pytanie o okna tzw. MEETH
pytanie o okna tzw. MEETH
Czy ktoś w Polsce wie co się dzieje z tymi oknami.
Z tego co ja wiem to interesuje się nimi bardzo Główny Urząd Celny i Urząd Ochrony Środowiska - zupełnie nie wiem dlaczego - może ktoś wie.
Z tego co ja wiem to interesuje się nimi bardzo Główny Urząd Celny i Urząd Ochrony Środowiska - zupełnie nie wiem dlaczego - może ktoś wie.
Wiem, że na przewóz odpadów przemysłowych, surowców wtórnych jak stłuczka szklana, makulatura, złom, przetworzone opony - w te i we wte - czyli przez granicę, trzeba mieć zgodę Ministerstwa Ochrony Środowiska - a oni nie mieli. A profil ten jest robiony z przetworzonych surowców wtórnych. Więc chyba Twoje przypuszczenie jest słuszne i potwierdza to co ja wiem.
Panie pchelek proponuje zwrócić sie do ITB w Warszawie a dokładnie do znawcy profili Pana Płońskiego, który jest autorytetem w dziedzinie wypowiadania sie na temat profili (min. publikacje w czasopiśmie OKNO), który jednoznaczne i ostatecznie rozwieje problem czy profile MEETH posiadają aprobatę techniczną ITB oraz czy spełniają wymagania co do stosowania w budownictwie mieszkaniowym
Pozdrawiam
Pozdrawiam
NIE MOGĘMeeth pisze:Panie pchelek proponuje zwrócić sie do ITB w Warszawie a dokładnie do znawcy profili Pana Płońskiego, który jest autorytetem w dziedzinie wypowiadania sie na temat profili (min. publikacje w czasopiśmie OKNO), który jednoznaczne i ostatecznie rozwieje problem czy profile MEETH posiadają aprobatę techniczną ITB oraz czy spełniają wymagania co do stosowania w budownictwie mieszkaniowym
Pozdrawiam
Jak się pchelek dowie o istnieniu niejakiego Pana Płońskiego , będzie mu z pewnością bardzo przykroMeeth pisze:Panie pchelek proponuje zwrócić sie do ITB w Warszawie a dokładnie do znawcy profili Pana Płońskiego, który jest autorytetem w dziedzinie wypowiadania sie na temat profili (min. publikacje w czasopiśmie OKNO), który jednoznaczne i ostatecznie rozwieje problem czy profile MEETH posiadają aprobatę techniczną ITB oraz czy spełniają wymagania co do stosowania w budownictwie mieszkaniowym
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tylko pchełek pogadaj z Płońskim z samego rana, jak umysł jeszcze będzie miał rześki -najlepiej przy goleniu - potem juz może nie być taki jednoznaczny i ostatecznyMeeth pisze:Panie pchelek proponuje zwrócić sie do ITB w Warszawie a dokładnie do znawcy profili Pana Płońskiego, który jest autorytetem w dziedzinie wypowiadania sie na temat profili (min. publikacje w czasopiśmie OKNO), który jednoznaczne i ostatecznie rozwieje problem
A jaki jest nr tej aprobaty i przez kogo wydany ,bo w tym wykazie jakoś nie mogę jej namierzyć.czy profile MEETH posiadają aprobatę techniczną ITB oraz czy spełniają wymagania co do stosowania w budownictwie mieszkaniowym
Pozdrawiam
meeth
przyjacielu handlowałem tymi oknami, ale już nie handluje
ale mam za to same problemy, dużo reklamacji . okna pękaja na zgrzewach i nie wytrzymują temperatury- robi się kołyska
po prostu s z a j s na wielką sklae. I zastanawiam się się nad skierowaniem sprawy do sądu.
jak najdalej od tych okien i drzwi-bagno i złom
Pozdrawiam
ale mam za to same problemy, dużo reklamacji . okna pękaja na zgrzewach i nie wytrzymują temperatury- robi się kołyska
po prostu s z a j s na wielką sklae. I zastanawiam się się nad skierowaniem sprawy do sądu.
jak najdalej od tych okien i drzwi-bagno i złom
Pozdrawiam
meeth
aprobate techniczną posiadają tylko za jakie pieniądze?
papier wszystko przyjmie .
rzeczywistość jest inna.
a rzeczoznawca ile dostał?????????????????????
papier wszystko przyjmie .
rzeczywistość jest inna.
a rzeczoznawca ile dostał?????????????????????
meeth
jeżeli możesz to podaj mi na nich namiary >siła w kupie <
wyslij je meilem ok , Pozdrawiam
wyslij je meilem ok , Pozdrawiam
meeth
prosze pchelek skontaktuj sie ze mna meilem.
chodzi mi o adres firmy ,która dała niemca do sądu.
Pozdrawiam/
chodzi mi o adres firmy ,która dała niemca do sądu.
Pozdrawiam/