okna Kraków

hagnee
Czytelnik
Czytelnik

okna Kraków

Post autor: hagnee »

Witam,
budowa domu w toku, nadszedł czas na montowanie okien. Przeglądam różne oferty i kompletnie nie wiem czym się sugerować... chcę okna białe, w miarę dźwiękoszczelne i z mikrowentylacją.
Swego czasu montowałam w wynajmowanym mieszkaniu okna thyssen i bylam bardzo zadowolona. Niestety nie mam kontaktu już z tamtym dostawcą (zmienił numer).
Co poradzicie?
z góry dziękuję za porady i ewentualne oferty:)
ps. potrzebuję 18 okien + dwa okna dachowe - konkrety mogę przesłać na mejla

oknoAD

paulinajel
Czytelnik
Czytelnik

Re: okna Kraków

Post autor: paulinajel »

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STRONĘ www.krakowokna.pl lub do naszego punktu sprzedaży adres :ul.balicka 100 teren mleczarni krakowskiej
tel 012 626 2041
pozdrowienia
paulinajel
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: paulinajel »

Witam ponownie.
Proszę o speyfikację okien na adres [email protected] a zrobimy wycenę.
pozdrowienia
www.krakowokna.pl
Venessa Sp. z o.o.
Małomówny
Małomówny
Kontakt:

Post autor: Venessa Sp. z o.o. »

zapraszam,
www.mazurskafabryka.pl

biale okna robiliśmy np. w www.ventana.pl - można zobaczyć jake proponujemy
Venessa Sp. z o.o. - Mazurska Fabryka Okien i Drzwi drewnianych
Awatar użytkownika
Malec
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: Malec »

Prosze o przesłanie zestawienia stolarki na adres [email protected] a w trybie natychmiastowym otrzyma Pani kompleksowa wycene

www.malec.biz
Zapraszam

PPUH Dariusz Malec
78-200 Białogard
ul. Królowej Jadwigi 13e
PPUH Dariusz Malec - Producent Stolarki Drewnianej i Drewniano-Aluminiowej
okna warszawy
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: okna warszawy »

Poproszę o specyfikacje na adres [email protected] Przygotyje ofertę na okna Rehau. Pozdrawiam

hagnee
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: hagnee »

wysłałam specyfikację dla Państwa, którzy o to prosili. Czy ktoś mi potrafi powiedzieć czym powinnam się kierować w wyborze?
przeczytałam gdzieś tu na forum, że okna Aluplast są tanie i niedobre... ale czy jakość zależy od ceny?
w mieszkaniu, które teraz wynajmuję są zamontowane okna eko plast (a chyba nie były tanie) i z nich jestem bardzo niezadowolona, ale kompletnie nie mam pojęcia na jakich są okuciach itd. Założone były 2-3 lata temu, a wyglądają jakby były intensywnie użytkowane prez dużo więcej... wszystko w nich "chodzi" (i to chyba od początku tak było, przed nami długo tu nikt nie mieszkał). Od czego to zależy? od okuć? profili? montażu?
lukasz1975
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: lukasz1975 »

mysle ze okna jakich potrzebujesz maja w miare normalne wymiary wiec profil wybierał bym raczej pod względem wizualnym , jesli chcesz miec ciepłe okna to poszukaj z szyba 0,6 , majewski ma takie i dosc dobre ceny na typówke , ale najwazniejsze to jest zeby Ci montazu nie spaprali bo to jest bardzo wazne i potem nie bedziesz miał problemów z okienkami .
Podsumowojąc co do okien typowych białych to najwazniejszy jest montaz i jakość wykonania a takie rzeczy jak profil , komory , okucia to tak naprawde bez znaczenia dla przeciętnego kowalskiego
EwaKot
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: EwaKot »

Witam,
jestem 28letnia mama i pol roku temu postanowilismy z mezem, ze przeprowadzimy sie na wiec do tesciow. Z przeprowadzka wiazal sie remont i oczywiscie wymiana okien. Szukalismy najtanszych i znalezlismy u producenta Dobroplast. Kupilismy je. Poczatkowo mialam obawy, czy cos co jest najtanmsze jest zarazem dobre. Na dzien dzisiejszy jestem mile zaskoczona. Ona sa bardzo szczelne i nie psuja sie. Po prostu polecam.
Ewa Kot
ROB_72
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: ROB_72 »

Do.... w ataku chyba drastycznie zmalała sprzedaż .
Pozrawiam wszystkich uczciwych okniarzy.
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

hehe, a ja myslalem ze juz wczoraj Dobroplast darowal sobie tą tanią (anty)reklamę swojej firmy. To brzmi jak zdanie z wypracowania uczniaka.
arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

to sie porobiło okna z :shock: mazur do krakowa
PS ..... im wiecej takich tym lepiej dla mnie
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
kruszynalukassss
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kruszynalukassss »

Pogadaj z Bakar, bo przy wyborze stolarki kładą nacisk na termomodernizację. Dobrze Ci podpowiedzą okna, drzwi i to też w pełni antywłamaniowe, nawet w grę wchodzi jakieś doświetlenie boczne i inne tego typu bajery. A to katalog – https://bakarokna.pl/.
ODPOWIEDZ