Vetrex
dysponują unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym - polega to na "puszczaniu "sygnałów przez kierowców że jadą (oczywiście oddzwaniasz i na SWÓJ koszt gadasz z kierowcą - pisałem już o tym w jednej z wypowiedzi. Ponadto po wysłąniu zamówienia domyślasz się czy doszło (brak potwierdzeń przyjęcia na produkcję) Dalej o vetrexie będzie jak zakończę sprawy reklamacyjne....Na razie cicho sza bo jeszcze zdarza mi ise od nich coś brać 
-
Jakub Durczak
- Małomówny

z firma mialem do czynienia ale krotko i to dla tego ze ta super kadra nawet nie kwapila sie zeby podjechac do mnie jako do pkt.sprzedazy w duzym miescie, juz nie powiem ze prosilem o jakies materialy reklamowe i nic to samo z potw.zlc duza lipa nio ale dalej sobie sprzedaja i to z niezlymi chyba wynikami.
pozdrawiam i prosze załoge (przedstawicieli) pracujcie nad soba i firma
pozdrawiam i prosze załoge (przedstawicieli) pracujcie nad soba i firma
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 12:07 am przez zuczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zawracajcie sobie głowy ta firmą, zero odwiedzin przedstawicieli, zmiany cen z dnia na dzień,zmiany zasad i terminów płatnosci (kierowca stoi pod bramą i dowiaduje się, ze nie wydadza okien bio jutro mija termin poprzedniej faktury i chcą zobaczyc czy jestesmy wypłacalni),1 reklamacja na 3 załatwiona w terminie, a co 3 nigdy. Wczesniej, czy później przyslą wam jakies kwity do podpisania no będziecie sie włóczyc po sądach. Dla zwolenników mocnych wrazeń.