DOBRA FIRMA dla OKNOPLAST-Kraków
DOBRA FIRMA dla OKNOPLAST-Kraków
Dziś rano przeglądałem Rzeczpospolitą zauważyłem że firma OKNOPLAST-Kraków otrzymała nagrodę Dobra Firma. Właśnie surfuje po oknonecie bo przymierzam się do wymiany okien, napewno nie omieszkam odwiedzić ich salonu. Mam nadzieję że naprawdę jesteście DOBRĄ FIRMĄ.
no i spoko, dobrze, że dostrzegają branżę przy tego typu nagrodach. I gratulacje dla Oknoplastu. Dobrze, że na tej liście 2000 firm z zyskiem jest także trochę okniarzy. Może wszytsko będzie szło naprzód.
Też czytałem tą "Rzepę", jak również całą listę. I bardziej niż nagroda dla Oknoplastu ciekawi mnie tak naprawdę obrót Drutexu, który jako jeden z nielicznych mial dopisek, że dane finansowe są na podstawie raportu pro forma. Czyli tak naprawdę danych, które każdy z nas może dla swojej firmy napisać na kolanie i przekazać dalej. Może dlatego Drutex przepadł w ocenie kapituły, gdzie jednym z kryteriów była wiarygodność danych niebudząca zastrzeżeń audytorów??
Też czytałem tą "Rzepę", jak również całą listę. I bardziej niż nagroda dla Oknoplastu ciekawi mnie tak naprawdę obrót Drutexu, który jako jeden z nielicznych mial dopisek, że dane finansowe są na podstawie raportu pro forma. Czyli tak naprawdę danych, które każdy z nas może dla swojej firmy napisać na kolanie i przekazać dalej. Może dlatego Drutex przepadł w ocenie kapituły, gdzie jednym z kryteriów była wiarygodność danych niebudząca zastrzeżeń audytorów??