UWAŻAJCIE !!!! *********
UWAŻAJCIE !!!! *********
Chciałabym wszystkich ostrzec przed największym oszustem jakiego w zyciu spotkałam Panem M******** reprezentujacym firmę *********. Uważajcie, zakłada okna (a raczej nie zakłada), kłamie i kradnie. Pisałabym cały dzień gdybym chciała wypisać jaki z tego Pana jest "fachowiec" i jaka "solidna" to firma. Ale mam nadzieję ze nik się wiecej nie nabierze na to że firma ******** zakłada okna. Moze wiecie gdzie można opisac swoje niezadowolenie, aby takiej firmie i Panu ****** w pięty poszło.
********** :-)
Ponieważ post rozpoczynajacy ten watek nie został podpisany, usunąłem nazwę firmy i dane personalne osoby o ktorej mowa. Do autora wysłałem prośbę o uzupełnienie postu swoimi danymi i prośbę o kontakt w powyższej sprawie. Jeśli przez jakiś czas nie bedzie odzewu w sprawie, usuniemy cały watek.
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów, do zobaczenia na BUDMIE
red. nacz.
Andrzej Kubicki
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów, do zobaczenia na BUDMIE
red. nacz.
Andrzej Kubicki
Re: ********** :-)
andrzej pisze:Ponieważ post rozpoczynajacy ten watek nie został podpisany, usunąłem nazwę firmy i dane personalne osoby o ktorej mowa. Do autora wysłałem prośbę o uzupełnienie postu swoimi danymi i prośbę o kontakt w powyższej sprawie. Jeśli przez jakiś czas nie bedzie odzewu w sprawie, usuniemy cały watek.
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów, do zobaczenia na BUDMIE![]()
red. nacz.
Andrzej Kubicki
I chyba po raz pierwszy zgadzam się z Panem Andzrejem.
Do Pani aranti, chętnie robię poprawki po innych, jestem z Łodzi, w celu przekonania do jakości moich usług oferuję możliwość zadzwonienia do losowo wybranych 10 moich klientów z ostatniego roku. Mój tel . na PW.
Pozdrawiam.