Co nowego w ABM Jędraszek ?????
-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

Co nowego w ABM Jędraszek ?????
Zastanawiam się co teraz porabia Dyrektor P. i gdzie dyrektoruje po rozstaniu z ABM Jędraszek ???
Słusznie nazwałeś się pan "kiepskim". Znającym temat moje pytanie o samochód będzie powyżej poziomu o którym pan marzy. Myślenie jednak boli gdy jest się na tzw."kacu" - co zostało uwidocznione w pana rozważaniach na temat mój i forumowicza "dobrzepoinformowanego". Nie oczekuję od pana repliki. Panie kiepski, życzę panu spokojnych snów.
-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

Chyba Cie opętałał - dla mnie to zwykły bajerant - jak kazdy handlowiec. kazdy wie że Jędraszki i jego posłańcy = klęskaSaperos pisze:Mają dobrego przedstawiciela na śląsku bodajże z Żor nie puszcza kitów, wydaje sie być rozsądnym człowiekiem zaczynamy z nim wsółprace z myslą o przyszłości ,zobaczymy jak będzie, Narazie wzbudza zaufanie a to ważne!!!
Jeżeli chodzi o okna to nie najgorzej , Veka swing cena konkurecyjna szczególnie na kolor jednostronny ,obustronny za drogie , .Gorzej z sprawami organizacyjnymi przyjechały okna ale kierowca nie wie gdzie faktura
oczywiście za okna zapłacone wcześniej.I jeszcze jedno każdy wie że veka ma ścianke barwioną ale mogli by zgrzewy malować W moim przypadku nie zawiodłem się jeszcze ale to moja opinia, oczwiście mogłyby w szczególności kwatery rozwierne lepiej okute ale cóż Cena jest ważna a okucie kosztuje . Ogólnie sprzedajemy dużo i tylko od nich bedzie zależało czy będziemy od nich brać, w końcu jest konkurencja na VECE
Spróbuje jeszcze raz. Jestem " starym " kupcem do tej chwili współpracującym z Brokatem. Niedawno przylechał do mnie handlowiec z ABM i po wielu godz rozmow podpisaliśmy umowe o współpracy. Wysłałem bardzo dużo okien do wyceny i nic . Czekam dzień , drugi , do piątego wytrzymałem i dalej nic. Dzwonie , pytam się o co chodzi ? dalej nic. Są jakieś zmiany personalne w ABM , ale myśle ,że to nowe kierownictwo pomyliło pewne prirytety . I tyle>
Re: Co nowego w ABM Jędraszek ?????
JAREK - gdzie jesteś ?!dobrzepoinformowany pisze:Zastanawiam się co teraz porabia Dyrektor P. i gdzie dyrektoruje po rozstaniu z ABM Jędraszek ???
Ta branża bez Ciebie jest jak niebo bez gwiazd a kobieta bez piegów !!!
Odezwij się - tęsknimy za Tobą !!!
Konkurencja
-
dragard1951
- Małomówny

Re: Co nowego w ABM Jędraszek ?????
JAREK - gdzie jesteś ?!
Konkurencja[/quote]
Klub kibica ŁKS.
Konkurencja[/quote]
Klub kibica ŁKS.
chcialbym przeprosic za stwierdzenie ze abm podziel losy brokatu bo przeciez nie znam finansow abm wiec nie moge nic powiedziec a jezeli chodz o obsuge abm to juz nie ich problm ci z tym zlym podejsciem do klienta odeszli do ziemi obiecanej wiec tam beda klopoty ze sprzedaza wiec na starcie stawiaja na zlego konia ale jak nie potrafi sie samemu stwozyc biura to trzeba go kupic ale trzeba pamietac ze tacy ludzie nie zagrzeja miejsca bo za chwile kupi ich ktos inny ale dobre to niz nic
-
przekumaty_Borsuk
- Czytelnik

