DOBRA FIRMA dla OKNOPLAST-Kraków

Shersheń
Czytelnik
Czytelnik

DOBRA FIRMA dla OKNOPLAST-Kraków

Post autor: Shersheń »

Dziś rano przeglądałem Rzeczpospolitą zauważyłem że firma OKNOPLAST-Kraków otrzymała nagrodę Dobra Firma. Właśnie surfuje po oknonecie bo przymierzam się do wymiany okien, napewno nie omieszkam odwiedzić ich salonu. Mam nadzieję że naprawdę jesteście DOBRĄ FIRMĄ.

oknoAD

greg
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg »

no i spoko, dobrze, że dostrzegają branżę przy tego typu nagrodach. I gratulacje dla Oknoplastu. Dobrze, że na tej liście 2000 firm z zyskiem jest także trochę okniarzy. Może wszytsko będzie szło naprzód.
Też czytałem tą "Rzepę", jak również całą listę. I bardziej niż nagroda dla Oknoplastu ciekawi mnie tak naprawdę obrót Drutexu, który jako jeden z nielicznych mial dopisek, że dane finansowe są na podstawie raportu pro forma. Czyli tak naprawdę danych, które każdy z nas może dla swojej firmy napisać na kolanie i przekazać dalej. Może dlatego Drutex przepadł w ocenie kapituły, gdzie jednym z kryteriów była wiarygodność danych niebudząca zastrzeżeń audytorów??
astef
Małomówny
Małomówny

Post autor: astef »

Cokolwiek by powiedzieć o jednych czy drugich o ich wyniki mocno odstają od pozostałych - Patrz Vidok w zasadzie bez zysku i to w najlepszym dla okniarzy roku 2003.
sthulp
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: sthulp »

JAK ONI TO ROBIA
ODPOWIEDZ