NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA !!!
NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA !!!
Poszukuję pana Pomirskiego Łukasz "S-net" sp.j., który naciągnął mnie na spory wydatek i zniknął. W kwietniu zapłaciłem całą kwotę 100% za stolarkę okienną i do dziś nie mam okien. Jeśli ktoś coś słyszał gdzie mogę go odszukać proszę o pomoc. Drabik.
Ale wpadl ...
Ale wpadl ... to dobrze ( jesli ten namiar jest prawdziwy ).
Trzeba pamietac ze przy zakupie nie tylko cena sie liczy.
Pozdrawiam
Trzeba pamietac ze przy zakupie nie tylko cena sie liczy.
Pozdrawiam
Drabik, napisz do mnie ( [email protected] ). "Baaaardzo go lubię", dlatego chętnie Ci pomogę. Nie jesteś pierwszym, którego okradł. 
1. Wicher, dzięki za komplement, ale Pan poseł Rutkowski, akurat nie jest moim idolem i porównanie mnie do niego niespecjalnie mnie nobilituje
2. Drabik, pośpiesz się, post z adresem Łukasza był z 5.11.04 r. Nie tylko Ty zaglądasz na to forum. Jeżeli podany adres jest już nieaktualny, daj znać. Znajdę go ponownie
3. 16 listopada Pan Łukasz nie raczył stawić się w Sądzie. Jak cierpliwość Sądu się skończy, to może go zamkną. Wtedy będzie miał stały adres zamieszkania.
2. Drabik, pośpiesz się, post z adresem Łukasza był z 5.11.04 r. Nie tylko Ty zaglądasz na to forum. Jeżeli podany adres jest już nieaktualny, daj znać. Znajdę go ponownie
3. 16 listopada Pan Łukasz nie raczył stawić się w Sądzie. Jak cierpliwość Sądu się skończy, to może go zamkną. Wtedy będzie miał stały adres zamieszkania.