Jest taki facet co się wszystkiego czepia
-
Artur Robaczewski
- Czytelnik

Jest taki facet co się wszystkiego czepia
Nie wiem o co im chodzi !!
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2004 1:17 pm przez Artur Robaczewski, łącznie zmieniany 1 raz.
AR
-
Artur Robaczewski
- Czytelnik

Ale o co Ci choszi ??? Nier wiem co to jest ten Stolcad .
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2004 1:18 pm przez Artur Robaczewski, łącznie zmieniany 1 raz.
AR
Widze że człowieku nie masz pojęcia ....a jak myslisz tworzy się PDF ?? Format który stworzył ADOBE i do tego program Adobe Acrobat , który się instaluje jako drukarka i przechwytuje dane i z nich tworzy PDF (Przy drukowaniu wybierasz poprostu wirtualną drukarkę Acrobat Distiller i ona dalej przekazuje dane do ADOBE ACROBAT który w końcu tworzy plik PDF. Dzięki temu można stworzyć PDF z prawie wszystkich dostępnych programów dla WINDOWS .W Stolcadzie jest problem bo nie ma wyboru drukarki i drukuje automatycznie do domyślnej drukarki , ale można to zmienić poprostu ustawiając ADOBE DISTILLER jako domyślną drukarkę. Wtedy stolcad przekazuje dane do ACROBATA bez problemu i tworzy plik PDF .
Masz naprawde chyba nikłe pojęcie a chcesz porad udzielać . Możesz ściągnąć ale ADOBE ACROBAT READER . To jest program dzięki któremu możesz jedynie odczytywać a program ADOBE ACROBAT jest programem płatnym i do kupienia , on służy do tworzenia PDF .
Co do KLAESA to zdaje mi się że to jest program pod WINDOWS więc w nim też nie ma ŻADNEGO PROBLEMU ABY TWORZYŁ WSZYSTKIE DOKUMENTY JAKO PLIKI PDF . [/b]
Masz naprawde chyba nikłe pojęcie a chcesz porad udzielać . Możesz ściągnąć ale ADOBE ACROBAT READER . To jest program dzięki któremu możesz jedynie odczytywać a program ADOBE ACROBAT jest programem płatnym i do kupienia , on służy do tworzenia PDF .
Co do KLAESA to zdaje mi się że to jest program pod WINDOWS więc w nim też nie ma ŻADNEGO PROBLEMU ABY TWORZYŁ WSZYSTKIE DOKUMENTY JAKO PLIKI PDF . [/b]
Maxio
Są darmowe programy!!!
Nie kupowałbym takiego programy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Można sobie ściągnąć za DARMO!!!
Program nazywa się PDFcreator i jest jednym z wielu tego typu programów a można je ściągnąć np. z www.download.chip.pl.
Pozdrawiam!
Można sobie ściągnąć za DARMO!!!
Program nazywa się PDFcreator i jest jednym z wielu tego typu programów a można je ściągnąć np. z www.download.chip.pl.
Pozdrawiam!
-
Artur Robaczewski
- Czytelnik

Jak to ladnie jak sie topic zmienia i wypowiedz pierwsza.... WTEDY faktycznie nie wiadomo o co nam chodzi....
Jak ktos "przeredagowany" topic przeczyta to naprawde Maxio (i ja podazam) jestesmy niedorobieni i sie czepiamy.
Nieladnie, oj nieladnie.
PS. A informatyk juz pracuje? Moze to on podpowiedzial jak edytowac co sie raz napisalo? Ech, cwana bestia. Tak trzymac
(a przynajmniej podwyzka sie nalezy)
Jak ktos "przeredagowany" topic przeczyta to naprawde Maxio (i ja podazam) jestesmy niedorobieni i sie czepiamy.
Nieladnie, oj nieladnie.
PS. A informatyk juz pracuje? Moze to on podpowiedzial jak edytowac co sie raz napisalo? Ech, cwana bestia. Tak trzymac
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
PDF Creator
Ja ściągnąłem ten program i ... super chodzi!!!
Inne podobne to są tzw PDF-mailery lub PDF-drukasrki
Panie Arturze niech pan poda e-mail to Panu taki program wyślę!
Pozdrawiam
Inne podobne to są tzw PDF-mailery lub PDF-drukasrki
Panie Arturze niech pan poda e-mail to Panu taki program wyślę!
Pozdrawiam