiem dla Gościa;
Jeśli przy badaniach starzeniowych przez (symulowane) 40 lat nie może się zmienić biały kolor, to dlaczego 10 - letnia gwarancja jest picem?
Z szacunkiem dla Wolfa;
tę gwarancję mam w umowie - koncern ROYAL to nie jest firma krzak, która po paru latach zmieni nazwę i siedzibę żeby uciec od reklamacji. Skoro dają taką gwarancję, to znaczy, że są pewni jakości swojego wyrobu.
DAREK 13

Post autor: DAREK 13 »

Jeśli chcecie z kimś nawiązać współpracę to niech Wasi Dystrybutorzy nie piszą na ulotkach że Nasze okna są zdrowe a inne rakotwórcze, Nasze są nowoczesne 4 komorowe a inne 3 komorowe to te z których na zachodzie wychodzą itd. w takim samym tonie.

Po przeczytaniu takich info od razu wpisuję na listę z nimi nie handluję.
DAREK 13

NIby na foru mirek i maxio się trochę pokłucili, fajnie było chłopaki nie...;)

ALe silverline to druga liga, no cio nieznany, egztyczny, zkiepskim marketingiem.........
mirek daj czadu czekam mam ochotę ci przypalić.
mirek

DAREK 13 pisze:NIby na foru mirek i maxio się trochę pokłucili, fajnie było chłopaki nie...;)

ALe silverline to druga liga, no cio nieznany, egztyczny, zkiepskim marketingiem.........
obiecalem sobie nie reagowac na twoje posty , ale czuje sie wywolany do tablicy nie przypominam sobie zadnej jak to napisales klutni
druga liga to ty jestes
egzotyczny to jest np. koliber bo nie wystepuje w europie
przypalic to mi nie mozesz wyroslem z tego
jak mama dala ci 5 zl na kawiarenke to wykozystaj ten czas i pieniadze z sensem. pa chlopcze
hf

Royal Silver Line

Post autor: hf »

Europrofil
dodaj jeszcze że szerokośc ramy to 58 mm
Podaj wsp. przenikania ciepła dla
ramy bez wzmocnienia
ramy ze wzmocnieniem
DAREK 13

mirek pisze:
DAREK 13 pisze:NIby na foru mirek i maxio się trochę pokłucili, fajnie było chłopaki nie...;)

obiecalem sobie nie reagowac na twoje posty , ale czuje sie wywolany do tablicy nie przypominam sobie zadnej jak to napisales klutni
druga liga to ty jestes
egzotyczny to jest np. koliber bo nie wystepuje w europie
przypalic to mi nie mozesz wyroslem z tego
jak mama dala ci 5 zl na kawiarenke to wykozystaj ten czas i pieniadze z sensem. pa chlopcze
Już sam sobie przypaliłeś, wymiękasz merytorycznie więc rzucasz błotem.
Pozdrawiam:):)
PS jak zmienisz system sam z siebie bedziesz sie śmiał.
Gość

DAREK 13 pisze: PS jak zmienisz system sam z siebie bedziesz sie śmiał.
A tak z ciekawości - czy zastosowanie jakiegoś super-hiperprofilu zwalnia producenta od właściwej produkcji i montażystów od porządnego montażu?
Bo jakże często to widać.:-(
ODPOWIEDZ