Dobre to jest jednak na chwilę, nikt nie wie jakie losy branży szykuja sie w czasach chińczyka, poczekajcie, juz w tym roku zaczniecie dopiero wybrzydzać, takie firmy jak Fakro i Wiśniewski już w tamtym roku rozpoczeli..........
co do waszych jadowych i dłupich aluzji, kto wyleciał itd...jak coś wiesz to mów, jak plotkujesz...sam sie ośmieszasz!
Postarajcie sie ludzie coś konkretnego zaznaczyć swymi postami..
Zgadzam sie z tym że żle okuwaja kwatery R, jednak coś nie gra, spotkałem sie takze ze słabym wykończeniem, listwy i zgrzew....
zobaczymy, na szczęscie jest u nas KONKURENCJQA, więc prawda sama sie obroni...
pozdrawiam Tatianę
-
dealerokien
- Czytelnik

-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

Po odejściu J.P. stała się ważną osobistoscią w ABM, zawsze mozesz zadzwonić i się jej spytać jak jej się powodzi, aczkolwiek ciągle ma zajęty numer, zapracowana kobietachciałbym dowiedzieć się co słychać u pani dyrektor Karczewskiej ?
chyba źle usłyszałeś chyba, że mowimy o produkcjiLudzie gadają o nowej fali, z którą to byli pracownicy wracają na łono ABM, i co Ty na to ???
-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

Muszę Ciebie zmartwić drogi amateur, o tym, że byli pracownicy wracają na łono ABM-u to niestety prawda i bynajmniej nie piszę tutaj o pracownikach produkcyjnych, ale o handlowcach. Sprawdź chociażby w Ziemi Obiecanej (co na to Pan P.). Ciekawe dlaczego ABM nie umieszcza ich numerów telefonów ponownie na swojej stronie ?amateur pisze:Po odejściu J.P. stała się ważną osobistoscią w ABM, zawsze mozesz zadzwonić i się jej spytać jak jej się powodzi, aczkolwiek ciągle ma zajęty numer, zapracowana kobietachciałbym dowiedzieć się co słychać u pani dyrektor Karczewskiej ?
chyba źle usłyszałeś chyba, że mowimy o produkcjiLudzie gadają o nowej fali, z którą to byli pracownicy wracają na łono ABM, i co Ty na to ???
Może boi się migracji do Peteckiego ? tej fali póki co nie udało im się powstrzymać.
myśle , że Pani "dobrzepoinformowany " nie ma się czym chwalić . To że jeden {słownie JEDEN } "handlowiec " wraca do ABM-u to co ? A jak się Pani czuje wiedząc że On nigdy , przenigdy nie wyrażał się o Pani jak zawsze lekceważąco ? Gdzie w Jego ustach określenie Pani "kacz... du.." było jednym z najłagodniejszych określen.
-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

-
Johnny Walker
- Czytelnik

Zgadzam się z Tobą w 100 % !J.W lub jak kto woli K.P jest tylko . . . tym kim jest . Niech sam sobie zrobi rachunek tzw.sumienia. On jeden wie co i komu opowiadał na temat ABM-u , co klepał na Maćka , Tatiane , Janusza.Dzisiaj niech sobie robi i nawija co chce o ZO . I tak nigdy nie będe kumać , Maćka , że zgodził się go abarot przyjąć do Swoiej firmy.Myślałem , że gdzieś są granice rozsądku , przyzwoitości i dobrego smaku.Bywa. Nie mój cyrk i nie moje małpy.Jest kibel i w nim miejsce na zwroty.
-
Johnny Walker
- Czytelnik

-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik

Chyba dobrze im się wiedzie, słyszałem że mają problemy z utrzymaniem terminów realizacji.Wiesio pisze:Mniemam , że handlowcom z fabryki okien ABM JęDraszek na rynkach " zewnętrznych " bądż "zagranicznych" wiedzie sie lepiej niż dotychczas.
Z krajowego rynku raczej nie wycisnęli tylu zamówień, więc musi być to z zewnątrz.
.... ale, ale drogi Wiesio, słyszałeś mże coś na temat nowej fabryki Jedraszka ? Ponoćbuduje coś nowego w okolicy, słyszałem też, że kupili jakąś fabrykę na wschodzie.
Wiesio wiesz coś na tentemat ?
Może ktoś inny potwierdzi te informacje ???
-
dobrzepoinformowany
- Czytelnik