Technika Okienna

abdul337
Czytelnik
Czytelnik

Technika Okienna

Post autor: abdul337 »

Czy ktoś wie co dzieje się z Techniką Okienną z Elbląga.

oknoAD

Real
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Real »

Trzyma się dobrze. Jakość okien na niezmienionym - wysokim poziomie.
A przede wszystkim terminowość dostaw , pomimo że czasami muszą mi przywieźć 2 szt.
Polecam.
fbokniarz
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: fbokniarz »

Real daj mi namiar na Technikę Okienną z Elbląga.Z góry dziękuję.
abdul337
Czytelnik
Czytelnik

Miałem informacje że właściciel boryka się z nie małymi kłopotami , podobno uciekają mu dobrzy pracownicy , którzy byli podporą tej firmy może to są przysłowiowe " SZCZURY "
famix
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: famix »

Przeciwnie, mamy informacje że zatrudnili nowych... 8) A zresztą rotacja pracowników to temat rzeka.
abdul337
Czytelnik
Czytelnik

Myli się pan : handlowiec , kierownik transportu , kierownik serwisu.

zawadzki
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zawadzki »

Moze i pracownicy się zmieniaja ( to nie moja sprawa) ale terminowość, jakość pozostają na nie zmienionym poziomie tj bardzo wysokim. Od 2 lat mam do czynienie z tymi samymi osobami . A poza tym cały czas dążą do wprowadzania nowosci a nie szukaja tylko oszczędnosci
dealerokien
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dealerokien »

Bardzo mnie cieszy że na forum można przeczytać coś wiecej niż tylko plotki i skargi na producentów. Powinniśmy więcej pisać o firmach z którymi warto współpracować oby coraz wiecej takich firm było może w końcu rynek się oczyści z firm które robią buble.
Pozdrawiam wszystkich którym na sercu leży porządne okno :lol:
zawadzki
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zawadzki »

Co do techniki to współpracuje z nimi juz ponad 2 lata i nawet pomimo ewentualnych zmian pracowników ( co obeceni jest chyba naturalne na rynku) nadal jest ten sam poziom , czyli na czas , na miejsce i z dobra jakościa. Naprawdę mało jest takich firm.Polecam !
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Witam , w koncu jakies pozytywne tematy. Snil mi sie po nocach temat w ktorym moglbym czytac same dobre ale prawdziwe informacje.
Dolaczam sie do glosu w sprawie Techniki: nie handluje z nimi, ale kilku znajomych to robi (m.in w moim miescie) i bardzo sobie chwali - juz od kilku lat. Wlasciciela tez mialem okazje spotkac 4 lata temu - zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.

Zastanwiam sie tylko dlaczego zrezygnowali z Roplasto? Mam wielu Klientow ktorzy szukaja kontynuacji w tym profilu a nie znam innej firmy godnej polecenia.
funky
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: funky »

witam. od trzech lat jestem partnerem techniki okiennej. jakosc produktu, terminowość dostaw na najwyższym poziomie. serwis gwarancyjny- cudo-wysyłam zgłoszenie i sprawa załatwiona. Moze cena nie jest najniższa ale klient otrzymuje okno super wyposazone.
P.S a zmiana systemu z roplasto na deceunincka wyszła tylko na dobre.
pozdrawiam serdecznie
przem1978
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: przem1978 »

finlandia pisze:Witam , w koncu jakies pozytywne tematy. Snil mi sie po nocach temat w ktorym moglbym czytac same dobre ale prawdziwe informacje.
Dolaczam sie do glosu w sprawie Techniki: nie handluje z nimi, ale kilku znajomych to robi (m.in w moim miescie) i bardzo sobie chwali - juz od kilku lat. Wlasciciela tez mialem okazje spotkac 4 lata temu - zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.

Zastanwiam sie tylko dlaczego zrezygnowali z Roplasto? Mam wielu Klientow ktorzy szukaja kontynuacji w tym profilu a nie znam innej firmy godnej polecenia.
czesc xfinlandia...

na Roplasto jest jeszcze Pol Plast, też z Elbląga... wg rynku godny polecenia...
AVANTE
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: AVANTE »

Technika Okienna z Elbląga dziękuje,
Wszystkim którzy wypowiedzili się na nasz temat.
Serdeczne podziekowania za miłe, ciepłe słowa.
Czujemy się wysoce zmotywowani do jeszcze lepszej pracy.
z poważaniem
Jarosław Marcinowski

Obrazek

cytujemy jeden z 7 celów naszej misji:
avante dostrzegaj ludzi tam gdzie inni widzą tylko pieniądze...

jesli jesteście Państwo zainteresowani naszą misją
prosimy kliknąć tutaj misja avante
ODPOWIEDZ