ROYAL Silver Line poszukiwany
-
mirek
Re: ROYAL Silver Line poszukiwany
n.p. WIMAROL we Wrocławiu polecam mała firma ale solidnaAnonymous pisze:poszukuję producenta okien w systemie ROYAL Silver Line
-
Gość
Anonymous pisze:poszukuję producenta okien w systemie ROYAL Silver Line
Co to są za okna ROYAL Silver Line. Jaki profil, jakie okucia, jakie szyby, kto jest producentem?????
-
mirek
a wiec;Anonymous pisze:Anonymous pisze:poszukuję producenta okien w systemie ROYAL Silver Line
Co to są za okna ROYAL Silver Line. Jaki profil, jakie okucia, jakie szyby, kto jest producentem?????
ROYAL - firma produkujac profile fabryka w Polkowicach
Silver Line - nazwa profilu ( cztery komory )
okucja - w zaleznosci kto na tym produkuje ( WIMAROL na WH robili tez na ROTO czarnym )
Szyby - jakie sobie zazyczysz
pozdrawiam
-
Gość
-
DAREK13
-
mirek
maxio z calym szacunkiem dla ciebie,ale co masz na mysli piszac ze aluplast i rehau nie jest niemieckimaxio pisze:On jest tak kanadyjski , jak Aluplast czy REHAU jest niemiecki.
to tak samo gdybys powiedzial ze garbus jest samochodem meksykanskim, bo ostatnia tasma produkcyjna byla w meksyku - miasta nie pomne
-
mirek
jesli slyszales ze jest to " nowy profil kanadyjski" to jest taka sama prawda jak w kawale o tym ze kowalski wygral samochod.Anonymous pisze:Pozdrawiam Mirka, dzieki za wyjasnienia na pisz od kiedy nie jest to "nowy profil kanadyjski". Jeśłi masz coś z produkcją tczegos wspolnego to powiedz po co to, co to, dla kogo to???????????????????????
profil jak najbardziej dla ludzi jakosciowo nic mu nie brakuje, jesli chodzi o
sam profil godny polecenia producentow nie znam wielu. nie kazdy chce nowosci profil nie nalezy do najtanszych, ale cos za cos
co do estetyki profil podoba mi sie ( w domu jednak mam inne).
przez dwa lata kumpel ktory robi na tym profilu nie ma reklamacji, chyba ze monter nie wie co to poziomica.
za chwile bedzie kilka postow z ktorych dowiesz sie ze najlepszy profil to xyz, a ten jest do d.... ( a tak na marginesie niech ktos kto tak napisze sprobuje to zrobic i sobie wsadzic )
pozdrawiam
Każdy z tych 3 profili w Polsce jest produkowany , czyli Royal jest tak Kanadyjski jak Rehau czy ALUPLAST Niemiecki , to nie jest dziwne , bo większość rzeczy w Polsce sprzedawanych jest w Polsce produkowanych (sprzęt AGD , RTV) , a my nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy .mirek pisze:maxio z calym szacunkiem dla ciebie,ale co masz na mysli piszac ze aluplast i rehau nie jest niemieckimaxio pisze:On jest tak kanadyjski , jak Aluplast czy REHAU jest niemiecki.
to tak samo gdybys powiedzial ze garbus jest samochodem meksykanskim, bo ostatnia tasma produkcyjna byla w meksyku - miasta nie pomne
Maxio
-
Europrofil
ROYAL Silver Line
Jestem producentem - zapraszam do współpracy. Przy pragnę uzupełnić informacje o systemie; profil istotnie czterokomorowy, bezołowiowy, zlicowany o zaokrąglonych krawędziach. Jako jedyny(?) w Polsce objęty ponad 10 letnią gwarancją producenta profili na niezmienność białego koloru. Do tego wręcz koncertowa współpraca z dostawcą systemu - możemy wykonać wszystko i w dowolnym (prawie) terminie.
Mamy tańszą - trzykomorową alternatywę tego samego profilu - też ładny, ale nie zlicowany.
