NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA !!!

Drabik
Czytelnik
Czytelnik

NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA !!!

Post autor: Drabik »

Poszukuję pana Pomirskiego Łukasz "S-net" sp.j., który naciągnął mnie na spory wydatek i zniknął. W kwietniu zapłaciłem całą kwotę 100% za stolarkę okienną i do dziś nie mam okien. Jeśli ktoś coś słyszał gdzie mogę go odszukać proszę o pomoc. Drabik.

oknoAD

przemekm
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: przemekm »

Będzie prawdopodobnie 16 listopada o godz. 8,30 w Słupsku, ul. Szarych Szeregów 13, sala 214. :twisted:
rafpol
Czytelnik
Czytelnik

Ale wpadl ...

Post autor: rafpol »

Ale wpadl ... to dobrze ( jesli ten namiar jest prawdziwy ).
Trzeba pamietac ze przy zakupie nie tylko cena sie liczy.

Pozdrawiam
Wicher
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Wicher »

To jasne że adres jest prawdziwy, ponieważ na tej ulicy w Słupsku znajduje się SĄD
Źle jest mieć z katem na pieńku
Drabik
Czytelnik
Czytelnik

Jestem wdzięczny za informacje, już myślałem, że nikt się nie odezwie. Trzeba walczyć z oszustami.
przemekm
Czytelnik
Czytelnik

Drabik, napisz do mnie ( [email protected] ). "Baaaardzo go lubię", dlatego chętnie Ci pomogę. Nie jesteś pierwszym, którego okradł. :twisted:

Drabik
Czytelnik
Czytelnik

Czy on będzie w sądzie w związku z jakimiś przekrętami?? Bo jeśli tak, to znaczy, że "dobry z niego kombinator"
przemekm
Czytelnik
Czytelnik

I owszem, "będzie w sądzie w związku z jakimiś przektętami" . Zresztą rozprawy w polskich sądach są jawne. Każdy może wejść na salę i przysłuchiwać się rozprawie (jeżeli nie jest świadkiem i jeżeli Sąd nie wyłączy jawności rozprawy, ale tu nie ma powodu). Czyli zapraszam do Słupska.
przemekm
Czytelnik
Czytelnik

Drabik, spróbuj pod adresem: W-wa, Al. Krakowska 173, I-sze piętro (na parterze mieści się pewna fima sprzedająca okna). Na 99 % tam obecnie mieszka Łukasz.
życzę powodzenia
Wicher
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Wicher »

Prawdopodobnie pod nickiem przemekm ukrywa się Krzysztof Rutkowski. On naprawde jest dobry. :D
Źle jest mieć z katem na pieńku
Drabik
Czytelnik
Czytelnik

dzięki przemek :D może jakiś przełom w sprawie nastąpi !!
przemekm
Czytelnik
Czytelnik

1. Wicher, dzięki za komplement, ale Pan poseł Rutkowski, akurat nie jest moim idolem i porównanie mnie do niego niespecjalnie mnie nobilituje 8)
2. Drabik, pośpiesz się, post z adresem Łukasza był z 5.11.04 r. Nie tylko Ty zaglądasz na to forum. Jeżeli podany adres jest już nieaktualny, daj znać. Znajdę go ponownie :twisted:
3. 16 listopada Pan Łukasz nie raczył stawić się w Sądzie. Jak cierpliwość Sądu się skończy, to może go zamkną. Wtedy będzie miał stały adres zamieszkania.
ODPOWIEDZ