MY I TYLKO MY
-
Dyrekcja Profiloplast
- Czytelnik

MY I TYLKO MY
SUPER OKNA SUPER CENY
ZAPRASZAMY
ZAPRASZAMY
-
PROFILOPLAST
- Czytelnik

Niewybredne żarty -oficjalny kometarz dyrekcji Profiloplast
Od pewnego czasu śledzę rozwój tematu naszej firmy na otwartym forum portalu OKNONET. Poglądy mogą być różne, żyjemy w wolnym kraju i nie mogę ani też nie chcę niczego nikomu zabraniać. Jednakże publikowanie takich opinii, nie popartych w żadnym punkcie przykładem naszych działań, zasługuje w najlepszym razie na krytykę i odpowiedź z naszej strony. Sprawa jest dla mnie, dyrektora ds. obsługi klienta w firmie Profiloplast o tyle bulwersująca iż KTOŚ świadomie podszywa się pod również moją osobę wypisując rzeczy nieprawdziwe i godzące w dobre imię naszej Firmy. Jeżeli rzeczywiście ma jakieś uwagi pod adresem DYREKCJI PROFILOPLAST to niech się skontaktuje bezpośrednio z nami lub przynajmniej nie załania się falszywym nickiem na forum. Takim postępowaniem wystawia sam sobie również świadectwo.
Wszystkich, którzy chcieliby rzetelnie i otwarcie a przede wszystkim bezpośrednio porozmawiać o poruszonych na forum tematach dotyczących naszej firmy proszę o kontakt mailowy :[email protected]
Jednocześnie dziękuję również tym osobom, które już na forum wątpią w prawdziwość informacji i komentarzy dla nas niekorzystnych i wierzą w dobrą markę i postawę firmy PROFILOPLAST.
z-ca dyrektora ds. obsługi klienta
Marek Sprengel
Wszystkich, którzy chcieliby rzetelnie i otwarcie a przede wszystkim bezpośrednio porozmawiać o poruszonych na forum tematach dotyczących naszej firmy proszę o kontakt mailowy :[email protected]
Jednocześnie dziękuję również tym osobom, które już na forum wątpią w prawdziwość informacji i komentarzy dla nas niekorzystnych i wierzą w dobrą markę i postawę firmy PROFILOPLAST.
z-ca dyrektora ds. obsługi klienta
Marek Sprengel
Sadzę, że należy z naszej oknonetowej strony dodać, że IP wskazuje na kogoś "niechętnego" z Poznania, ale mógł przecież przejeżdżać i skorzystać gościnnie z komputera. Na pewno wpisy nie były robione z Firmy. Chyba nie ma sensu przywiązywać wagę do takich "durnowatych" wpisów... Pozdrawiam żartownisia
i życzę sukcesów w... poważniejszych tematach...np w biznesie
Pozdrawiam oczywiście Wilkowice
( dzień bez wazeliny, dzień stracony
)
red. nacz. Andrzej Kubicki
Pozdrawiam oczywiście Wilkowice
( dzień bez wazeliny, dzień stracony
red. nacz. Andrzej Kubicki