ILE OKIEN SPRZEDALIŚCIE??
ILE OKIEN SPRZEDALIŚCIE??
Witam. Prowadzę firmę w Otwocku i jestem ciekaw ile sprzedaje sie miesiecznie z jednego punktu w okolicy warszawy.. jak wyglada to w zime? pytam dlatego, poniewaz musze zaplanowac sobie jakos kilka nastepnych miesiecy, poniewaz w branzy jestem od lipca... jezeli mozecie cos doradzic, to bylbym wdzięczny. Pozdrawiam. 
Porada
Mogę Ci coś poradzić: ZMIEŃ BRANŻĘ!!!
Jeszcze nie jest za późno.
Jeśli nie skorzystasz z mej porady to przynajmniej ją zapamietaj. Jeśli jej nie zapamiętasz to sobie ją przypomnisz w niewłaściwym już wtedy czasie.
Poradzam
Jeszcze nie jest za późno.
Jeśli nie skorzystasz z mej porady to przynajmniej ją zapamietaj. Jeśli jej nie zapamiętasz to sobie ją przypomnisz w niewłaściwym już wtedy czasie.
Poradzam
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec

Głowa do góry
panowie... jakies konkretne liczby?
jeszcze ostatni rok odliczen, wiec sie moze w grudniu rzuca.. a branzy na razie nei zmieniam:) tak przy okazji: skad bierzecie tanie żaluzje?
jeszcze ostatni rok odliczen, wiec sie moze w grudniu rzuca.. a branzy na razie nei zmieniam:) tak przy okazji: skad bierzecie tanie żaluzje?
Re: ..
Drogi "NOWY" Kolego ...Celtic69 pisze:hm...
ale nadal nei dostaje konkretnych danych... ok. ile sprzedaliscie w sierpniu? a ile w styczniu ? to dla mnie wazne. ile macie punktów?
ze sprzedaża to jest tak że w jednym mieście jest np. 20 punktów z czego 1/4 należy do jednego człowieka który je kontroluje ... jeden punkt sprzedaje 100 okien, inny 200 a jeszcze inny zrealizuje 2 zamówienia i też się cieszy ... takiej sprzedarzy nie można w żaden sposób zaplanować chyba że będziesz chodził i zbierał ankiety ludzi mieszkających w okolicy kto i kiedy planuje wymiane okien i u jakiego przedstawiciela ... jednak jesli jeszcze nie wiesz na czym polega Twoje błędne myślenie zacznij chodzić po firmach z innej branży ... np po stacjach benzynowych albo po sklepach z częściami do traktorów i pytaj jak oni planują sprzedarz ... w handlu nie ma nic pewnego ani nie można wyznaczyć żadnych stałych
mimo to pozdrawiam ... odezwij się jak przetrwasz zime
ehh.... sinclair... nie jestem totalniei zielony... chodzi mi raczej o oszacowanie szans przetrwanie zimy:) ale ok... moja sprzedaż sie rozwija bardzoz dynamicznie... teraz sporo zamowien, ale nie wiem, czy przetrwam zime... i wlasnie pytam sie o to ludzi, ktorzy w tej branzy sa juz od cho cho cho.. dzieki za rady
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec

wiesz co - juz tyle ci powiedziano a ty ciagle swojeCeltic69 pisze:ehh.... sinclair... nie jestem totalniei zielony... chodzi mi raczej o oszacowanie szans przetrwanie zimy:) ale ok... moja sprzedaż sie rozwija bardzoz dynamicznie... teraz sporo zamowien, ale nie wiem, czy przetrwam zime... i wlasnie pytam sie o to ludzi, ktorzy w tej branzy sa juz od cho cho cho.. dzieki za rady
na to pyatnie nikt nie jeste w stanie dac ci konkretnej dopowiedzi
Bo co ci da sprzedaz w sierpniu czy w lipcu?
Postaw sobie pasjansa lub pojdz do wrozki
totalnie zielony moze nie jestes
hmmm.....od 10 lat w branzy