Aprobata na ruchomy słupek?
Aprobata na ruchomy słupek?
Dowiedziałem się od jednego specjalisty - okuciowca, że nie istnieje coś takiego jak Aprobata Techniczna dla okna z ruchomym słupkiem. Czy to prawda? Podobno, zaden system pvc tego nie posiada. Chyba miłbym problemy (jako sprzedawca) gdyby coś się z takim oknem działo niedobrego....
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
-
dociekliwiec
- Małomówny

Dziwna to sprawa. Widziałem kilka aprobat i rzeczywiście nie ma wariantu okna z ruchomym słupkiem, ale w profilach w tej samej aprobacie występuje ruchomy słupek. Nie ma podanych parametrów i współczynników przenikania ciepła.
Ja skorzystam z sytuacji i zadam jeszcze jedno pytanie. Czy można powiedziec, że okna są produkowane zgodnie z AT na okna w systemie X jeżeli danego kształtownika nie ma w AT na okna w systemie X ale jest w AT na kształtowniki systemu X
??
Pozdrawiam
Ja skorzystam z sytuacji i zadam jeszcze jedno pytanie. Czy można powiedziec, że okna są produkowane zgodnie z AT na okna w systemie X jeżeli danego kształtownika nie ma w AT na okna w systemie X ale jest w AT na kształtowniki systemu X
Pozdrawiam
P.S.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych.
Nieprawda. Chyba że system nie ma ruchomego słupka - są takie cudaki.
Tu raczej chodzi o drzwi balkonowe dwudzielne ze słupkiem ruchomym - faktycznie nie ma takich drzwi w ŻADNEJ aprobacie - będzie dopiero pierwsza na SCHUCO - ten brak to też taki cudak - ale czyja to wina - nie wiem
dociekliwiec - o jakiejm aprobacie mówisz - może być taka sytuacja - ale za cholerę nie wiem jaki to system
Tu raczej chodzi o drzwi balkonowe dwudzielne ze słupkiem ruchomym - faktycznie nie ma takich drzwi w ŻADNEJ aprobacie - będzie dopiero pierwsza na SCHUCO - ten brak to też taki cudak - ale czyja to wina - nie wiem
dociekliwiec - o jakiejm aprobacie mówisz - może być taka sytuacja - ale za cholerę nie wiem jaki to system
-
dociekliwiec
- Małomówny