Co sadzicie o profilu THYSSEN
-
zimnicki artur
- Czytelnik

Co sadzicie o profilu THYSSEN
Co sadzicie o profilu THYSSEN czy warto kupic takie okna z gory dziekuje za odpowiedzi
jeśli chcesz rady to powiem tak: thyssen to dobry profil powiedziałbym że nawet bardzo dobry, ale jak wiadomo kiepski producent nawet z najlepszego profila zrobi kiepskie okno, a dobry producent z przeciętnego zrobi dobre okno. więc jeśli chodzi o thyssena to polecam: Bajcar lub Budvar, a odradzam : Majewski, Pamax .......
-
dragard1951
- Małomówny

-
dealer nr 2
- Czytelnik

thyssen<aluplast
montujemy thyssena, veke i aluplasta, osobiście niewiem skąd ta zła opinia o aluplaście, zdecydowanie więcej zgłoszeń reklamacyjnych mamy na thyssena niż aluplasta (głównie regulacja).
Marekk1 nie twierdzę że aluplast jest lepszy, tylko przedstawiam swoją opinie z mojego doświadczenia, a jeżeli Ty jesteś innego zdania to masz do tego pełne prawo, tylko dziwie się osoba które oczerniają jakieś produkty czy firmy ( często pewnie bezpodstawnie ) bo ktoś im powiedział.marekk1 pisze:Przykro mi bardzo ROCO ale jeżeli uważasz że Thyssen jest gorszy od Aluplasta tylko z tego powodu że masz regulacji to świadczy o tym że nie wierz co ma wpływ na stabilmość profilu .
Może powinieńeś sprawdzic czy masz w tym Thyssenie zbrojenie albo porównać sobie okucia oraz wiele innych rzeczy
-
dociekliwiec
- Małomówny

marekk1 pisze:Mam pytanie do ROCO : co to dla Ciebie znaczy oczerniają ?
A jezeli chodzi o Thysena to handlowałem kiedyś nim i nie mam żadnych problemów
Marekk1 napisałem że masz prawo do swojej opini, a słowo oczerniaja tyczyło co niektórych forumowiczów i niebyło skierowane bezpośrednio do Ciebie.