Technika Okienna
Technika Okienna
Czy ktoś wie co dzieje się z Techniką Okienną z Elbląga.
-
dealerokien
- Czytelnik

Bardzo mnie cieszy że na forum można przeczytać coś wiecej niż tylko plotki i skargi na producentów. Powinniśmy więcej pisać o firmach z którymi warto współpracować oby coraz wiecej takich firm było może w końcu rynek się oczyści z firm które robią buble.
Pozdrawiam wszystkich którym na sercu leży porządne okno
Pozdrawiam wszystkich którym na sercu leży porządne okno
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Witam , w koncu jakies pozytywne tematy. Snil mi sie po nocach temat w ktorym moglbym czytac same dobre ale prawdziwe informacje.
Dolaczam sie do glosu w sprawie Techniki: nie handluje z nimi, ale kilku znajomych to robi (m.in w moim miescie) i bardzo sobie chwali - juz od kilku lat. Wlasciciela tez mialem okazje spotkac 4 lata temu - zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.
Zastanwiam sie tylko dlaczego zrezygnowali z Roplasto? Mam wielu Klientow ktorzy szukaja kontynuacji w tym profilu a nie znam innej firmy godnej polecenia.
Dolaczam sie do glosu w sprawie Techniki: nie handluje z nimi, ale kilku znajomych to robi (m.in w moim miescie) i bardzo sobie chwali - juz od kilku lat. Wlasciciela tez mialem okazje spotkac 4 lata temu - zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.
Zastanwiam sie tylko dlaczego zrezygnowali z Roplasto? Mam wielu Klientow ktorzy szukaja kontynuacji w tym profilu a nie znam innej firmy godnej polecenia.
witam. od trzech lat jestem partnerem techniki okiennej. jakosc produktu, terminowość dostaw na najwyższym poziomie. serwis gwarancyjny- cudo-wysyłam zgłoszenie i sprawa załatwiona. Moze cena nie jest najniższa ale klient otrzymuje okno super wyposazone.
P.S a zmiana systemu z roplasto na deceunincka wyszła tylko na dobre.
pozdrawiam serdecznie
P.S a zmiana systemu z roplasto na deceunincka wyszła tylko na dobre.
pozdrawiam serdecznie
czesc xfinlandia...finlandia pisze:Witam , w koncu jakies pozytywne tematy. Snil mi sie po nocach temat w ktorym moglbym czytac same dobre ale prawdziwe informacje.
na Roplasto jest jeszcze Pol Plast, też z Elbląga... wg rynku godny polecenia...
Technika Okienna z Elbląga dziękuje,
Wszystkim którzy wypowiedzili się na nasz temat.
Serdeczne podziekowania za miłe, ciepłe słowa.
Czujemy się wysoce zmotywowani do jeszcze lepszej pracy.
z poważaniem
Jarosław Marcinowski

cytujemy jeden z 7 celów naszej misji:
avante dostrzegaj ludzi tam gdzie inni widzą tylko pieniądze...
jesli jesteście Państwo zainteresowani naszą misją
prosimy kliknąć tutaj misja avante
Wszystkim którzy wypowiedzili się na nasz temat.
Serdeczne podziekowania za miłe, ciepłe słowa.
Czujemy się wysoce zmotywowani do jeszcze lepszej pracy.
z poważaniem
Jarosław Marcinowski

cytujemy jeden z 7 celów naszej misji:
avante dostrzegaj ludzi tam gdzie inni widzą tylko pieniądze...
jesli jesteście Państwo zainteresowani naszą misją
prosimy kliknąć tutaj misja avante