Co sądzicie o profilu Wymar??

Daniwier
Czytelnik
Czytelnik

Co sądzicie o profilu Wymar??

Post autor: Daniwier »

Producent zaproponowal mi profile firmy Wymar!!czy to sa profile dobrej jakosci??co za nazwa Wymar??
D.W.

oknoAD

barth
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: barth »

belgijski profil, nawet dobry, oczywiście nie tak biały jak inny belg :lol:
http://wymar.pl/
dealer nr 2
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dealer nr 2 »

kiedyś to była plastelina jak jest teraz nie wiem, ale ogólnie mam niemiłe wrażenia
Kris.z
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Kris.z »

Całkiem niezły profil. Przez pewien czas produkowaliśmy okna na Wymarze ale niestety logistycznie do bani niedawali nawet rady poza sezonem (niewiem jak jest teraz). Ale jeżeli chodzi o okna to całkiem przyzwoicie z niego się produkowało. Zrobiliśmy jakąs partię i dotej pory nie ma z oknami żadnych problemów. Spokojnie polecam.
adask
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: adask »

SPRZEDAJE OKNA NA WYMARZE PIEC LAT. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, PONIEWAZ MAM NIE TYLKO DO SPRZEDAZY "CENE' ALE TAKZE WIELE INNYCH RZECZY KTORE INNE SYSTEMY NIE MAJA (KTO WIDZIAŁ WYMAR WIE O CZYM MOWIE). MYSLE,ZE JEST TO TAKZE JEDEN Z NIELICZNYCH SYSTEMOW JAKIE POZOSTALY NA RYNKU BEZ ROZNEGO RODZAJU "DOMIESZEK Z RECYKLATU"
WPADKI NA RAZIE MIALEM RACZEJ Z DOSTAWCAMI OKIEN NA TYM SYSTEMIE A NIE PROFILEM.ALE ODPUKAC W NIEMALOWANE OD DWOCH LAT WSPOLPRACUJE Z TYM SAMYM I JESTEM ZADOWOLONY. :) ZAINTERESOWANYM MOGE DAC NAMIARY POWODZENIA DLA CALEJ BRANZY
pchelek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: pchelek »

Belgowie ZAWSZE byli solidni, są i myślę że będą.

ODPOWIEDZ