oddam punkt z oknami

and 4
Rozgadany
Rozgadany

oddam punkt z oknami

Post autor: and 4 »

wyposarzony we wszystko .komp .biurka fax wystawy ,drzwi ,okna
Rejon koło Opola
and4

oknoAD

Rocky
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Rocky »

A ile dopłacasz za przejęcie? :D
and 4
Rozgadany
Rozgadany

a ile chcesz żebym ci dopłacił
and4
gosc
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: gosc »

A może zamień si salonem z gościem z Chorzowa , on też chciał odstąpić .

Wiesz jak sie nie sprzeda to zawsze warto zamienić - zawsze coś sie dzieje w interesie - a wszystko polega na tym, aby sie działo .

Jak chcesz odstąpić i dopłacić 100 000,00 zł to biore w ciemno .
and 4
Rozgadany
Rozgadany

ale ty jestes dowcipny .co masz ciepła posadke państwowa załatwiona przez tatusia i piszesz głupoty .czytałem co mu odpisałes to wez sie za robote i jedz do angli sam .i pewnie jezdzisz nowym autem z salonu za kture tatus płaci albo ma długi
and4
dkokno
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

adc 4

Post autor: dkokno »

skontaktuj się ze mną - ok? meilem

gosc
Czytelnik
Czytelnik

and 4 pisze:ale ty jestes dowcipny .co masz ciepła posadke państwowa załatwiona przez tatusia i piszesz głupoty .czytałem co mu odpisałes to wez sie za robote i jedz do angli sam .i pewnie jezdzisz nowym autem z salonu za kture tatus płaci albo ma długi
Nie , nie mam posadki załatwionej przez tatusia siedze w branży już kilka dobrych lat , i tacy jak ty mnie tylko wku...., co synek miałeś punkt z oknami bo rynek był łatwiejszy do obrobienia , a teraz podwijasz ogon i szukasz jak tu jeszcze na tym zarobić ?.
Pamietaj , że tylko ci solidni zostaną na rynku , a nie popierdółki co to popijał piwko po pracy , bo zarobił dziś 100 zł , na kliencie .
Nawet nie masz gnojku pojęcia co należy robić w tej branży , aby klienci ci zaufali , i ile trzeba inwestować żeby przetrwać . Co ? , jak sie działo to kupiłeś samochodzik i teraz problem ze spłatą ?.
Już dawno mówiłem , że żeby przetrwać trzeba mieć łeb na karku a nie w spodniach .
Pozdrawiam kolegów z branży którzy wiedzą co mam na myśli
and 4
Rozgadany
Rozgadany

To fajnie ze niemasz posadki załatwionej przez tatusia cieszy mnie to .
ja tez siedze od 96 roku w pvc .Do swoich dzieci mów synek. Masz racje lubie piwo, a ta solidność to wiem cos na ten temat bo inaczej dawno by mnie nie było A samochodzik kupiłem za gotówke a nie na raty .Ty pewnie okno sprzedajesz z zyskiem 10 zł netto i to jest u ciebie łeb na karku . Pozatym mam 3 punkty i nie takie sie firmy zamykają jak moja tylko wieksze jak jestes w branży to wiesz że produkcje padają albo lecą na długach .
and4
Real
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Real »

Do Gościa !!! Swoim tekstem nie wystawiasz sobie dobrej wizytówki. Daleki jestem od inwektyw w Twoim kierunku , ale również nie życzę Ci sytuacji w której będziesz się musiał pozbyć auta i punktu pomimo Twojego wielkiego doświadczenia. Życie pisze różne scenariusze - "synku"

PS. W branży od 1997r. Lubię piwko.
gosc
Czytelnik
Czytelnik

No prosze , oburzenie całym frontem - spalcie mnie będzie spokój .
Ludzie , dziwicie sie że zamykacie punkty ? - a co nie ma już klientów z polecenia ? ( widocznie słabo sie staraliście ).
Nie twierdze, że mi sie wiedzie wspniale , ale wystarczająco , na dzisiejsze czasy .

Co do tych co sie obudzili z ręką w nocniku : a co panowie ,nie można było zgromadzić w styczniu temtego roku zapasów finansowych wiedząc że od maja zmieni sie rynek ?

Nie twierdze ,że o rynku wiem wszystko , ale można pomyśleć jak złapać klientów , nowymi sposobami.
Świat sie zmienia , przepisy sie zmieniają , klienci także .
Trzeba prowadzić firmę w sposób zapewniający zmiany rynkowe , a nie siedzieć i smarkać na biurko , oczekując na klientów.

Pomyślcie , poszukajcie nowych sposobów.

Ostatnio poprzez zmiany w sposobie sprzedaży zwiekszyłem radykalnie obroty i zysk firmy .

Poczytajcie, pomyślcie, i poszukajcie błędów w waszej pracy a dojdziecie do wniosku , że te okna gdzieś klienci kupują.

Ps . sam nie wiem kiedy na mnie przyjdzie pora. Oby nie za szybko

Pozdrawiam
and 4
Rozgadany
Rozgadany

O.K zawieszenie broni byle do przodu

Pozdrawiam drogą konkurencje
and4
młody
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: młody »

bez obrazy-nawet jak byś dopłacił to chyba nikt ci go nie weżmie.
młody
and 4
Rozgadany
Rozgadany

Temat zakończony . A pozatym panie " młody " lub "oknoexpert " majac 2 nicki i obrażajac ludzi tak jak firmę KOZIOŁ daleko pan nie zajdzie .
and4
ODPOWIEDZ