Jędraszek.
Jędraszek.
Jakie są Wasze opinie o Firmie Jędraszek z Łodzi ?
no ale jak tu sprawdzic czy szyby są bez rys co mam je myć a jak przyjeżdza 60 sztuk to musiałbym zatrudnić ze 2 osoby parodia ja nie wiem co sie dzieje z tymi firmami ostatnio miałem uszkodzony profil pod folią to oczywiście też nie uznali tylko wysłali standartowe pismo że minął czas 72 h a poprzeczka warta dla nich pewnie z 20 zł jak tu w ogóle z taką firmą handlować bo nie miożna powiedzieć współpracować mam nadzieje że wkoncu to oni nas bedą prosić aby sprzedawać te ich wyroby pozdrowienia dla pani P.......
Mają, mają. Potrafią przysłać nawet zestawy "Zrób to Sam", rok temu we wrześniu przyszedł do mnie klient, który nie wiedział jak zrobić ze skrzydła R skrzydło RU, podobno (według klienta) tam gdzie kupił okno robili na automatach które nie okuwały skrzydeł RU, a że kupił okno bez montażu dostał okucia w paczce.kiepski pisze:ciekaw jestem jak firma zamawiająca okna za około 5 000 pln miesięcznie ma problemy ze stwierdzeniem wad ? Pozdro dla Pana D...
W większej firmie zawsze trudniej upilnować pracowników, a w sezonie zawsze są przecież nowi, którzy nie są tak wydajni jak stara załoga, i nie tak dokładni (choć zdażają się wyjątki, ludzie są różni).
pozdrowienia
komarko piszesz zgroza - a co sprawdziles? duzy zawsze pokpi sprawe bo ma Cie w d.... (jest was wielu) jeden w ta czy w ta co to za roznica, a nie odejdziesz do "malego" bo niby strach tu masz marke itp - a gow** prawda,komarko1 pisze:żle sie d zieje z firmą okniarską - firmuy z czołówki zachowują sie jak ,,,,,,, (tu wymieńcie firmy gdzie jest jakość termin logistrka i serwis do d. ) to jak sie zachowują firmy z końca listy ??? - zgroza
i w rezultacie dostaje sie gowniane niedoroby.. duzy przywiezie Ci jedno okno na drugi dzien? przykładow jest wiele wiec nie nalezy skreslac takich z listy.. mali maja sporo niezlych atutow..
pozdrawiam
tak - mali mają mają sporo atutów -
1. szyba robiona przez znajomego szklarza z argonem ??(gdzie warunki produkcji???:)
2. zgrzewarki jednogłowicowe z kątem 90 stopni albo jak sie uda
3. pięknie ciete listwy na starej pile - samoróbce
4. fachowe szklenie na stole(albo kolanie
)
5. powtarzalnosć wyrobu (lub cepeliowska niepowtarzalnosć)
6. super cena (jeśli kupuje się jednostkowe ilości materiału)
7. długowieczna gwarancja (pod warunkiem ze garaż nie zostanie sprzedany)
8. Fachowa - sezonowa - obsługa maszyn i urządzeń (przecież wiosną mniej zamówień) - no chyba że firma rodzinna i obsługa stała - dziadek,wujek,syn i kuzyn
9. wsparcie reklamowe (na starym powielaczu)
10. - wymyślcie coś sami bo mi się nie chce
1. szyba robiona przez znajomego szklarza z argonem ??(gdzie warunki produkcji???:)
2. zgrzewarki jednogłowicowe z kątem 90 stopni albo jak sie uda
3. pięknie ciete listwy na starej pile - samoróbce
4. fachowe szklenie na stole(albo kolanie
5. powtarzalnosć wyrobu (lub cepeliowska niepowtarzalnosć)
6. super cena (jeśli kupuje się jednostkowe ilości materiału)
7. długowieczna gwarancja (pod warunkiem ze garaż nie zostanie sprzedany)
8. Fachowa - sezonowa - obsługa maszyn i urządzeń (przecież wiosną mniej zamówień) - no chyba że firma rodzinna i obsługa stała - dziadek,wujek,syn i kuzyn
9. wsparcie reklamowe (na starym powielaczu)
10. - wymyślcie coś sami bo mi się nie chce
ABM I CZECHY
Wrześniowe forum branżowe donosi że firma ABM-JĘDRASZEK otworzyła nową fabrykę okien w Czchach i mają moce przerobowe wyliczone na 10 tys. sztuk miesięczne ----- , ciekawe czy to prawda ??????