i cały ten marketing . Proszę o konstruktywne wypowiedzi, co koledzy myślą o "Potentacie" z Krakowa
Oknoplast Kraków ? - dlaczego na + ???
Oknoplast Kraków ? - dlaczego na + ???
Czy może ktoś mi racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego cały czas przynajmniej na tym portalu jest faworyzowany OKNOPLAST KRAKÓW ? Fakt, stolarka całkiem na poziomie, jak sama firma, ale czy są nr 1 ? nie wiem. Z obserwacji wynika, że nie oszczędzają pieniędzy na reklamę, public relations
i cały ten marketing . Proszę o konstruktywne wypowiedzi, co koledzy myślą o "Potentacie" z Krakowa
dziękuję.
[/url]
W Łodzi nie istnieją- fakt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może właśnie dlatego doceniam ich tylko wirtualnie; TZN
DOBRA FIRMA , OK.
NIE MAMM SZAS POZNAĆ, CHOĆBY JAKO KONKURENCJĘ, MOJE HORYZONTY SĄ ZA MAŁE.
JA TYLKO SPRZEDAJĘ OKNA Z MONTAŻEM...................................NIE DLA MNIE EKO PROGI ITP
Może właśnie dlatego doceniam ich tylko wirtualnie; TZN
DOBRA FIRMA , OK.
NIE MAMM SZAS POZNAĆ, CHOĆBY JAKO KONKURENCJĘ, MOJE HORYZONTY SĄ ZA MAŁE.
JA TYLKO SPRZEDAJĘ OKNA Z MONTAŻEM...................................NIE DLA MNIE EKO PROGI ITP
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Pisząc w ten sposób oskarżasz Związek i jego szefostwo o łapówkarstwo. Czy to jest zgodne z prawem?DAREK 13 pisze:jasne kto wygrywa po co pytasz?????
HHMM HHHHHHtenHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM wygrywa KTO zapłaci, lub ten KTÓRY zamówi wygraną -co w tym dziwnego????
BYŁO JEST I BĘDZIE
Zawiść nie zna granic w tej branży.
jaka zawiść?? Darek 13 po prostu napisał kilka słów nie DUŻYMI LITERAMI tylko posłuzył się pewną analogią (mądrze zabrzmiało:)). nie ukrywajmy oczywistych rzeczy. przecież marketing ma wiele twarzy. jesli kogoś stać na to, zeby utrzymywac jakiś portal, to tylko pogrtulować koncepcji i kondycji finansowej. przecież zyjemy w wolnym kraju (chyba:))qwert pisze:Pisząc w ten sposób oskarżasz Związek i jego szefostwo o łapówkarstwo. Czy to jest zgodne z prawem?DAREK 13 pisze:jasne kto wygrywa po co pytasz?????
HHMM HHHHHHtenHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM wygrywa KTO zapłaci, lub ten KTÓRY zamówi wygraną -co w tym dziwnego????
BYŁO JEST I BĘDZIE
Zawiść nie zna granic w tej branży.
pozdrawiam
http://www.oknonet.pl/news.php?k=news/920&p=920
jak często OKNONET serwuje darmowe "wieści z branży"
jak często OKNONET serwuje darmowe "wieści z branży"
Szanuję Oknoplast Kraków i może zbyt ostrych słów użyłem, ale nadal potępiam nagrody typu "uśmiech szefa odlany w gipsie".
Jak z pewnością wielu forumowiczów zauwarzyło istnieje u nas w Polsce skłonność do samonagradzania, powiedzmy taka lauroobsesja, lub lauromania. Nawet jeśli nie istniej żadna kapituła która by nagrodziłą produkt, pomysł, działanie, firmę lub człowieka to zawsze możana coś stworzyć (jakiś związek, fundację, stowarzyszenie) co nas nagrodzi.
Nagrody i wyróżnienia dostajemy są przedziwne i tak np.
tow. Urban, rzecznik rządu PRL, dostał ok roku 1985 tytuł najseksowniejszego mężczyzny - lub coś w podobie.
Pan Petecki godło Teraz Polska.
Pasta do zębów rekomendcję i wyróżnienie PTS (nie mylić z polskim towarzystwem samochodowym).
Takich bredni jest dużo.
Nie uwuerzę w KIT że tylko O. K. ma dobre okna i tylko ich okna są cacy a cała reszta to buble, choć tak nie napisano.
Ja też nie napisałem oszustwo, a tylko poddaję w wątpliwość.
Jak z pewnością wielu forumowiczów zauwarzyło istnieje u nas w Polsce skłonność do samonagradzania, powiedzmy taka lauroobsesja, lub lauromania. Nawet jeśli nie istniej żadna kapituła która by nagrodziłą produkt, pomysł, działanie, firmę lub człowieka to zawsze możana coś stworzyć (jakiś związek, fundację, stowarzyszenie) co nas nagrodzi.
Nagrody i wyróżnienia dostajemy są przedziwne i tak np.
tow. Urban, rzecznik rządu PRL, dostał ok roku 1985 tytuł najseksowniejszego mężczyzny - lub coś w podobie.
Pan Petecki godło Teraz Polska.
Pasta do zębów rekomendcję i wyróżnienie PTS (nie mylić z polskim towarzystwem samochodowym).
Takich bredni jest dużo.
Nie uwuerzę w KIT że tylko O. K. ma dobre okna i tylko ich okna są cacy a cała reszta to buble, choć tak nie napisano.
Ja też nie napisałem oszustwo, a tylko poddaję w wątpliwość.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Samo się nie zrobi...
Czasem mam nieodparte wrażenie, że jakość okien niektórych producentów jest odwrotnie proporcjonalna do ilości czasu spędzanego przez ich pracowników na forum oknonetu i innych. (Nie wspominając o poziomie pracy "autorytetów" z rożnych instytutów...)
Może warto panowie dla odmiany z poniedziałku rano zajrzeć na warsztat, przejrzeć katalog systemowy albo zrobić cokolwiek innego w kierunku poprawy jakości własnych produktów.
Może warto panowie dla odmiany z poniedziałku rano zajrzeć na warsztat, przejrzeć katalog systemowy albo zrobić cokolwiek innego w kierunku poprawy jakości własnych produktów.
Pozdrowienia z Krakowa