mam problemy z firmą okienną
mam problemy z firmą okienną
Nawiązałem współpracę z firmą okienną, wygenerowałem obrót, a prowizja? mogę zapomnieć, chyba zostałem naciągnięty w butelkę !!!
Ostatnio zmieniony ndz kwie 17, 2005 7:10 am przez mikado, łącznie zmieniany 8 razy.
Pozdrawiam PG
masz rację lamer, nabity w butelkę, ale nie łap mnie za słówka. zalegają mi z płatnością, a teraz mówią, że żadej kasy nie wisza. i tak się zastanawiam, czy tylko mnie tak traktuja
Ostatnio zmieniony ndz kwie 17, 2005 2:55 am przez mikado, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam PG
Re: odpowiedz
roofex pisze:Wiatm Panie Przemysławie Gandecki -"naciągnięty w butelkę".
Szkoda że Pan jako niedoszły przedstawiciel mojej firmy rostrząsa personalne sprawy na forum oknonetu nie zastanawiajac sie nad konsekwencjami jakie to za sobą może pociągnąć.
Zwracam uwagę na fakt iż Pana sugestie na tym forum wykraczaja poza przyjete normy prawne. Gdyż w swoim poście posuwa się Pan do pomówień.
Po wczorajszej rozmowie telefonicznej sądzę że wyjaśniliśmy sobie kwestie prowizji za pracę którą Pan powinien wykonać.
Niestety, po przeczytaniu w dniu nastepnym tego postu widzę że posuwa się Pan wręcz do szantżu sugerując publicznie ze firma ROOFEX której jestem właścicielem postepuje nieuczciwie w stosunku do Pana jako niedoszłego pracownika oraz w stosunku do innych kontrachentów.
Prosze przeanalizować swoje stanowisko w tej sprawie.
W innym przypadku będę zmuszony zająć oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Pozdrawiam
Sylwester Białecki
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Z czego Pan wywnioskował że post dotyczy akurat Pana firmy?
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
moskitiera
- Małomówny

and 4 pisze:Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk
A tak pozatym ten pan przedstawiciel nic nie opisał i myslał że wszystkie firmy staną za niego murem i zapłacą mu z własnej kieszeni
and 4 "swuj" się pisze przez ó poprawnie - swój
To jest forum dla mlodych,moskitiera pisze:and 4 pisze:Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk
A tak pozatym ten pan przedstawiciel nic nie opisał i myslał że wszystkie firmy staną za niego murem i zapłacą mu z własnej kieszeni
mam nadzijeę. Polonistów zaprzaszam na www. mickewicz.pl ,, lub coś w tym stylu.
POZRAWIAM
ty kolego nie zaprzaszaj,bo z ciebieie taki sam ciemniak jak i z wszystkich dupków co sprzedają oknaDAREK 13 pisze:To jest forum dla mlodych,moskitiera pisze:and 4 pisze:Pewnie pan przedstawiciel postraszył szefa że go opisze na forum , a szef sobie zaczoł zaglądać i znalazł na swuj temat pościk
mam nadzijeę. Polonistów zaprzaszam na www. mickewicz.pl ,, lub coś w tym stylu.
POZRAWIAM
młody