Jaki program ofertowy ?

qwerty
Czytelnik
Czytelnik

Jaki program ofertowy ?

Post autor: qwerty »

Jakiego programu używacie do sporządzania ofert dla klientów?

oknoAD

konioziar
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: konioziar »

Program do wycen WHOkna (winkhaus) ma doœć dobrze zbudowany system opcji wydruków dla klientów.
Słoma z butów
lucky
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: lucky »

ale WH Okna to tylko dla partnerów Winkhausa? No i podobno daje możliwość pełnej kontroli Winkausa nad danymi firmy, a to nie każdemu się podoba
alleluja i do przodu
yurec
Małomówny
Małomówny

Look 2000

Post autor: yurec »

Ja używam Look 2000 firmy 3 E Datentechnik . Cała reszta a używałem wszystkiego , nie umywa się .

[email protected]
vanhelzing
Czytelnik
Czytelnik

po co program???

Post autor: vanhelzing »

a co zapomnieliście już jak to się rysowało na kartkach???
tomi
Rozgadany
Rozgadany

Re: po co program???

Post autor: tomi »

vanhelzing pisze:a co zapomnieliście już jak to się rysowało na kartkach???
nikt nie zapomniał... 90% dealerów nadal tak robi

abpi
Czytelnik
Czytelnik

Re: Look 2000

Post autor: abpi »

yurec pisze:Ja używam Look 2000 firmy 3 E Datentechnik . Cała reszta a używałem wszystkiego , nie umywa się .
Czy jest osiągalne jakieś demo ? Jeśli tak,prosze o wskazówki skąd mogę ściągnąć.
Andrzej Bocheński
yurec
Małomówny
Małomówny

DEMO

Demo nie polecam zbyt wiele zagadnień . Proszę o adres prześlę . Jest to jednak program dla dużych firm i jego koszt jest spory . Firma Maco przymierza się do oferowania programu razem a okuciami za darom . Rozmowy trwają .
[email protected]
abpi
Czytelnik
Czytelnik

Będę wdzięczny za przesłanie na adres [email protected] Pozdrawiam

Andrzej Bocheński
Andrzej Bocheński
famix
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: famix »

EJSI - program do wyceny okien zrobiony na potrzeby fabryki przez Studio Reklamy, po kilku miesiącach i wydaniu ze 20 poprawek jest naprawde mozna powiedzieć "dopracowany"! Ważne jest to, że ludzie tam słuchają uwag i są otwarci na zmiany.
lucky
Czytelnik
Czytelnik

Windowmaker posiada bezpłatną wersję programu ofertowego

Post autor: lucky »

Czy ktoś na tym pracował? To program który robi profesjonalne oferty (grafika itd.) ale w wersji demo nie wylicza cen (bo każdy ma inne- cenę trzeba wpisać z klawiatury).
Demo do ściągnięcia z sieci.
alleluja i do przodu
profilek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: profilek »

lucky pisze:ale WH Okna to tylko dla partnerów Winkhausa? No i podobno daje możliwość pełnej kontroli Winkausa nad danymi firmy, a to nie każdemu się podoba
To niestety prawda. Jak ktoś chce mieć monitoring firmy przez informatyków z Winkhausa to polecam. Zawsze mogą wejsć i pogrzebać co tam na waszym twardym dysku słychać.
yurec
Małomówny
Małomówny

famix pisze:EJSI - program do wyceny okien zrobiony na potrzeby fabryki przez Studio Reklamy, po kilku miesiącach i wydaniu ze 20 poprawek jest naprawde mozna powiedzieć "dopracowany"! Ważne jest to, że ludzie tam słuchają uwag i są otwarci na zmiany.
Studio reklamuy o nazwie 3 E Datentechnik GmbH , poczytaj sobie na stronie www.3e-look.com .
Pozdrawiam
yurec
Volltur
Małomówny
Małomówny

Post autor: Volltur »

ja uzywam wlasnego programu :P napisanego przez znajomego..
sto razy lepszy od tych gowien naszpikowanych zbednymi bitmapami.
Niegdys /stolcad/
klajster
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: klajster »

JAK CHCESZ UTRUDNIĆ SOBIE PRACE WYBIERZ JEDEN Z PROGRAMÓW JW.POLECAM CI PROGRAM "OKNA"-DAJE GO ZŁOTÓW JAK BIERZESZ OKUCIA[TAK TEŻ CHYBA SPRZEDAJĄ] JEST PROSTY W OBSŁUDZE. MASZ W NIM WSZYSTKO CZEGO POTRZEBUJESZ , I NIE MASZ NIC CZEGO NIE POTRZEBUJESZ.
abpi
Czytelnik
Czytelnik

klajster pisze:...JEST PROSTY W OBSŁUDZE. MASZ W NIM WSZYSTKO CZEGO POTRZEBUJESZ , I NIE MASZ NIC CZEGO NIE POTRZEBUJESZ.
Każdy ma inne wymagania, przyzwyczajenia, potrzeby, więc nie ma obiektywnie "najlepszego" programu. Zawsze trzeba wcześniej dotknąć. Kupowanie kota w worku nie jest dobrym rozwiązaniem. Czy istnieje wersja demo programu "OKNO" ?

Andrzej Bocheński
Andrzej Bocheński
klajster
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: klajster »

jest demo , ale skąd sciągnąć ? tego nie wiem.
famix
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: famix »

yurec pisze:
famix pisze:EJSI - program do wyceny okien ......
Studio reklamuy o nazwie 3 E Datentechnik GmbH , poczytaj sobie na stronie www.3e-look.com .
Pozdrawiam
yurec
Poczytałem - i co ???
:|
nadal tak uważam - pracuje na 4-ch różnych programach wiem, że to subiektywne ale dla mnie ten ma #1 z tej czwórki. Po za tym dealer dostaje uproszczoną wersję, która ma wymagania pentium 1 lub 486 (jeżeli ktoś jeszcze pamieta co to jest) mówiąc obrazowo dealera stac na to by kupic laptopa handlowcowi na WOLUMENIE za 100-200 zeta i wycena jest co do złotóweczki na miejscu u klienta. Na produkcję trafiają zamówienia przesyłane e-pocztą co minimalizuje prawdopodobieństwo pomyłki etc etc . . . Nie chcę robić reklamy EJSI tylko odpowiadam QWERTOWI na pytanie.
pozdrawiam
ODPOWIEDZ