FERNO-bublem roku 2004

Robi
Czytelnik
Czytelnik

FERNO-bublem roku 2004

Post autor: Robi »

Co o tym myślicie.Czekam na wypowiedzi.

oknoAD

arkady
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: arkady »

A może jakieś konkrety???
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Jesteś z konkurencji ??? Napisz więcej, dlaczego bubel? Masz problem, może ktoś ci pomoże. Nawet jeśli mieli wpadkę to byłbym ostożny w takich stwierdzeniach. Ale, ale coś więcej proszę.
obiektywny
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: obiektywny »

Czy tej opinii nie kreuje czasem szczcowna firma Aluplast?
mar.ceus
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: mar.ceus »

W prawdzie nigdy nie miałem nic wspólnego z Ferno i wcale nie mam zamiaru ich bronić, ale określ jakieś podstawy do takiej nominacji. Dlaczego uważasz że Ferno jest bublem roku 2004 ???
kaliope
Czytelnik
Czytelnik

zgadzam sie...roku 2006 tez

Post autor: kaliope »

zamowione 5 pazdziernika, mialy byc na 23 listopada. 21 Listopada kiedy dzwonilem zeby sie umiowic na montaz (nie bylem o niczym informaowany) powiedziano mi ze na poczatek grudnia. Wiec zapytalem czy moge zmienic jedno okno i pan powiedzial mi ze nie sa jescze produkowane wiec moge. A ze zmieniam okno to trzeba dodac jescze z tydzien , tak wiec na 12 grudzien. czyli dzis. A dzis mnie poinformowano (sam dzownilem, gdzyz dalej nie jestem o niczym infomowany) ze styczen..i nie wiadomo ktróry.

Majster
Małomówny
Małomówny

Post autor: Majster »

to ze w terminie nie dostałes nie oznacza ze bubel!!!!!!!!! :roll: :roll:
i wiedzac ze zima to najgorszy okres na montaz trzabyło zamowic wiosna i dawno bys o tym zapomniał!!!!
i ciesz sie ze styczen(niektorzy dłuzej czekaja) :oops:
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

ale w sumie mogli to rozwiązać w bardziej cywilizowany sposób, zamiast brać klienta na przeczekanie.
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

post powstał w 2004 roku. Jest koniec 2006 r. Zamontowałeś okna ?
Jendrek64
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jendrek64 »

Komarko też masz wrażenie ,że robi i kalioke to ta sama osoba tylko inny nick (żałosne) . Ale mimo to jeśli to prawda z dostawami to faktycznie skandal- nie termin ale podejście do sprawy
Jendrek
kaliope
Czytelnik
Czytelnik

FERno

Post autor: kaliope »

panowie nie robcie sobie ze mnie jaj, nie mam nic wsplnego z RObi, a okien dalej nie mam, Mialy byc na 11 stycznia a dzis mnie poinformowano ze koniec stycznia i nie wiedzadokladnie. OD 22 listopada mija wiec 2 miesiace zwloki, (zamowione 5 pazdziernika)
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

Kaliope - ja na Twoim miejscu zrezygnował bym w ogóle z okien drewnianych i wział PCV (mówię Ci to jako chemik, któremu zdarzyło się pracować i w Ferno i w fabrykach robiacych na PCV)
Za pieniądze tóre władujesz w produkt drewnopodobny (bo biedne drzewko jest nasycone w każdej fabryce tak chemią, że nie oddycha i drzewo jest tylko wypełniaczem) kupisz taniej górną pólkę okien z pcv - masz więc prawdziwą i bezproblemową jakość okien tyle że z PCV np kolor.
Poza tym przy wycofaniu wpłaconych pieniążków otrzymasz zaliczkę *2
Będziesz miał więc i niska cenę i naprawdę super bezproblemowe okna.
Nie podaję konkretnego producenta (kryptoreklama) ale jeśli napiszesz na priv to ew.zasugeruję grupę producentów którzy robią normalne produkty.
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Poza tym przy wycofaniu wpłaconych pieniążków otrzymasz zaliczkę *2
Same "bizniesmeny" a zaliczki od zadatku nie odróżniają :(
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Panowie, zaliczka to tylko zwrot, zadatek moze byc x2.
A okna drewniane - kazdy ma swoje zdanie byleby pisac prawde.
Powiem jedno: przypadek Ferno to wcale nie wybryk natury (;) i w ostatnim roku działy się na tym rynku prawdziwe jaja...
Miałem kilka zamówień w innej firmie z terminem realizacji 16 tygodni + przeterminowanych po kolejne 10 tygodni.. Pół roku. Rzeczywistość. Tylko trochę szara.
ODPOWIEDZ