Trochę własnej twórczości..... wam życzę
Ale już niedługo was znowu zaskoczymy...
Mała rada:"Okna z gór"-to nie przejdzie
A jaki oni mają marketing???bzinks pisze:nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
...Bogdański - płaci cashem i dużo zamawia. Kocham Go !bzinks pisze:nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
....strasznie dziwne, ja myslalem, ze ten Lodzki sklad fabryczny DAKO dawno nie istnieje. Obok otworzyl sie wielki i zaopatrzony sklad innej fabryki. Jak dwa lata temy byla stara ekipa w skladzie to milo bylo popatrzyc jak praca wre.Dawid pisze:płaci gotówką ponieważ ma dodatkowy rabat, czy dlatego że jest zablokowany??
Skąd się urwałeś. Ich cena okien zerwała sie z choinki. Nie mają przrobu obnizają na Maxa. Vece trzeba zapłacić( za to co się wzieło 60 dni temu). No i spłacać kredyt za biurowiec.bzinks pisze:nooooooo Nowy Sącz to prawie jak Tybet....... , ale Dako jest okey na naszym terenie, nie stosuje zaniżania cen ich marketing nie jest tak agresywny jak innych no i fajni handlowcy, a swoją rogą może ktos powie mi jak ma się konkurent czyli Bogdański, śledze losy tej firmy w dziedzinie produkcji stolarki otworowej i nie najlepsze opinie ostatnio słyszałem o ich oknach
Co to za skład obok DAKO interesuje mnie odbiór okien od ręki ? Napisz coś więcej.??? pisze:....strasznie dziwne, ja myslalem, ze ten Lodzki sklad fabryczny DAKO dawno nie istnieje. Obok otworzyl sie wielki i zaopatrzony sklad innej fabryki. Jak dwa lata temy byla stara ekipa w skladzie to milo bylo popatrzyc jak praca wre.Dawid pisze:płaci gotówką ponieważ ma dodatkowy rabat, czy dlatego że jest zablokowany??
"Ale okręt nie może stać w porcie"dell pisze:Wybudowali biurowiec tylko przydała by się jeszcze oczyszczalnia bo woda z kranu śmierdzi że szok.
Budowlańców też mieli pierwsza klasa wystarczy rzucić okiem na ściany klatki schodowej.
Ale co się dziwić jakie podejście do ludzi takie efekty skoro zapraszają na szkolenie do N. Sącza i zapraszają ich na śniadanie do marketu ze słowami "tu możecie panowe sobie coś kupić" to ...............