Do stworzenia tego tematu zostałem wręcz zmuszony po obejrzeniu witrynki firmy NEO z Bydgoszczy (kategoria - gięcie łuków)
Krew człowieka zalewa jak się słyszy czy czyta takie kłamstwa. Wydaje mi się że każdy obywatel powinien mieć możliwość właściwego wyboru usługodawcy poprzez sprawdzenie ogólnego wizerunku firmy usługowej oraz warunków w jakich jego zamówienie (w tym przypadku łuk z profilu PVC) jest realizowane.
Ludzie nie dajcie się oszukiwać nieudolnej amatorszczyźnie!!!!!!!!!!
Znam tą firmę i wiem że do "bogato zaopatrzonego magazynu profili" bardzo wiele im brakuje - przecież wystarczy zadzwonić i zapytać czy mają dany profil na stanie (najlepiej odwiedzić osobiście i sprawdzić!!)
- stolarka nietypowa od 2001 roku ??? BZDURA - przynajmniej jeśli chodzi o łuki to robią je od zeszłego roku!!!
- NOWOCZESNE URZĄDZENIA ?????
- DOSKONALI PRACOWNICY ?????
Boże Widzisz i Nie Grzmisz!!! Gdzie ktokolwiek widział tam cokolwiek nowoczesnego!! Same własnoróby, brud i ubóstwo. A ci pracownicy????
Proszę nie myśleć że jestem z tzw. konkurencji i dlatego chcę ich obsmarować. NIE. Po prostu nie powinno mieć miejsca tak ohydne wprowadzanie w błąd Klientów. Po prostu proszę wszystkich o rozwagę w wyborze partnera w biznesie. Głowa mnie od tego wszystkiego rozbolała.
Pozdrawiam wszystkich.
Zszokowany i Niezadowolony - Klient.
P.S. Osobiście korzystam z usług KSK w Solcu Kujawskim, i mam zawsze pewność co do mnie przyjedzie