Oknoplast Kraków ? - dlaczego na + ???

Opium
Czytelnik
Czytelnik

Oknoplast Kraków ? - dlaczego na + ???

Post autor: Opium »

Czy może ktoś mi racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego cały czas przynajmniej na tym portalu jest faworyzowany OKNOPLAST KRAKÓW ? Fakt, stolarka całkiem na poziomie, jak sama firma, ale czy są nr 1 ? nie wiem. Z obserwacji wynika, że nie oszczędzają pieniędzy na reklamę, public relations
i cały ten marketing . Proszę o konstruktywne wypowiedzi, co koledzy myślą o "Potentacie" z Krakowa :) dziękuję. :D [/url]

oknoAD

MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

A jest ?
Nie zauważyłem :lol:
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

a czyj to portal ?
no i na reklamę idzie duuuzo
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

jasne kto wygrywa po co pytasz?????

HHMM HHHHHHtenHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM wygrywa KTO zapłaci, lub ten KTÓRY zamówi wygraną -co w tym dziwnego????

BYŁO JEST I BĘDZIE
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

W Łodzi nie istnieją- fakt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może właśnie dlatego doceniam ich tylko wirtualnie; TZN

DOBRA FIRMA , OK.

NIE MAMM SZAS POZNAĆ, CHOĆBY JAKO KONKURENCJĘ, MOJE HORYZONTY SĄ ZA MAŁE.

JA TYLKO SPRZEDAJĘ OKNA Z MONTAŻEM...................................NIE DLA MNIE EKO PROGI ITP
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
qwert
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: qwert »

DAREK 13 pisze:jasne kto wygrywa po co pytasz?????

HHMM HHHHHHtenHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM wygrywa KTO zapłaci, lub ten KTÓRY zamówi wygraną -co w tym dziwnego????

BYŁO JEST I BĘDZIE
Pisząc w ten sposób oskarżasz Związek i jego szefostwo o łapówkarstwo. Czy to jest zgodne z prawem?
Zawiść nie zna granic w tej branży.

Saperos
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Saperos »

WŁASNIE NICZYM SZCZEGÓLNYM SIE NIE WYRÓZNIAJA REKLAMA KOSZTUJE WSZYSTKO KOSZTUJE I ICH OKNA TEZ
melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

qwert pisze:
DAREK 13 pisze:jasne kto wygrywa po co pytasz?????

BYŁO JEST I BĘDZIE
Pisząc w ten sposób oskarżasz Związek i jego szefostwo o łapówkarstwo. Czy to jest zgodne z prawem?
Zawiść nie zna granic w tej branży.
jaka zawiść?? Darek 13 po prostu napisał kilka słów nie DUŻYMI LITERAMI tylko posłuzył się pewną analogią (mądrze zabrzmiało:)). nie ukrywajmy oczywistych rzeczy. przecież marketing ma wiele twarzy. jesli kogoś stać na to, zeby utrzymywac jakiś portal, to tylko pogrtulować koncepcji i kondycji finansowej. przecież zyjemy w wolnym kraju (chyba:))

pozdrawiam
melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

"Czy to jest zgodne z prawem?"

poza tym, jesli ktos według Ciebie łamie prawo, to warto do prokuratury z tym się udac. jeśli sie nie udasz, to złamiesz prawo i na to jest paragraf :).

to tak gwoli tematu pt. "czy jest to zgodne z prawem":)

pozdrawiam
astef
Małomówny
Małomówny

Post autor: astef »

http://www.oknonet.pl/news.php?k=news/920&p=920
jak często OKNONET serwuje darmowe "wieści z branży"
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

OKNO-PLAST Kraków pokazuje wszystkim, że można sprzedawać dużo i drogo :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
jawaryn :)
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Szanuję Oknoplast Kraków i może zbyt ostrych słów użyłem, ale nadal potępiam nagrody typu "uśmiech szefa odlany w gipsie".

Jak z pewnością wielu forumowiczów zauwarzyło istnieje u nas w Polsce skłonność do samonagradzania, powiedzmy taka lauroobsesja, lub lauromania. Nawet jeśli nie istniej żadna kapituła która by nagrodziłą produkt, pomysł, działanie, firmę lub człowieka to zawsze możana coś stworzyć (jakiś związek, fundację, stowarzyszenie) co nas nagrodzi.

Nagrody i wyróżnienia dostajemy są przedziwne i tak np.

tow. Urban, rzecznik rządu PRL, dostał ok roku 1985 tytuł najseksowniejszego mężczyzny - lub coś w podobie.

Pan Petecki godło Teraz Polska.

Pasta do zębów rekomendcję i wyróżnienie PTS (nie mylić z polskim towarzystwem samochodowym).

Takich bredni jest dużo.

Nie uwuerzę w KIT że tylko O. K. ma dobre okna i tylko ich okna są cacy a cała reszta to buble, choć tak nie napisano.
Ja też nie napisałem oszustwo, a tylko poddaję w wątpliwość.
Winman
Czytelnik
Czytelnik

Samo się nie zrobi...

Post autor: Winman »

Czasem mam nieodparte wrażenie, że jakość okien niektórych producentów jest odwrotnie proporcjonalna do ilości czasu spędzanego przez ich pracowników na forum oknonetu i innych. (Nie wspominając o poziomie pracy "autorytetów" z rożnych instytutów...)
Może warto panowie dla odmiany z poniedziałku rano zajrzeć na warsztat, przejrzeć katalog systemowy albo zrobić cokolwiek innego w kierunku poprawy jakości własnych produktów. 8)
Pozdrowienia z Krakowa
Bira
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Bira »

Z drugiej strony żal mi Pana bo jak poprawić coś doskonałego. Jak mawiał Dyzma "łep mi pęknie a nie dam rady" :lol:

No i oczywiście pozdrowienia dla Krakowa i trzymajcie się ciepło bo coś progami wieje. :lol:
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Się żle zamontuje to wieje ! :lol:
Bira
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Bira »

Święta racja Maniek. Przecież to nie możliwe żeby Kraków zrobił bubla :lol:
ODPOWIEDZ