MY I TYLKO MY

Dyrekcja Profiloplast
Czytelnik
Czytelnik

MY I TYLKO MY

Post autor: Dyrekcja Profiloplast »

SUPER OKNA SUPER CENY

ZAPRASZAMY

oknoAD

w.a75
Małomówny
Małomówny

Post autor: w.a75 »

Ale dowaliliście!!!!! Dyrektorku
Wicher
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Wicher »

Proponował bym poczytać coś o reklamie i marketingu, hasło"Super okna super ceny" nadaje się dle emerytów. Może 12 lat temu to hasło by coś zdziałało. Proponuję zakupić książkę ABC Marketingu i w wolnej chwili pomiędzy zamówieniami na okienka poczytać.
Źle jest mieć z katem na pieńku
sthulp
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: sthulp »

TRAGICZNY POST
TRAGICZNY PRODUKT
TRAGICZNA OBSŁUGA
TRAGEDIA SAMA W SOBIE
PRZYKRE ALE TO JUZ KONIEC FIRMY Z WILKOWIC
greg
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg »

:lol: czytam i oczom nie wierzę... Może ktoś się pod nich podszywa? Bo jak nie, to najlepiej kupić podręcznik marketingu na weekend :D Straszna głupota, w stylu nauki jazdy na rowerze przez weekend, ale będzie to i tak najbardziej ambitna pozycja do podstaw marketingu dla szanownej dyrekcji...
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

LUDZIE! LUDZIE! ZWARIOWAŁEM PIENIĄDZE ROZDAJE!!!!

CHYBA MUSZE ZNÓW ZOBACZYĆ "JAK ROZPĘTAŁEM 2 WOJNĘ ŚWIATOWĄ" BY ZROZUMIEĆ TEN POST :D :lol:

lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Myślę, że ktoś zrobił Profiloplastowi niesmaczny żart... Może admin sprawdzi IP, z którego pisano?
Nie wiem jak ta firma działa obecnie ale znałem tam kilka osób jakieś 4-5 lat temu i nie wierzę, że prezentują tak niski poziom...
PROFILOPLAST
Czytelnik
Czytelnik

Niewybredne żarty -oficjalny kometarz dyrekcji Profiloplast

Post autor: PROFILOPLAST »

Od pewnego czasu śledzę rozwój tematu naszej firmy na otwartym forum portalu OKNONET. Poglądy mogą być różne, żyjemy w wolnym kraju i nie mogę ani też nie chcę niczego nikomu zabraniać. Jednakże publikowanie takich opinii, nie popartych w żadnym punkcie przykładem naszych działań, zasługuje w najlepszym razie na krytykę i odpowiedź z naszej strony. Sprawa jest dla mnie, dyrektora ds. obsługi klienta w firmie Profiloplast o tyle bulwersująca iż KTOŚ świadomie podszywa się pod również moją osobę wypisując rzeczy nieprawdziwe i godzące w dobre imię naszej Firmy. Jeżeli rzeczywiście ma jakieś uwagi pod adresem DYREKCJI PROFILOPLAST to niech się skontaktuje bezpośrednio z nami lub przynajmniej nie załania się falszywym nickiem na forum. Takim postępowaniem wystawia sam sobie również świadectwo.
Wszystkich, którzy chcieliby rzetelnie i otwarcie a przede wszystkim bezpośrednio porozmawiać o poruszonych na forum tematach dotyczących naszej firmy proszę o kontakt mailowy :[email protected]
Jednocześnie dziękuję również tym osobom, które już na forum wątpią w prawdziwość informacji i komentarzy dla nas niekorzystnych i wierzą w dobrą markę i postawę firmy PROFILOPLAST.

z-ca dyrektora ds. obsługi klienta
Marek Sprengel
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

Post autor: andrzej »

Sadzę, że należy z naszej oknonetowej strony dodać, że IP wskazuje na kogoś "niechętnego" z Poznania, ale mógł przecież przejeżdżać i skorzystać gościnnie z komputera. Na pewno wpisy nie były robione z Firmy. Chyba nie ma sensu przywiązywać wagę do takich "durnowatych" wpisów... Pozdrawiam żartownisia :-) i życzę sukcesów w... poważniejszych tematach...np w biznesie

Pozdrawiam oczywiście Wilkowice

( dzień bez wazeliny, dzień stracony :lol:)
red. nacz. Andrzej Kubicki
tomi
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: tomi »

jak widać jedni walczą ceną(CCC), inni reklamą, a reszta obrabiając cztery litery czy podszywając się pod kogoś
jednym słowem jest super :wink:
ODPOWIEDZ