Jest taki facet co się wszystkiego czepia

Artur Robaczewski
Czytelnik
Czytelnik

Jest taki facet co się wszystkiego czepia

Post autor: Artur Robaczewski »

Nie wiem o co im chodzi !!
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2004 1:17 pm przez Artur Robaczewski, łącznie zmieniany 1 raz.
AR

oknoAD

maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Żadna nowina ... wystarczy kupić program ADOBE ACROBAT , a nabyć go można wszędzie nawet przez internet i on się instaluje jako dodatkowa drukarka ... wystarczy ją ustawić na domyślną i już STOLCAD drukuje do PDF ....
Maxio
Artur Robaczewski
Czytelnik
Czytelnik

Ale o co Ci choszi ??? Nier wiem co to jest ten Stolcad .
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2004 1:18 pm przez Artur Robaczewski, łącznie zmieniany 1 raz.
AR
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Widze że człowieku nie masz pojęcia ....a jak myslisz tworzy się PDF ?? Format który stworzył ADOBE i do tego program Adobe Acrobat , który się instaluje jako drukarka i przechwytuje dane i z nich tworzy PDF (Przy drukowaniu wybierasz poprostu wirtualną drukarkę Acrobat Distiller i ona dalej przekazuje dane do ADOBE ACROBAT który w końcu tworzy plik PDF. Dzięki temu można stworzyć PDF z prawie wszystkich dostępnych programów dla WINDOWS .W Stolcadzie jest problem bo nie ma wyboru drukarki i drukuje automatycznie do domyślnej drukarki , ale można to zmienić poprostu ustawiając ADOBE DISTILLER jako domyślną drukarkę. Wtedy stolcad przekazuje dane do ACROBATA bez problemu i tworzy plik PDF .

Masz naprawde chyba nikłe pojęcie a chcesz porad udzielać . Możesz ściągnąć ale ADOBE ACROBAT READER . To jest program dzięki któremu możesz jedynie odczytywać a program ADOBE ACROBAT jest programem płatnym i do kupienia , on służy do tworzenia PDF .
Co do KLAESA to zdaje mi się że to jest program pod WINDOWS więc w nim też nie ma ŻADNEGO PROBLEMU ABY TWORZYŁ WSZYSTKIE DOKUMENTY JAKO PLIKI PDF . [/b]
Maxio
Barabasz
Czytelnik
Czytelnik

Są darmowe programy!!!

Post autor: Barabasz »

Nie kupowałbym takiego programy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Można sobie ściągnąć za DARMO!!!
Program nazywa się PDFcreator i jest jednym z wielu tego typu programów a można je ściągnąć np. z www.download.chip.pl.

Pozdrawiam!
tomi
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: tomi »

hej maxio
stolcad od wersji 10.222 nie ma tego problemu, mogę drukować oferty na jednej drukarce, zlecenia na produkcję na drugiej

Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

Popieram Maxia.
Uzywanie argumentu ze dany program moze cos takiego robic to tak jak reklamowanie samochodu ze jezdzi.
Wielkie mecyje.
Sugeruje zatrudnienie informatyka (podpowie przynajmniej jak sie nie wyglupic ;) )
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
Artur Robaczewski
Czytelnik
Czytelnik

Jaws PDF Creator kosztuje 120 USD . Nie można go sobie ściągnąć za darmo .
AR
Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

Jak to ladnie jak sie topic zmienia i wypowiedz pierwsza.... WTEDY faktycznie nie wiadomo o co nam chodzi....

Jak ktos "przeredagowany" topic przeczyta to naprawde Maxio (i ja podazam) jestesmy niedorobieni i sie czepiamy.

Nieladnie, oj nieladnie.

PS. A informatyk juz pracuje? Moze to on podpowiedzial jak edytowac co sie raz napisalo? Ech, cwana bestia. Tak trzymac ;) (a przynajmniej podwyzka sie nalezy)
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
dgTorun
Czytelnik
Czytelnik

PDF Creator

Post autor: dgTorun »

Ja ściągnąłem ten program i ... super chodzi!!!
Inne podobne to są tzw PDF-mailery lub PDF-drukasrki

Panie Arturze niech pan poda e-mail to Panu taki program wyślę!

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