Czy ktoś mógłby mi polecić...

Andi
Czytelnik
Czytelnik

Czy ktoś mógłby mi polecić...

Post autor: Andi »

Dobrego (pod względem jakości i terminów dostaw) i taniego (w miarę przyzwoitości) producenta stolarki PCV. Słyszałem o dobrych firmach w Łodzi. Chciałbym przyjąć dealerstwo dobrego produktu w 2 salonach w wielkopolsce. Prośba jest dosyć pilna, gdyż w przyszłym tygodniu wybieram się właśnie do Łodzi i mógłbym ewentualnie spotkać się z przedstawicielem firmy na "jego terenie"
Z góry dziękuję za pomoc.
Andrzej

oknoAD

nowy7
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: nowy7 »

Ferrum z Inowrocławia(nie z Torunia!!!)-przyzwiota fabryczka.to mój dostawca- posiada także dobre aluminium. ceny godne uwagi,a terminy też rozsadne,plus jest taki że zawsze można sie dogadać jak jest wyjatkowo pilne zamówienie. oczywiście by nie przebarwić to wpadki też im sie zdażaja jak kazdemu ale to na szczęscie sporadycznie.
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

trochę to dziwne - masz dwa salony- rozumiem funkcjonujące - a nie masz wybranego swojego dostawcy ??? Każda poważna firma wozi towar po całej Polsce. Zwiększ obroty swojemu dotychczasowemu dostawcy a zyskasz wieksze uznanie i szacunek (negocjacje) niż jak będziesz miał 20 punktów i 40 dostawców
Andi
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Andi »

Z całym szacunkiem Panie "komarko1" - dziwne to są Pana sugestie. Dziękuję za zainteresowanie tematem, ale nie takiej odpowiedzi oczekiwałe. Szukam solidnego dostawcy okien a nie rady jak mam prowadzić swój biznes. Dodam, iż 2 salony funkcjonują całkiem nieźle oraz bardzo dobrze dogaduję się z dostawcami... drzwi, gdyż takim towarem handluję od 5 lat. Okna to nowa pozycja asortymentowa nad którą się zastanawiam. Słyszałem, że łódzkie firmy mają wiele do zaoferowania (i nie chodzi tu oczywiście o wielkość produkcji :wink: )

Novy7 - dzięki za info.

Pozdrawiam ludzi z branży.

Andrzej
zuczek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zuczek »

proponuje zainteresowac sie F.O Brokat ,nie współpracuje z zadna firma z regionu.A co do Brokatu to firma sprawdzona przez wielu .
Ja osobiscie ponad 6 lata
pozdrawiam[/b]
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 12:05 am przez zuczek, łącznie zmieniany 1 raz.
nowy7
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: nowy7 »

,,Brokat" też ok...

kiepski
Małomówny
Małomówny

Post autor: kiepski »

polecam firme PETECKI
adask
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: adask »

Warto zapisac ten numer 0607980580. Interesujacy produkt,cena oraz warunki wspolpracy :) :)
ODPOWIEDZ