DELTA AUGUSTÓW

thebest
Czytelnik
Czytelnik

DELTA AUGUSTÓW

Post autor: thebest »

czy ktoś współpracował z DELTĄ i się przejechał

oknoAD

Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Zero Gwarancji

Post autor: Umberto »

Wszystko jest dobrze gdy z nimi współpracujesz. Po zakończeniu współpracy zapomnij o gwarancji. Reklamacje załatwiasz se sam. Współpracowałem z nimi w 2003 a w 2004 wysłałem im reklamacje. Grochem o scianę.
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
thebest
Czytelnik
Czytelnik

a nie naliczyli ci odsetek umownych 0,3% dziennie nawet za 1 dzień spóźnienia, chociaż byli uprzedzni telefonicznie i nie było sprawy z zapłatą w późniejszym terminie (ale brak na papierze i nic im nie udowodnisz), tylko po zakończeniu współpracy wysylają nakaz do sądu, gdyż na fakturze umieszczają adnotację że odsetki umowne za każdy dzień zwłoki wynoszą 0,3% dziennie
Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Naliczyli

Post autor: Umberto »

Naliczyli, naliczyli...
Ale nie płaciłem, zapłaciłem tylko zaległość, która wynikneła na koniec roku ale nie płaciłem odsetek. To nie moja wina, ze mnie tak długo rozliczali :)
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
thebest
Czytelnik
Czytelnik

To miałeś szczęście, że nie podali cię do sądu, bo oni tak potrafią. U nich w sądzie nie masz co szukać i tak przegrasz, szkoda nerwów zostaje tylko apelacja.
Kari
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Kari »

:?:
Ostatnio zmieniony śr mar 02, 2005 12:18 pm przez Kari, łącznie zmieniany 1 raz.

aprel
Małomówny
Małomówny

Re: Naliczyli

Post autor: aprel »

Umberto pisze:Naliczyli, naliczyli...
Ale nie płaciłem, zapłaciłem tylko zaległość, która wynikneła na koniec roku ale nie płaciłem odsetek. To nie moja wina, ze mnie tak długo rozliczali :)
Niestety Umberto- odsetki za przeterminowane płatnośći można ściągać za dwa lata wstecz i nic tu nie pomoże !!!! :? Reklamacje jednak nawet po zakończeniu współpracy powinny być pozałatwiane za zapłacony towar!! Tego możesz się domagać.

p.s. Ja jakoś z Tobą nie miałem problemów :wink: :P
dkokno
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

e

Post autor: dkokno »

ale do jednego roku wstecz.
thebest
Czytelnik
Czytelnik

u nich w sądzie to znam takich dla których 3 lata wstecz naliczyli. i kazali płacić ( bo co zawojujesz jak dostaną nakaz zapłaty) nawet za dni, za które nie nalicza się odsetek
thebest
Czytelnik
Czytelnik

czy naprawdę nikt więcej nie słyszał o traktowaniu byłych dealerów przez DELTĘ -S.
mart
Czytelnik
Czytelnik

http://forum.oknonet.pl/forum/viewtopic.php?t=4083&start

Post autor: mart »

Delta a na jej czele pan S. :!: :evil: :!: To macie problem koledzy. Nie warto zaczynać współpracy :!: :!: :!:
mart
thebest
Czytelnik
Czytelnik

A co miałeś okazję poznać "PANA" S. ! I jakie wrażenia!
mart
Czytelnik
Czytelnik

http://www.forum.oknonet.pl/forum/viewtopic.php?t=4083&s

Post autor: mart »

Osobiście nie. Ale znajomi współpracowali i już historię o tej firmie znam i o panu S też dużo słyszałem.
mart
tatko
Małomówny
Małomówny

Post autor: tatko »

Ja miałem okazję poznać osobiście Pana S. w 2002r.
thebest
Czytelnik
Czytelnik

to opowiedz coś bliżej, a może poznałeś go z dobrej strony, chociaż takiej nie posiada.
thebest
Czytelnik
Czytelnik

zgłaszajcie się i opowiadajcie, aby nikt więcej się nie dał nabrać na DELTĘ S. z Augustowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tatko
Małomówny
Małomówny

Post autor: tatko »

Poznałem go w 2002 roku. Pracowałem "na etacie", nie prowadziłem znim bezpośrednich rozmów. Obserwując Pana S. z boku odnosi się wrażenie że jego osoba to centrum świata, oczywiście tego co najlepsze. Reszta to zbędny dodatek. Zarówno opowieści o jego pracownikach, o kontaktach z Thyssenem, o dealerach to lekko mówiąc lekceważenie. Wszyscy tego swiata muszą dostosować się do jego potrzeb i wymagań. Kilka razy próbowałem złożyć nietypowe zamówienie ale otrzymywałem odpowiedź sie nie da zrobić. W 2004r. usłyszałem ponownie o Prezesie Delty. W czasie spotkania w urzędzie gminy w łódzkim na ten temat rozmawiałem z sekretarzem gminy. Odziedziczył duży dom w Augustowie, gdzie musiał wymienić okna. Udał się do Pana Prezesa w istotnej dla niego sprawie. Niestety nie spotkał się poniewż Pan Prezes odmówił spotkania traktując go jak natręta.
thebest
Czytelnik
Czytelnik

To ma szczęście, że jego psami nie poszczuł. Typowe zawołanie S. na swoich pracowników to : "ZWIERZAKU chodź tu"
Stanisław Najda
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Stanisław Najda »

Jeżeli ktoś z Państwa ma ochotę podjąć współpracę w zakresie sprzedaży okien w systemie ROPLASTO 7001 (3K i 5K) służymy pomocą. SONAROL Jedwabne tel(086) 217-22-11.
thebest
Czytelnik
Czytelnik

oni to chyba produkują tylko na THYSSENIE
thebest
Czytelnik
Czytelnik

wszystkich oszczegam przed kontaktami z tym panem
ODPOWIEDZ