UWAŻAJCIE !!!! *********

aranti
Czytelnik
Czytelnik

UWAŻAJCIE !!!! *********

Post autor: aranti »

Chciałabym wszystkich ostrzec przed największym oszustem jakiego w zyciu spotkałam Panem M******** reprezentujacym firmę *********. Uważajcie, zakłada okna (a raczej nie zakłada), kłamie i kradnie. Pisałabym cały dzień gdybym chciała wypisać jaki z tego Pana jest "fachowiec" i jaka "solidna" to firma. Ale mam nadzieję ze nik się wiecej nie nabierze na to że firma ******** zakłada okna. Moze wiecie gdzie można opisac swoje niezadowolenie, aby takiej firmie i Panu ****** w pięty poszło.

oknoAD

lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Nie napisałaś nawet z jakiego miasta jest ta firma...
Poza tym stawiając tak poważne zarzuty proponuję się podpisać i ponieść tego ewentualne konsekwencje!
polbest
Małomówny
Małomówny
Kontakt:

Post autor: polbest »

a dlaczego taki z niego oszust i złodziej?
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

********** :-)

Post autor: andrzej »

Ponieważ post rozpoczynajacy ten watek nie został podpisany, usunąłem nazwę firmy i dane personalne osoby o ktorej mowa. Do autora wysłałem prośbę o uzupełnienie postu swoimi danymi i prośbę o kontakt w powyższej sprawie. Jeśli przez jakiś czas nie bedzie odzewu w sprawie, usuniemy cały watek.
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów, do zobaczenia na BUDMIE :D
red. nacz.
Andrzej Kubicki
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: ********** :-)

Post autor: DAREK 13 »

andrzej pisze:Ponieważ post rozpoczynajacy ten watek nie został podpisany, usunąłem nazwę firmy i dane personalne osoby o ktorej mowa. Do autora wysłałem prośbę o uzupełnienie postu swoimi danymi i prośbę o kontakt w powyższej sprawie. Jeśli przez jakiś czas nie bedzie odzewu w sprawie, usuniemy cały watek.
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów, do zobaczenia na BUDMIE :D
red. nacz.
Andrzej Kubicki

I chyba po raz pierwszy zgadzam się z Panem Andzrejem.

Do Pani aranti, chętnie robię poprawki po innych, jestem z Łodzi, w celu przekonania do jakości moich usług oferuję możliwość zadzwonienia do losowo wybranych 10 moich klientów z ostatniego roku. Mój tel . na PW.
Pozdrawiam.
aranti
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: aranti »

Poprawiłam się. Opisałam całą sprawę w poście "EURO-DOM Odpowiadam". Pozdrawiam

ODPOWIEDZ