1. zle ustawione szprosy miedzy szybowe roznica na jednym polu dochodzi do 4 mm
2. polamane zakonczenia w ruchomych slupkach
3. brak wzmocnien stalowych w lukach okien
4. niepomalowane zgrzewy ( okna oklejnowane )
5. uszkodzona oklejna w kilku oknach uszkodzenia zamalowane farba podobna do oklejny ( to dlaczego nie pomalowano zgrzewow? )
6. firmowa brygada z bytowa uszkodzila podczas wymiany skrzydel tynki
7. brak certyfikatow na aluplasta 5000 w kolorze
8. brak certyfikatow na zastosowanie szyby P.4 w aluplascie 5000 ( w zamian przyslano mi certyfikat na zastosowanie szyby P.4 w aluplascie 2000 a wiec to jedno i to samo jak twierdzi p. Gierszewski )
9. pecherzyki powietrza pod oklejna w kilku skrzydlach ( wymiana trwala ok. 7 miesiecy az w koncu sie udalo za 3 razem w sumie wyprodukowali 12 skrzydel zamiast 4 ale to nie moj problem )
13. zawyzona faktura VAT korygowany chyba z 5-iec razy
14. faktura wystawiona w 2003 a okna zostaly wyprodukowane w 2004 ( swiadcza o tym daty na ramkach aluminiowych oraz termin dostawy rok 2004
15. brak okuc antywlamaniowych w kilku oknach ale oczywiscie rachunek wystawiony za okucia co do grosza
byc moze w ten sposob drutex zostal firma o najwiekszych obrotach za 2003 majac ok 1000 punktow sprzedazy wystawia sie faktury zamiast na styczen 2004 na grudzien 2003 zakladajac np. od kazdego punktu sprzedazy przedztowanie faktor na np. 40 tys x 1000 = 40000000 ( czterdziesci milionow tylko na papierkowej operacji ) i juz mamy producenta roku z nie notowana gdzie indziej dynamika wzrostu.
prosze porownac date rejestracji spolki drutex i date rozpoczecia dzialalnosci gospodarczej daje to do myslenia no , ale jesli chce sie miec nastepna statuletke i uscisk p. Kwasniewskiego w Palacu Namiestnikowskim to trzeba troche kombinowac.
moze inni miel iwiecej szczescia ja niestety mialem pecha interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat pracownikow drutex-u prosze o nie zabieranie glosu chyba ze po zakonczeniu usuwania usterek, i wystawieniu faktury przez p. Furtan