Eko-okno z Raciborza

jasiu
Czytelnik
Czytelnik

Eko-okno z Raciborza

Post autor: jasiu »

Czy eko-okno z Raciborza jest solidną firmą. Chcę od nich kupić Gelana w dwustronnym kolorze? Czy to dobra decyzja?

oknoAD

Saperos
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Saperos »

Przesłali ostatnio do mnie ofertę wsółpracy .Podobno dostali dobre ceny na profil ale muszą go duzo brać od producenta wtedy nie stracą upustu i próbuja sprzedawać na siłe ALE ciężko im będzie. :cry:
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

Dobra firma i solidny serwis a do tego dobra cena.Trochę przesadzają bo oferty ślą wszystkim jak popadnie.Masz działalność ,powiesz że handlujesz oknami a cenę zakupu dostaniesz baaaaaaardzo niską.
robop
Małomówny
Małomówny

Post autor: robop »

To fakt ceny mają dobre lecz jakość i serwis fatalny . Jeżdzą i wciskają profil GEALANA 5 kom. , a jak zamówisz to czekasz bo niedostają profilu od producenta Generalnie firma mało rozwojowa ( mała hala produkcyjna ) , a jch przechwałki że kupili nową line to kłamstwo - a chandlowcy tak właśnie opowiadają . Szkoda czasu !!!!!!! :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry:
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

robop czy jaki sobi nick nadaleś - ciebie chyba pogięło i poskręcało w obie lewe strony :) Życzyłbym uznanym firmom jak oknoplast kraków,profiloplast wilkowice i (sorki ale cziłowka dobrych firm jest nie za długa)takiego serwisu jaki ma racibórz (chyba że tylko ja mam tak z nimi dobrze) Nie wspominam o innych firmach , ktore od wymienionych wyzej odstają że hohoho. Myślę że jednak ciebie poskrecało :) pozdro
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

EKO mają naprawdę dobry serwis i nie miałem z nim żadnych problemów.Serwisanci są kompetentni i nie mają ''dziwnych'' zagrywek co zdarza się innym. Przykładowo serwisant firmy,która jest numerem jeden w ALUPLAŚCIE przyjechał do wymiany okucia bez wkrętarki....

Arturro
Czytelnik
Czytelnik

DO ROBOP

Post autor: Arturro »

Pracuję jako handlowiec w firmie EKO-OKNA i mogę w 100% stwierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz i taka drobna uwaga zanim coś napiszesz sięgnij po słownik ortograficzny.

Artur Wiśniewski
szczupak
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: szczupak »

[quote="komarko1"]robop czy jaki sobi nick nadaleś - ciebie chyba pogięło i poskręcało w obie lewe strony :) Życzyłbym uznanym firmom jak oknoplast kraków,profiloplast wilkowice i (sorki ale cziłowka dobrych firm jest nie za długa)takiego serwisu jaki ma racibórz (chyba że tylko ja mam tak z nimi dobrze) Nie wspominam o innych firmach , ktore od wymienionych wyzej odstają że hohoho. Myślę że jednak ciebie poskrecało :) pozdro[/quote

Chłopie pszenno-buraczany. Ty porównujesz lokalną firme z ogólnopolską. Chyba faktycznie robią Ci dobrze w Raciborzu. A teraz Was poskręca, bo najedliście sie tej szazyzny i musi sie wam beknąć.
szczupak
Czytelnik
Czytelnik

Re: DO ROBOP

Arturro pisze:Pracuję jako handlowiec w firmie EKO-OKNA i mogę w 100% stwierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz i taka drobna uwaga zanim coś napiszesz sięgnij po słownik ortograficzny.

Artur Wiśniewski
sprawdż czy macie kalendarz.
szczupak
Czytelnik
Czytelnik

Re: DO ROBOP

Arturro pisze:Pracuję jako handlowiec w firmie EKO-OKNA i mogę w 100% stwierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz i taka drobna uwaga zanim coś napiszesz sięgnij po słownik ortograficzny.

Artur Wiśniewski
no i od kogo dostaniecie profil pieciokomorowy, bo ten z trzema komorami w ramie w nowych cenach macie do d..... SZAROŚĆ DOPADA WSZYSTKICH, a wszczególności tych którzy maja małe moce przerobowe.
polaroid
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: polaroid »

eko okno
fajnie brzmi
tylko ciężko z terminami
a serwisik i kuleje
no cóż
za mało za mało za mało godzin w ciągu dnia ;)
ODPOWIEDZ