mam problemy z firmą okienną

mikado
Czytelnik
Czytelnik

mam problemy z firmą okienną

Post autor: mikado »

Nawiązałem współpracę z firmą okienną, wygenerowałem obrót, a prowizja? mogę zapomnieć, chyba zostałem naciągnięty w butelkę !!!
Ostatnio zmieniony ndz kwie 17, 2005 7:10 am przez mikado, łącznie zmieniany 8 razy.
Pozdrawiam PG

oknoAD

pomocnik
Małomówny
Małomówny

Post autor: pomocnik »

Może jakieś konkrety?
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

bo ja chyba zostałem naciągnięty w butelkę
Dobrze, że nie nabity :lol: :wink: :lol:
Ale może konkretniej? Zwiali z zaliczką do Brazylii czy co?
mikado
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: mikado »

masz rację lamer, nabity w butelkę, ale nie łap mnie za słówka. zalegają mi z płatnością, a teraz mówią, że żadej kasy nie wisza. i tak się zastanawiam, czy tylko mnie tak traktuja
Ostatnio zmieniony ndz kwie 17, 2005 2:55 am przez mikado, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam PG
s.adam
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: s.adam »

kontrahentów pisze się przez "h"
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: odpowiedz

Post autor: DAREK 13 »

roofex pisze:Wiatm Panie Przemysławie Gandecki -"naciągnięty w butelkę".
Szkoda że Pan jako niedoszły przedstawiciel mojej firmy rostrząsa personalne sprawy na forum oknonetu nie zastanawiajac sie nad konsekwencjami jakie to za sobą może pociągnąć.

Zwracam uwagę na fakt iż Pana sugestie na tym forum wykraczaja poza przyjete normy prawne. Gdyż w swoim poście posuwa się Pan do pomówień.
Po wczorajszej rozmowie telefonicznej sądzę że wyjaśniliśmy sobie kwestie prowizji za pracę którą Pan powinien wykonać.
Niestety, po przeczytaniu w dniu nastepnym tego postu widzę że posuwa się Pan wręcz do szantżu sugerując publicznie ze firma ROOFEX której jestem właścicielem postepuje nieuczciwie w stosunku do Pana jako niedoszłego pracownika oraz w stosunku do innych kontrachentów.
Prosze przeanalizować swoje stanowisko w tej sprawie.
W innym przypadku będę zmuszony zająć oficjalne stanowisko w tej sprawie.

Pozdrawiam
Sylwester Białecki

Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Z czego Pan wywnioskował że post dotyczy akurat Pana firmy?
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"

and 4
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: and 4 »

Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk

A tak pozatym ten pan przedstawiciel nic nie opisał i myslał że wszystkie firmy staną za niego murem i zapłacą mu z własnej kieszeni
and4
moskitiera
Małomówny
Małomówny

Post autor: moskitiera »

and 4 pisze:Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk

A tak pozatym ten pan przedstawiciel nic nie opisał i myslał że wszystkie firmy staną za niego murem i zapłacą mu z własnej kieszeni

and 4 "swuj" się pisze przez ó poprawnie - swój
młody
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: młody »

mamy tutaj samych polonistów na tym forum. :shock:
młody
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

moskitiera pisze:
and 4 pisze:Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk

To jest forum dla mlodych,

mam nadzijeę. Polonistów zaprzaszam na www. mickewicz.pl ,, lub coś w tym stylu.

POZRAWIAM
and 4
Rozgadany
Rozgadany

ok znalezliście błąd słowa ( swój ) to wy chyba siedzicie i nic nie robicie tylko szukacie błędów ortograficznych . To zostawcie tą prace i idzcie nauczać w szkole będziecie mieli lepszą frajde w poprawianiu błędów dzieci bo o sprzedawaniu okien wiecie tyle że wam głowy popękają od wiadomości
and4
Bira
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Bira »

and4 wydaje mi się, że nawet sprzedawca okien powinien znać ortografię i pisać z sensem. Nie będę Ci wypominał ale w ostatniej wypowiedzi gdzie podejrzewam specjalnie się starałeś i tak znalazłem 4 błędy.
O interpunkcji nie wspominam.
and 4
Rozgadany
Rozgadany

nie , nie starałem sie ale poczytałem twoje posty i stwierdzam że robisz bardzo dużo błędów sam sprawdż
and4
młody
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: młody »

DAREK 13 pisze:
moskitiera pisze:

To jest forum dla mlodych,

mam nadzijeę. Polonistów zaprzaszam na www. mickewicz.pl ,, lub coś w tym stylu.

POZRAWIAM
ty kolego nie zaprzaszaj,bo z ciebieie taki sam ciemniak jak i z wszystkich dupków co sprzedają okna
młody
ODPOWIEDZ