okna Kraków
okna Kraków
Witam,
budowa domu w toku, nadszedł czas na montowanie okien. Przeglądam różne oferty i kompletnie nie wiem czym się sugerować... chcę okna białe, w miarę dźwiękoszczelne i z mikrowentylacją.
Swego czasu montowałam w wynajmowanym mieszkaniu okna thyssen i bylam bardzo zadowolona. Niestety nie mam kontaktu już z tamtym dostawcą (zmienił numer).
Co poradzicie?
z góry dziękuję za porady i ewentualne oferty:)
ps. potrzebuję 18 okien + dwa okna dachowe - konkrety mogę przesłać na mejla
budowa domu w toku, nadszedł czas na montowanie okien. Przeglądam różne oferty i kompletnie nie wiem czym się sugerować... chcę okna białe, w miarę dźwiękoszczelne i z mikrowentylacją.
Swego czasu montowałam w wynajmowanym mieszkaniu okna thyssen i bylam bardzo zadowolona. Niestety nie mam kontaktu już z tamtym dostawcą (zmienił numer).
Co poradzicie?
z góry dziękuję za porady i ewentualne oferty:)
ps. potrzebuję 18 okien + dwa okna dachowe - konkrety mogę przesłać na mejla
-
paulinajel
- Czytelnik

Re: okna Kraków
SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STRONĘ www.krakowokna.pl lub do naszego punktu sprzedaży adres :ul.balicka 100 teren mleczarni krakowskiej
tel 012 626 2041
pozdrowienia
tel 012 626 2041
pozdrowienia
-
paulinajel
- Czytelnik

Witam ponownie.
Proszę o speyfikację okien na adres [email protected] a zrobimy wycenę.
pozdrowienia
www.krakowokna.pl
Proszę o speyfikację okien na adres [email protected] a zrobimy wycenę.
pozdrowienia
www.krakowokna.pl
-
Venessa Sp. z o.o.
- Małomówny

- Kontakt:
zapraszam,
www.mazurskafabryka.pl
biale okna robiliśmy np. w www.ventana.pl - można zobaczyć jake proponujemy
www.mazurskafabryka.pl
biale okna robiliśmy np. w www.ventana.pl - można zobaczyć jake proponujemy
Venessa Sp. z o.o. - Mazurska Fabryka Okien i Drzwi drewnianych
Prosze o przesłanie zestawienia stolarki na adres [email protected] a w trybie natychmiastowym otrzyma Pani kompleksowa wycene
www.malec.biz
Zapraszam
PPUH Dariusz Malec
78-200 Białogard
ul. Królowej Jadwigi 13e
www.malec.biz
Zapraszam
PPUH Dariusz Malec
78-200 Białogard
ul. Królowej Jadwigi 13e
PPUH Dariusz Malec - Producent Stolarki Drewnianej i Drewniano-Aluminiowej
-
okna warszawy
- Czytelnik

Poproszę o specyfikacje na adres [email protected] Przygotyje ofertę na okna Rehau. Pozdrawiam
wysłałam specyfikację dla Państwa, którzy o to prosili. Czy ktoś mi potrafi powiedzieć czym powinnam się kierować w wyborze?
przeczytałam gdzieś tu na forum, że okna Aluplast są tanie i niedobre... ale czy jakość zależy od ceny?
w mieszkaniu, które teraz wynajmuję są zamontowane okna eko plast (a chyba nie były tanie) i z nich jestem bardzo niezadowolona, ale kompletnie nie mam pojęcia na jakich są okuciach itd. Założone były 2-3 lata temu, a wyglądają jakby były intensywnie użytkowane prez dużo więcej... wszystko w nich "chodzi" (i to chyba od początku tak było, przed nami długo tu nikt nie mieszkał). Od czego to zależy? od okuć? profili? montażu?
przeczytałam gdzieś tu na forum, że okna Aluplast są tanie i niedobre... ale czy jakość zależy od ceny?
w mieszkaniu, które teraz wynajmuję są zamontowane okna eko plast (a chyba nie były tanie) i z nich jestem bardzo niezadowolona, ale kompletnie nie mam pojęcia na jakich są okuciach itd. Założone były 2-3 lata temu, a wyglądają jakby były intensywnie użytkowane prez dużo więcej... wszystko w nich "chodzi" (i to chyba od początku tak było, przed nami długo tu nikt nie mieszkał). Od czego to zależy? od okuć? profili? montażu?
-
lukasz1975
- Czytelnik

mysle ze okna jakich potrzebujesz maja w miare normalne wymiary wiec profil wybierał bym raczej pod względem wizualnym , jesli chcesz miec ciepłe okna to poszukaj z szyba 0,6 , majewski ma takie i dosc dobre ceny na typówke , ale najwazniejsze to jest zeby Ci montazu nie spaprali bo to jest bardzo wazne i potem nie bedziesz miał problemów z okienkami .
Podsumowojąc co do okien typowych białych to najwazniejszy jest montaz i jakość wykonania a takie rzeczy jak profil , komory , okucia to tak naprawde bez znaczenia dla przeciętnego kowalskiego
Podsumowojąc co do okien typowych białych to najwazniejszy jest montaz i jakość wykonania a takie rzeczy jak profil , komory , okucia to tak naprawde bez znaczenia dla przeciętnego kowalskiego
Witam,
jestem 28letnia mama i pol roku temu postanowilismy z mezem, ze przeprowadzimy sie na wiec do tesciow. Z przeprowadzka wiazal sie remont i oczywiscie wymiana okien. Szukalismy najtanszych i znalezlismy u producenta Dobroplast. Kupilismy je. Poczatkowo mialam obawy, czy cos co jest najtanmsze jest zarazem dobre. Na dzien dzisiejszy jestem mile zaskoczona. Ona sa bardzo szczelne i nie psuja sie. Po prostu polecam.
Ewa Kot
jestem 28letnia mama i pol roku temu postanowilismy z mezem, ze przeprowadzimy sie na wiec do tesciow. Z przeprowadzka wiazal sie remont i oczywiscie wymiana okien. Szukalismy najtanszych i znalezlismy u producenta Dobroplast. Kupilismy je. Poczatkowo mialam obawy, czy cos co jest najtanmsze jest zarazem dobre. Na dzien dzisiejszy jestem mile zaskoczona. Ona sa bardzo szczelne i nie psuja sie. Po prostu polecam.
Ewa Kot
Do.... w ataku chyba drastycznie zmalała sprzedaż .
Pozrawiam wszystkich uczciwych okniarzy.
Pozrawiam wszystkich uczciwych okniarzy.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
hehe, a ja myslalem ze juz wczoraj Dobroplast darowal sobie tą tanią (anty)reklamę swojej firmy. To brzmi jak zdanie z wypracowania uczniaka.
to sie porobiło okna z
mazur do krakowa
PS ..... im wiecej takich tym lepiej dla mnie
PS ..... im wiecej takich tym lepiej dla mnie
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
-
kruszynalukassss
- Czytelnik

Pogadaj z Bakar, bo przy wyborze stolarki kładą nacisk na termomodernizację. Dobrze Ci podpowiedzą okna, drzwi i to też w pełni antywłamaniowe, nawet w grę wchodzi jakieś doświetlenie boczne i inne tego typu bajery. A to katalog – https://bakarokna.pl/.