Gięcie ŁUKÓW - Info

ramonez
Czytelnik
Czytelnik

Gięcie ŁUKÓW - Info

Post autor: ramonez »

Witam serdecznie.
Do stworzenia tego tematu zostałem wręcz zmuszony po obejrzeniu witrynki firmy NEO z Bydgoszczy (kategoria - gięcie łuków)
Krew człowieka zalewa jak się słyszy czy czyta takie kłamstwa. Wydaje mi się że każdy obywatel powinien mieć możliwość właściwego wyboru usługodawcy poprzez sprawdzenie ogólnego wizerunku firmy usługowej oraz warunków w jakich jego zamówienie (w tym przypadku łuk z profilu PVC) jest realizowane.
Ludzie nie dajcie się oszukiwać nieudolnej amatorszczyźnie!!!!!!!!!!
Znam tą firmę i wiem że do "bogato zaopatrzonego magazynu profili" bardzo wiele im brakuje - przecież wystarczy zadzwonić i zapytać czy mają dany profil na stanie (najlepiej odwiedzić osobiście i sprawdzić!!)
- stolarka nietypowa od 2001 roku ??? BZDURA - przynajmniej jeśli chodzi o łuki to robią je od zeszłego roku!!!
- NOWOCZESNE URZĄDZENIA ?????
- DOSKONALI PRACOWNICY ?????
Boże Widzisz i Nie Grzmisz!!! Gdzie ktokolwiek widział tam cokolwiek nowoczesnego!! Same własnoróby, brud i ubóstwo. A ci pracownicy????
Proszę nie myśleć że jestem z tzw. konkurencji i dlatego chcę ich obsmarować. NIE. Po prostu nie powinno mieć miejsca tak ohydne wprowadzanie w błąd Klientów. Po prostu proszę wszystkich o rozwagę w wyborze partnera w biznesie. Głowa mnie od tego wszystkiego rozbolała.
Pozdrawiam wszystkich.
Zszokowany i Niezadowolony - Klient.
P.S. Osobiście korzystam z usług KSK w Solcu Kujawskim, i mam zawsze pewność co do mnie przyjedzie :)

oknoAD

KAT
Rozgadany
Rozgadany

KSK

Post autor: KAT »

A JA CI POWIEM KRYPTOREKLAMIARZU TAK
OKOŁO TRZY LATA TEMU KORZYSTAŁEM Z USŁUG KSK.ZAMÓWIŁEM TRZY ŁUKI W MAHONIU ZEWNĘTRZNYM PROFIL TRZYKOMOROWY
PO KONSULTACJI Z ICH HANDLOWCEM ZAREZERWOWALI MI MATERIAŁ
I CZEKAŁEM NA REALIZACJĘ, PO OKOŁO 2 TYGODNIACH ZADZWONIŁEM DLACZEGO NIE DAJĄ ZNAĆ O WYSYŁCE, PANI POWIEDZIAŁA ŻE NIE MAJĄ PROFILI NA STANIE I BĘDĄ MIEĆ ZA 2-3 TYGODNIE. MÓJ ARGUMENT ŻE DWA TYGODNIE WCZEŚNIEJ ( W DNIU ZAMÓWIENIA ) PROFILE MIELI I ZAREZERWOWALI DLA MINIE POWIEDZIAŁA ŻE WIDOCZNIE POSZŁY DLA KOGOŚ INNEGO.OP..DOLIŁEM Z GÓRY DO DOŁU I ZAMÓWIŁEM U ICH KONKURENCJI.WPISALI MNIE ZA TO NA JAKĄŚ CZARNĄ LISTĘ- GDY CHCIAŁEM INNYM RAZEM COŚ ZAMÓWIĆ TO MI KAZALI W DNIU ZAMÓWIENIA WPŁACIĆ CAŁOŚĆ KASY.
W ŻYCIU U NICH JUŻ NIE ZAMÓWIĘ I NIE POWIEM NA FORUM GDZIE ZAMAWIAM BO ZADARMO SIĘ NIKOMU REKLAMY NIE ROBI

NA MARGINESIE WSZYSTKO TO PIKUŚ W PORÓWNANIU Z TYM CO WYPRAWIA FIRMA ŁUK MAR I ŁUK-SERWIS Z WARSZAWY
ramonez
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ramonez »

z tego co mi wiadomo, a raczej się nie mylę, to na czarną listę w KSK są wrzucane firmy które nie płacą!
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

ramonez
Jeżeli ktoś się rejestruje na forum tylko po to, żeby obsmarować jakąś firmę nie podają przy tym swoich danych to na 99,9% jest to konkurencja...
Sorry Winettou ale to nie jest przedszkole. Jak masz jakieś konkrety to wal śmiało - najlepiej z numerami zamówień itp.
Alumin
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Alumin »

Zgadzam się Lamer z Tobą całkowicie!
Wiesz Ramonez, moim zdaniem to przywaliłes dwóm firmom i jesli jesteś z KSK to pownni Cie tam nieźle opieprzyć jeśli nie... to również.
To rzeczywiście pachnie kryptoreklamą i jedyne co możesz sensownego zrobić to ujawnij się. Jeśli tego nie zrobisz to znaczy, że ściema jest równa.
A swoją drogą to pozdrawiam firmę NEO, od razu złapałem sympatie do Was :-)
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

