Czy ktoś mógłby mi polecić...
Czy ktoś mógłby mi polecić...
Dobrego (pod względem jakości i terminów dostaw) i taniego (w miarę przyzwoitości) producenta stolarki PCV. Słyszałem o dobrych firmach w Łodzi. Chciałbym przyjąć dealerstwo dobrego produktu w 2 salonach w wielkopolsce. Prośba jest dosyć pilna, gdyż w przyszłym tygodniu wybieram się właśnie do Łodzi i mógłbym ewentualnie spotkać się z przedstawicielem firmy na "jego terenie"
Z góry dziękuję za pomoc.
Andrzej
Z góry dziękuję za pomoc.
Andrzej
Ferrum z Inowrocławia(nie z Torunia!!!)-przyzwiota fabryczka.to mój dostawca- posiada także dobre aluminium. ceny godne uwagi,a terminy też rozsadne,plus jest taki że zawsze można sie dogadać jak jest wyjatkowo pilne zamówienie. oczywiście by nie przebarwić to wpadki też im sie zdażaja jak kazdemu ale to na szczęscie sporadycznie.
Z całym szacunkiem Panie "komarko1" - dziwne to są Pana sugestie. Dziękuję za zainteresowanie tematem, ale nie takiej odpowiedzi oczekiwałe. Szukam solidnego dostawcy okien a nie rady jak mam prowadzić swój biznes. Dodam, iż 2 salony funkcjonują całkiem nieźle oraz bardzo dobrze dogaduję się z dostawcami... drzwi, gdyż takim towarem handluję od 5 lat. Okna to nowa pozycja asortymentowa nad którą się zastanawiam. Słyszałem, że łódzkie firmy mają wiele do zaoferowania (i nie chodzi tu oczywiście o wielkość produkcji
)
Novy7 - dzięki za info.
Pozdrawiam ludzi z branży.
Andrzej
Novy7 - dzięki za info.
Pozdrawiam ludzi z branży.
Andrzej
proponuje zainteresowac sie F.O Brokat ,nie współpracuje z zadna firma z regionu.A co do Brokatu to firma sprawdzona przez wielu .
Ja osobiscie ponad 6 lata
pozdrawiam[/b]
Ja osobiscie ponad 6 lata
pozdrawiam[/b]
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 12:05 am przez zuczek, łącznie zmieniany 1 raz.