Co sądzicie o profilu Wymar??
Co sądzicie o profilu Wymar??
Producent zaproponowal mi profile firmy Wymar!!czy to sa profile dobrej jakosci??co za nazwa Wymar??
D.W.
-
dealer nr 2
- Czytelnik

Całkiem niezły profil. Przez pewien czas produkowaliśmy okna na Wymarze ale niestety logistycznie do bani niedawali nawet rady poza sezonem (niewiem jak jest teraz). Ale jeżeli chodzi o okna to całkiem przyzwoicie z niego się produkowało. Zrobiliśmy jakąs partię i dotej pory nie ma z oknami żadnych problemów. Spokojnie polecam.
SPRZEDAJE OKNA NA WYMARZE PIEC LAT. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, PONIEWAZ MAM NIE TYLKO DO SPRZEDAZY "CENE' ALE TAKZE WIELE INNYCH RZECZY KTORE INNE SYSTEMY NIE MAJA (KTO WIDZIAŁ WYMAR WIE O CZYM MOWIE). MYSLE,ZE JEST TO TAKZE JEDEN Z NIELICZNYCH SYSTEMOW JAKIE POZOSTALY NA RYNKU BEZ ROZNEGO RODZAJU "DOMIESZEK Z RECYKLATU"
WPADKI NA RAZIE MIALEM RACZEJ Z DOSTAWCAMI OKIEN NA TYM SYSTEMIE A NIE PROFILEM.ALE ODPUKAC W NIEMALOWANE OD DWOCH LAT WSPOLPRACUJE Z TYM SAMYM I JESTEM ZADOWOLONY.
ZAINTERESOWANYM MOGE DAC NAMIARY POWODZENIA DLA CALEJ BRANZY
WPADKI NA RAZIE MIALEM RACZEJ Z DOSTAWCAMI OKIEN NA TYM SYSTEMIE A NIE PROFILEM.ALE ODPUKAC W NIEMALOWANE OD DWOCH LAT WSPOLPRACUJE Z TYM SAMYM I JESTEM ZADOWOLONY.