A swoją drogą to pozdrawiam firmę NEO, od razu złapałem sympatie do Was
Jak by nie ta nieudolna próba oczerniania konkurencji przez ramonez to bym nawet nie wiedział, że taka firma istnieje 8)

kskwojtek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kskwojtek »

Ho ho.
Widzę że toczy się tu dziwna walka - hmmmmmmmm
No cóż, przykro mi tylko, że ktoś posądził KSK o napisanie tego typu postu - NIC MI O TYM NIE WIADOMO.
Całe szczęście że tutaj zajrzałem.
Z pełnym przekonaniem powtarzam - firma KSK nie musi posuwać się do takich kroków aby radzić sobie z konkurencją. Zawsze graliśmy fair i tak już pozostanie.
Bardzo proszę osobę o nicku- Ramonez aby w przyszłości nie używał skrótu KSK do podpisywania swoich obelg.
Z wyrazami szacunku
Wojciech Łepki - Specjalista ds. Marketingu KSK.
pvc
Małomówny
Małomówny

Post autor: pvc »

kskwojtek pisze: Całe szczęście że tutaj zajrzałem.
:wink:

Do Moderatorów ,

Panie Andrzeju czy mógłby Pan ustalić numer IP ramoneza i porównać go z kskwojtek ?
Moim zdaniem obydwa posty pisała jedna i ta sama osoba . Proszę tylko zwrócić uwagę na akcentowanie treści postu "z dużej litery" .

Obym się mylił !

Pozdrowienia
Theo
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

Post autor: andrzej »

Witam Panie Theo :D
Zastanawiając się nad Pana sugestią, postanowiłem napisać co myślę o sprawie. Ewolucja, jeszcze raz ewolucja! Zauważam, że uczymy się konsekwetnie rozmawiać z sobą. Początki zawsze są trudne. Moim zdaniem cenzura nie przynosi skutku. Po prostu nie likwiduje zjawiska zawiści i obrzucania błotem. Cenzura daje pozór załatwienia sprawy, zawsze jednak na krótką metę. A nam chodzi przecież o dłuższy plan czasowy. Bardzo mnie cieszy, że niepodpisane posty są dziś przyjmowane z rozsądnym dystansem. Mamy wszyscy świetną lekcję, że „judzenie” się nie opłaca. Cieszą mnie też reakcje użytkowników i ich dojrzałość. Rozmawiałem z wieloma i zawsze bronię koncepcji, że po latach izolacji od prawdziwie demokratycznych mechanizmów ( mam na myśli takie pro-obywatelskie a nie pseudo pro-państwowe) musimy się ich uczyć. A jeśli uczyć to w jaki sposób? Teoretycznie? Nie! Trzeba to robić w „praniu” właśnie np. współuczestniczyć w takim forum. Wpływać na siebie wzajemnie. Czasami może pokłócić, może obrazić ale to też jest element rozwoju. Jak mają się oduczyć tego znajomego „jadu”, Ci którzy mają to jakby we krwi, nawet nie wiedząc o tym? Tylko poprzez praktyczne zderzenie z krytyką ich zachowań. Jestem dobrej myśli, lubię naszą branżę i widzę jej pozytywny rozwój. ( co nie oznacza, że nie widzę destrukcyjnego działania Państwa ale to inny temat)
Co do IP, to dla jasności, są inne :-)
Pozdrawiam
red. nacz.
Andrzej Kubicki
NEO
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

NEO

Post autor: NEO »

Witam. Kłania się firma NEO - mimowolny sprawca zamieszania.
Kiedy przeczytałem tą „publikację” chciałem zapomnieć o sprawie, jednak nie mogę oprzeć się pokusie wypowiedzenia paru słów na temat: ”o moralności w biznesie”.
Toksyczność postu ramoneza żadną miarą nie pasuje nawet do najsrożej oszukanego klienta (czyli takiego który zamówił jakiś wyrób, zapłacił, otrzymał nie to co chciał a gdy zareklamował nie został właściwie obsłużony lub wręcz jawnie zlekceważony). Chyba nigdzie na tym forum nie pojawiła się taka zbitka jak: „nieudolne”, „amatroszcyzna”, „własnoróby”, „ohydne”, „brud”, „ubóstwo”. Nie komentując prawdziwości tych słów zastanawiam się kim trzeba być i w jakich okolicznościach pisać w podobny sposób. Na pewno nie klientem, który do końca nie wiem czy zamowił coś w naszej firmie ( ani słowa o okolicznościach, numerze zlecenia, faktury ), więc chyba kolejnym biznesmenem z objawieniem, który realizuje jeden cel: walczyć z konkurencją jakimkolwiek sposobem i za wszelką cenę. Efekty takich działań widać wokół w naszej branży. Opamiętajmy się.
Pisząc te słowa nawet nie próbuję się domyślać kto to może być i proszę nie doszukiwać się żadnych podtekstów.
Jeszcze słowo na koniec. Zapraszam serdecznie, proszę nas odwiedzić i ocenić jakość usług. Jeśli daleko zamówić coś na próbę.
Maciej Babiński
kierownik działu sprzedaży
tel. (052) 320-81-97
fax. (052) 320-81-96
[email protected]
http://www.neo.oknonet.pl/
Gadu-Gadu 2698895
ODPOWIEDZ