JPII i OKNONET.pl
JPII i OKNONET.pl
Prawie każdy serwis internetowy zamieścił chociaż krótką notatkę o zmarłym JPII oczywiście z wyjątkiem oknonetu .
Panowie gdy Janusz Kulig zmarł to się pojawił reportaż a gdy umarł największy żyjący Polak to nawet wzmianki nie będzie ?
A gdzie solidarność ? Większość serwisów ma przynajmniej logo czarnobiałe i wstążkę . Aż mi głupio że musze o takich podstawach pisać .
Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?
Panowie gdy Janusz Kulig zmarł to się pojawił reportaż a gdy umarł największy żyjący Polak to nawet wzmianki nie będzie ?
A gdzie solidarność ? Większość serwisów ma przynajmniej logo czarnobiałe i wstążkę . Aż mi głupio że musze o takich podstawach pisać .
Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?
Maxio
Re: JPII i OKNONET.pl
[quote="maxio"]Prawie każdy serwis internetowy zamieścił chociaż krótką notatkę o zmarłym JPII oczywiście z wyjątkiem oknonetu .
zyja to wina???
Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?[/quot
wiesz Papież teraz to nie tylko smutne wspomnienia ale też takie:
www.joemonster.org/article.php?sid=4564

zyja to wina???
Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?[/quot
wiesz Papież teraz to nie tylko smutne wspomnienia ale też takie:
www.joemonster.org/article.php?sid=4564
Panie Andrzeju dopiero dziś u mnie logo się pojawiło czarno-białe .
Po drugie Pan współtworzy portal szeroko dostępny a nie wchodze do Pana do domu i nie sprawdzam czy Pan sie modli czy nie . Ten protal jest tworzony dla nas użytkowników a nie dla was administracji . Chyba że się myle to niech Pan zamknie go i odetnie od Internetu i wtedy nikt nie będzie miał do administracji ogólnie pretensji .
Pan współtworzy portal ogólnodostępny publiczny i przynajmniej dobra wola nakazuje pewne zachowania . To portal pomyslany dla nas użytkowników i tylko dlatego on istnieje że ktoś go ogląda . Niech Pan nie zapomina o tym.
Pozdrawiam
Po drugie Pan współtworzy portal szeroko dostępny a nie wchodze do Pana do domu i nie sprawdzam czy Pan sie modli czy nie . Ten protal jest tworzony dla nas użytkowników a nie dla was administracji . Chyba że się myle to niech Pan zamknie go i odetnie od Internetu i wtedy nikt nie będzie miał do administracji ogólnie pretensji .
Pan współtworzy portal ogólnodostępny publiczny i przynajmniej dobra wola nakazuje pewne zachowania . To portal pomyslany dla nas użytkowników i tylko dlatego on istnieje że ktoś go ogląda . Niech Pan nie zapomina o tym.
Pozdrawiam
Maxio
Może masz rację ( powolę sobie dalej pisać na ty
i zapraszam do tego). Ale przerosło nas pisanie o Papieżu. Trochę się uniosłem i za to przepraszam...
Na CNN usłyszałem zdanie, że nigdy w historii nie było człowieka, który by skupił tyle miłości i dobra...
Maxio, bardzo często mi się podobają twoje wypowiedzi, mimo, że Cię nie znam osobiście to jesteś dla mnie obecny i ważny... Może dlatego zapiekła mnie twoja krytyka.
Co do logo, widocznie wcześniej komputer "ciągnął z pamięci" i potem sie odświeżył.
Nie wiem co pisać więcej, do mnie wciąż nie dociera, że Go nie ma...
Andrzej Kubicki
Na CNN usłyszałem zdanie, że nigdy w historii nie było człowieka, który by skupił tyle miłości i dobra...
Maxio, bardzo często mi się podobają twoje wypowiedzi, mimo, że Cię nie znam osobiście to jesteś dla mnie obecny i ważny... Może dlatego zapiekła mnie twoja krytyka.
Co do logo, widocznie wcześniej komputer "ciągnął z pamięci" i potem sie odświeżył.
Nie wiem co pisać więcej, do mnie wciąż nie dociera, że Go nie ma...
Andrzej Kubicki