Dako-reklama

Wy wiecie kto

Dako-reklama

Post autor: Wy wiecie kto »

Panowie z Dako,w waszych reklamach prasowych wzorujecie się na najlepszych?
Trochę własnej twórczości..... wam życzę :oops:
Ale już niedługo was znowu zaskoczymy...
Mała rada:"Okna z gór"-to nie przejdzie :lol:

oknoAD

bzinks

Post autor: bzinks »

nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
Gość

Post autor: Gość »

bzinks pisze:nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
A jaki oni mają marketing??? :lol:
Charlie

Post autor: Charlie »

bzinks pisze:nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
...Bogdański - płaci cashem i dużo zamawia. Kocham Go !
Dawid

Post autor: Dawid »

płaci gotówką ponieważ ma dodatkowy rabat, czy dlatego że jest zablokowany??
???

Post autor: ??? »

Dawid pisze:płaci gotówką ponieważ ma dodatkowy rabat, czy dlatego że jest zablokowany??
....strasznie dziwne, ja myslalem, ze ten Lodzki sklad fabryczny DAKO dawno nie istnieje. Obok otworzyl sie wielki i zaopatrzony sklad innej fabryki. Jak dwa lata temy byla stara ekipa w skladzie to milo bylo popatrzyc jak praca wre.

Gość

I jak tam wasza reklama chłopcy z New Sącza?
Gość

Znam firme Dako i bardzo ich lubię. jest to pożądna firma o dobrej obsłudze irzetelnym podejściu do sprawy. Gratulowac tylko włascicielom ich osiągnięć ! M.D. z Poznania
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

Skąd się urwałeś. Ich cena okien zerwała sie z choinki. Nie mają przrobu obnizają na Maxa. Vece trzeba zapłacić( za to co się wzieło 60 dni temu). No i spłacać kredyt za biurowiec.
Marketing? Może istnieje, ale ludzie nie ci.
qwerty
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: qwerty »

??? pisze:
Dawid pisze:płaci gotówką ponieważ ma dodatkowy rabat, czy dlatego że jest zablokowany??
....strasznie dziwne, ja myslalem, ze ten Lodzki sklad fabryczny DAKO dawno nie istnieje. Obok otworzyl sie wielki i zaopatrzony sklad innej fabryki. Jak dwa lata temy byla stara ekipa w skladzie to milo bylo popatrzyc jak praca wre.
Co to za skład obok DAKO interesuje mnie odbiór okien od ręki ? Napisz coś więcej.
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

podejdź sam zobacz brukowa 14
qwerty
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: qwerty »

W którym miejscu jest tam skład okien? Chyba pomyliłeś adres pod numerem 16 jest skład fabryczny z oknami i to z dużą ilością.
Gość!
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gość! »

Co słychać u "Dakonomicznych chłopaków"? :lol:
Dlaczego ostatnio reklamujecie się tak dakonomicznie?
MDO
Małomówny
Małomówny
Kontakt:

Post autor: MDO »

Pozdrowienia dla firmy DAKO. Widać bardzo przeszkadzaja konkurencji skoro tyle tu zgryźliwych uwag. Bo firma jest naprawde dobra! Gratulacje
Generalny Przedstawiciel Firm: MTS-Fentec GmbH Niemcy, Stuga, Wielka Brytania,
Gość!
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gość! »

Firma ma dobrą reklamę. :lol: Tyle tylko że szefowej marketingu brakuje inwencji twórczej.
dell
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dell »

Wybudowali biurowiec tylko przydała by się jeszcze oczyszczalnia bo woda z kranu śmierdzi że szok.
Budowlańców też mieli pierwsza klasa wystarczy rzucić okiem na ściany klatki schodowej.
Ale co się dziwić jakie podejście do ludzi takie efekty skoro zapraszają na szkolenie do N. Sącza i zapraszają ich na śniadanie do marketu ze słowami "tu możecie panowe sobie coś kupić" to ...............
Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

dell pisze:Wybudowali biurowiec tylko przydała by się jeszcze oczyszczalnia bo woda z kranu śmierdzi że szok.
Budowlańców też mieli pierwsza klasa wystarczy rzucić okiem na ściany klatki schodowej.
Ale co się dziwić jakie podejście do ludzi takie efekty skoro zapraszają na szkolenie do N. Sącza i zapraszają ich na śniadanie do marketu ze słowami "tu możecie panowe sobie coś kupić" to ...............
"Ale okręt nie może stać w porcie"
wojber
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: wojber »

DAKO jest ok !!!

JA TO WIEM !!!
ODPOWIEDZ