Eko-okno z Raciborza
Eko-okno z Raciborza
Czy eko-okno z Raciborza jest solidną firmą. Chcę od nich kupić Gelana w dwustronnym kolorze? Czy to dobra decyzja?
To fakt ceny mają dobre lecz jakość i serwis fatalny . Jeżdzą i wciskają profil GEALANA 5 kom. , a jak zamówisz to czekasz bo niedostają profilu od producenta Generalnie firma mało rozwojowa ( mała hala produkcyjna ) , a jch przechwałki że kupili nową line to kłamstwo - a chandlowcy tak właśnie opowiadają . Szkoda czasu !!!!!!!

robop czy jaki sobi nick nadaleś - ciebie chyba pogięło i poskręcało w obie lewe strony
Życzyłbym uznanym firmom jak oknoplast kraków,profiloplast wilkowice i (sorki ale cziłowka dobrych firm jest nie za długa)takiego serwisu jaki ma racibórz (chyba że tylko ja mam tak z nimi dobrze) Nie wspominam o innych firmach , ktore od wymienionych wyzej odstają że hohoho. Myślę że jednak ciebie poskrecało
pozdro
[quote="komarko1"]robop czy jaki sobi nick nadaleś - ciebie chyba pogięło i poskręcało w obie lewe strony
Życzyłbym uznanym firmom jak oknoplast kraków,profiloplast wilkowice i (sorki ale cziłowka dobrych firm jest nie za długa)takiego serwisu jaki ma racibórz (chyba że tylko ja mam tak z nimi dobrze) Nie wspominam o innych firmach , ktore od wymienionych wyzej odstają że hohoho. Myślę że jednak ciebie poskrecało
pozdro[/quote
Chłopie pszenno-buraczany. Ty porównujesz lokalną firme z ogólnopolską. Chyba faktycznie robią Ci dobrze w Raciborzu. A teraz Was poskręca, bo najedliście sie tej szazyzny i musi sie wam beknąć.
Chłopie pszenno-buraczany. Ty porównujesz lokalną firme z ogólnopolską. Chyba faktycznie robią Ci dobrze w Raciborzu. A teraz Was poskręca, bo najedliście sie tej szazyzny i musi sie wam beknąć.
Re: DO ROBOP
sprawdż czy macie kalendarz.Arturro pisze:Pracuję jako handlowiec w firmie EKO-OKNA i mogę w 100% stwierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz i taka drobna uwaga zanim coś napiszesz sięgnij po słownik ortograficzny.
Artur Wiśniewski
Re: DO ROBOP
no i od kogo dostaniecie profil pieciokomorowy, bo ten z trzema komorami w ramie w nowych cenach macie do d..... SZAROŚĆ DOPADA WSZYSTKICH, a wszczególności tych którzy maja małe moce przerobowe.Arturro pisze:Pracuję jako handlowiec w firmie EKO-OKNA i mogę w 100% stwierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz i taka drobna uwaga zanim coś napiszesz sięgnij po słownik ortograficzny.
Artur Wiśniewski