oddam punkt z oknami
oddam punkt z oknami
wyposarzony we wszystko .komp .biurka fax wystawy ,drzwi ,okna
Rejon koło Opola
Rejon koło Opola
and4
adc 4
skontaktuj się ze mną - ok? meilem
Nie , nie mam posadki załatwionej przez tatusia siedze w branży już kilka dobrych lat , i tacy jak ty mnie tylko wku...., co synek miałeś punkt z oknami bo rynek był łatwiejszy do obrobienia , a teraz podwijasz ogon i szukasz jak tu jeszcze na tym zarobić ?.and 4 pisze:ale ty jestes dowcipny .co masz ciepła posadke państwowa załatwiona przez tatusia i piszesz głupoty .czytałem co mu odpisałes to wez sie za robote i jedz do angli sam .i pewnie jezdzisz nowym autem z salonu za kture tatus płaci albo ma długi
Pamietaj , że tylko ci solidni zostaną na rynku , a nie popierdółki co to popijał piwko po pracy , bo zarobił dziś 100 zł , na kliencie .
Nawet nie masz gnojku pojęcia co należy robić w tej branży , aby klienci ci zaufali , i ile trzeba inwestować żeby przetrwać . Co ? , jak sie działo to kupiłeś samochodzik i teraz problem ze spłatą ?.
Już dawno mówiłem , że żeby przetrwać trzeba mieć łeb na karku a nie w spodniach .
Pozdrawiam kolegów z branży którzy wiedzą co mam na myśli
To fajnie ze niemasz posadki załatwionej przez tatusia cieszy mnie to .
ja tez siedze od 96 roku w pvc .Do swoich dzieci mów synek. Masz racje lubie piwo, a ta solidność to wiem cos na ten temat bo inaczej dawno by mnie nie było A samochodzik kupiłem za gotówke a nie na raty .Ty pewnie okno sprzedajesz z zyskiem 10 zł netto i to jest u ciebie łeb na karku . Pozatym mam 3 punkty i nie takie sie firmy zamykają jak moja tylko wieksze jak jestes w branży to wiesz że produkcje padają albo lecą na długach .
ja tez siedze od 96 roku w pvc .Do swoich dzieci mów synek. Masz racje lubie piwo, a ta solidność to wiem cos na ten temat bo inaczej dawno by mnie nie było A samochodzik kupiłem za gotówke a nie na raty .Ty pewnie okno sprzedajesz z zyskiem 10 zł netto i to jest u ciebie łeb na karku . Pozatym mam 3 punkty i nie takie sie firmy zamykają jak moja tylko wieksze jak jestes w branży to wiesz że produkcje padają albo lecą na długach .
and4
Do Gościa !!! Swoim tekstem nie wystawiasz sobie dobrej wizytówki. Daleki jestem od inwektyw w Twoim kierunku , ale również nie życzę Ci sytuacji w której będziesz się musiał pozbyć auta i punktu pomimo Twojego wielkiego doświadczenia. Życie pisze różne scenariusze - "synku"
PS. W branży od 1997r. Lubię piwko.
PS. W branży od 1997r. Lubię piwko.
No prosze , oburzenie całym frontem - spalcie mnie będzie spokój .
Ludzie , dziwicie sie że zamykacie punkty ? - a co nie ma już klientów z polecenia ? ( widocznie słabo sie staraliście ).
Nie twierdze, że mi sie wiedzie wspniale , ale wystarczająco , na dzisiejsze czasy .
Co do tych co sie obudzili z ręką w nocniku : a co panowie ,nie można było zgromadzić w styczniu temtego roku zapasów finansowych wiedząc że od maja zmieni sie rynek ?
Nie twierdze ,że o rynku wiem wszystko , ale można pomyśleć jak złapać klientów , nowymi sposobami.
Świat sie zmienia , przepisy sie zmieniają , klienci także .
Trzeba prowadzić firmę w sposób zapewniający zmiany rynkowe , a nie siedzieć i smarkać na biurko , oczekując na klientów.
Pomyślcie , poszukajcie nowych sposobów.
Ostatnio poprzez zmiany w sposobie sprzedaży zwiekszyłem radykalnie obroty i zysk firmy .
Poczytajcie, pomyślcie, i poszukajcie błędów w waszej pracy a dojdziecie do wniosku , że te okna gdzieś klienci kupują.
Ps . sam nie wiem kiedy na mnie przyjdzie pora. Oby nie za szybko
Pozdrawiam
Ludzie , dziwicie sie że zamykacie punkty ? - a co nie ma już klientów z polecenia ? ( widocznie słabo sie staraliście ).
Nie twierdze, że mi sie wiedzie wspniale , ale wystarczająco , na dzisiejsze czasy .
Co do tych co sie obudzili z ręką w nocniku : a co panowie ,nie można było zgromadzić w styczniu temtego roku zapasów finansowych wiedząc że od maja zmieni sie rynek ?
Nie twierdze ,że o rynku wiem wszystko , ale można pomyśleć jak złapać klientów , nowymi sposobami.
Świat sie zmienia , przepisy sie zmieniają , klienci także .
Trzeba prowadzić firmę w sposób zapewniający zmiany rynkowe , a nie siedzieć i smarkać na biurko , oczekując na klientów.
Pomyślcie , poszukajcie nowych sposobów.
Ostatnio poprzez zmiany w sposobie sprzedaży zwiekszyłem radykalnie obroty i zysk firmy .
Poczytajcie, pomyślcie, i poszukajcie błędów w waszej pracy a dojdziecie do wniosku , że te okna gdzieś klienci kupują.
Ps . sam nie wiem kiedy na mnie przyjdzie pora. Oby nie za szybko
Pozdrawiam