JPII i OKNONET.pl

maxio
Ekspert
Ekspert

JPII i OKNONET.pl

Post autor: maxio »

Prawie każdy serwis internetowy zamieścił chociaż krótką notatkę o zmarłym JPII oczywiście z wyjątkiem oknonetu .
Panowie gdy Janusz Kulig zmarł to się pojawił reportaż a gdy umarł największy żyjący Polak to nawet wzmianki nie będzie ?
A gdzie solidarność ? Większość serwisów ma przynajmniej logo czarnobiałe i wstążkę . Aż mi głupio że musze o takich podstawach pisać .

Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?
Maxio

oknoAD

alex
Czytelnik
Czytelnik

Re: JPII i OKNONET.pl

Post autor: alex »

[quote="maxio"]Prawie każdy serwis internetowy zamieścił chociaż krótką notatkę o zmarłym JPII oczywiście z wyjątkiem oknonetu .

zyja to wina???

Panowie gdy Janusz Kulig zmarł to się pojawił reportaż a gdy umarł największy żyjący Polak to nawet wzmianki nie będzie ?
A gdzie solidarność ? Większość serwisów ma przynajmniej logo czarnobiałe i wstążkę . Aż mi głupio że musze o takich podstawach pisać .

Oczywiście chyba wszyscy wiedzą że żałoba obowiązuje w kraju ?[/quot

wiesz Papież teraz to nie tylko smutne wspomnienia ale też takie:
www.joemonster.org/article.php?sid=4564

:D :cry:
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

Post autor: andrzej »

Maxio
Miałeś prawo nie zauważyć, że logo jest czarno białe i szara czcionka , trudno.
Ale przykro mi się zrobiło, bo poczułem znajome "piekiełko"...
Każdy ma swoją zadumę, swój smutek i wzruszenia...
Nie przeszkadzaj i nie mów innym jak mają to przeżywać..

red. nacz.
Andrzej Kubicki
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Panie Andrzeju dopiero dziś u mnie logo się pojawiło czarno-białe .
Po drugie Pan współtworzy portal szeroko dostępny a nie wchodze do Pana do domu i nie sprawdzam czy Pan sie modli czy nie . Ten protal jest tworzony dla nas użytkowników a nie dla was administracji . Chyba że się myle to niech Pan zamknie go i odetnie od Internetu i wtedy nikt nie będzie miał do administracji ogólnie pretensji .
Pan współtworzy portal ogólnodostępny publiczny i przynajmniej dobra wola nakazuje pewne zachowania . To portal pomyslany dla nas użytkowników i tylko dlatego on istnieje że ktoś go ogląda . Niech Pan nie zapomina o tym.

Pozdrawiam
Maxio
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

Post autor: andrzej »

Może masz rację ( powolę sobie dalej pisać na ty :-) i zapraszam do tego). Ale przerosło nas pisanie o Papieżu. Trochę się uniosłem i za to przepraszam...
Na CNN usłyszałem zdanie, że nigdy w historii nie było człowieka, który by skupił tyle miłości i dobra...
Maxio, bardzo często mi się podobają twoje wypowiedzi, mimo, że Cię nie znam osobiście to jesteś dla mnie obecny i ważny... Może dlatego zapiekła mnie twoja krytyka.
Co do logo, widocznie wcześniej komputer "ciągnął z pamięci" i potem sie odświeżył.
Nie wiem co pisać więcej, do mnie wciąż nie dociera, że Go nie ma...

Andrzej Kubicki
greg
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg »

"Każdy ma swoją zadumę, swój smutek i wzruszenia..."

Zgadzam się Andrzeju, dla mnie wcale się nie uniosłeś... Maxio, szanuję większość Twoich wypowiedzi, ale dyktowanie jak ktoś ma wyrażać swój żal uważam co najmniej za brak kultury.

ODPOWIEDZ