System kompletny, robimy z niego dużo drzwi PCV.
Zapraszam na nasze strony internetowe; www.europrofil.gdynia.pl
Mamy tańszą - trzykomorową alternatywę tego samego profilu - też ładny, ale nie zlicowany.
System kompletny, robimy z niego dużo drzwi PCV.
Zapraszam na nasze strony internetowe; www.europrofil.gdynia.pl
-
Gość
-
wolfe
-
Europrofil
Z szacunkiem dla Gościa;
Z szacunkiem dla Gościa;Anonymous pisze:Z szacunkiem dla rozmówcy. Te 10 lat gwarancji na stabilność koloru to pic. Badania starzeniowe symulują 40 lat eksploatacji okna i nie może się biały kolor zmienić.
Czy masz certyfikat. Z tego co wiem to nie.
Jeśli przy badaniach starzeniowych przez (symulowane) 40 lat nie może się zmienić biały kolor, to dlaczego 10 - letnia gwarancja jest picem?
Z szacunkiem dla Wolfa;
tę gwarancję mam w umowie - koncern ROYAL to nie jest firma krzak, która po paru latach zmieni nazwę i siedzibę żeby uciec od reklamacji. Skoro dają taką gwarancję, to znaczy, że są pewni jakości swojego wyrobu.
-
DAREK 13
Jeśli chcecie z kimś nawiązać współpracę to niech Wasi Dystrybutorzy nie piszą na ulotkach że Nasze okna są zdrowe a inne rakotwórcze, Nasze są nowoczesne 4 komorowe a inne 3 komorowe to te z których na zachodzie wychodzą itd. w takim samym tonie.
Po przeczytaniu takich info od razu wpisuję na listę z nimi nie handluję.
Po przeczytaniu takich info od razu wpisuję na listę z nimi nie handluję.
-
DAREK 13
-
mirek
obiecalem sobie nie reagowac na twoje posty , ale czuje sie wywolany do tablicy nie przypominam sobie zadnej jak to napisales klutniDAREK 13 pisze:NIby na foru mirek i maxio się trochę pokłucili, fajnie było chłopaki nie...
ALe silverline to druga liga, no cio nieznany, egztyczny, zkiepskim marketingiem.........
mirek daj czadu czekam mam ochotę ci przypalić.
druga liga to ty jestes
egzotyczny to jest np. koliber bo nie wystepuje w europie
przypalic to mi nie mozesz wyroslem z tego
jak mama dala ci 5 zl na kawiarenke to wykozystaj ten czas i pieniadze z sensem. pa chlopcze
-
hf
Royal Silver Line
Europrofil
dodaj jeszcze że szerokośc ramy to 58 mm
Podaj wsp. przenikania ciepła dla
ramy bez wzmocnienia
ramy ze wzmocnieniem
dodaj jeszcze że szerokośc ramy to 58 mm
Podaj wsp. przenikania ciepła dla
ramy bez wzmocnienia
ramy ze wzmocnieniem
-
DAREK 13
Już sam sobie przypaliłeś, wymiękasz merytorycznie więc rzucasz błotem.mirek pisze:obiecalem sobie nie reagowac na twoje posty , ale czuje sie wywolany do tablicy nie przypominam sobie zadnej jak to napisales klutniDAREK 13 pisze:NIby na foru mirek i maxio się trochę pokłucili, fajnie było chłopaki nie...
ALe silverline to druga liga, no cio nieznany, egztyczny, zkiepskim marketingiem.........
mirek daj czadu czekam mam ochotę ci przypalić.
druga liga to ty jestes
egzotyczny to jest np. koliber bo nie wystepuje w europie
przypalic to mi nie mozesz wyroslem z tego
jak mama dala ci 5 zl na kawiarenke to wykozystaj ten czas i pieniadze z sensem. pa chlopcze
Pozdrawiam:):)
PS jak zmienisz system sam z siebie bedziesz sie śmiał.
-
Gość