strona dla wkurzonych !!!

Aga
Czytelnik
Czytelnik

strona dla wkurzonych !!!

Post autor: Aga »

Wpisz poniżej co ostatnio wyprowadziło Cię z równowagi ?
Wpisz firmę, która zrobiła Ci coś niewybaczalnego.
Stwórzmy rejestr największych wpadek i najgorszych kontrahentów!

Zapraszam :)

oknoAD

marcel78
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: marcel78 »

Firma Stryjeks z Radomia.Tragiczni jezeli chodzi o dostawy i jakosc
Aga
Czytelnik
Czytelnik

1)

Ktoś musi zacząć, zatem będę to ja:

firma R*** - Sylwester B. - z taką arogancją i brakiem dobrego wychowania nigdy, absolutnie nigdy się nie spotkałam!!!

:( :( :( wstyd Panie Sylwestrze
Ostatnio zmieniony ndz cze 18, 2006 9:06 pm przez Aga, łącznie zmieniany 2 razy.
JK
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: JK »

Witam Aga,

takie małe spostrzeżenie z mojej strony. Nie mam nic przeciwko napiętnowaniu złych praktyk w kontaktach "dostawca-odbiorca". Nie mam też nic przeciwko podawaniu nazw firm.
Ale drażni mnie osobiście, chociaż nie jestem związany ż żadną wymienioną w tym temacie firmą, że podaje Pani nazwę firmy oraz imię pracownika a sama ukrywa się za nickiem. Między innymi to pokazuje , że chce Pani "dowalić" na publicznym forum danej firmie, sama pozostając "czystą".
W drugim temacie pokazuje Panie odpowiedź tego Pana, bez pokazania Pani maila.

Brak wyrozumiałości jest cechą, w którą każdy z nas jest w większym lub mniejszym stopniu "wyposażony". Również ja. Też mam osoby lub firmy których nie lubię.

Pozdrawiam i również życzę zdrowia w tej naszej "trudnej" branży.
Kierunek branży stolarki okiennej: Niestety jeden : DNO
Bira
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Bira »

Popieram JK. Można pluć na różne firmy ale trzeba dokładnie opisać czemu dana firma jest zła i niekompetentna. Trzeba przedstawić fakty, terminy i dokumenty, a przynajmniej podać swoje nazwisko ew. firmę którą się reprezentuje.
Aga
Czytelnik
Czytelnik

:)

Ukrywanie się za nickiem jest całkiem normalne, każdy z nas to robi. Zdecydowanie tak jest łatwiej. Jestem osobą kompletnie zbulwersowaną zachowaniem Pana Sylwestra B. i dałam temu wyraz. Jeśli kogoś drażni zachowanie innych, to może się również wpisać (i to niekoniecznie podając na siebie namiary) Natomiast napiętnowanie negatywnych i chamskich zachowań powinno być na porządku dziennym. I nikt nie powinien przechodzić obok tego obojętnie.

Poniżej wyjaśnienie dlaczego powstała ta stronka:

Piszę ten post aby przedstawić sposób korespondencji Pana Sylwestra B. -szefa firmy R*** ze Szczecina.
Poniżej publikuję odpowiedź na mojego maila, w którym zwróciłam uwagę, że w emailową ofertę handlową nie pisze się wielkimi literami :

----- Original Message -----
From: R***
To: ***
Sent: Wednesday, June 07, 2006 6:58 PM

Proszę przekazać tej analfabetce, że ,,niehgo,, nie ma w polskim słowniku.!!!
Tak idiotycznego mail-a mogła wysłać tylko ....!!!

Życzę zdrówka, szczególnie psychicznego!!!

Sylwester B***

Kochani uważajcie z kim pracujecie, bo przy zgłoszeniu reklamacji naśle na was "KARKI" ?!

Ja odważyłam się skrytykować duże litery w mailu i się dowiedziałam , a jak ktoś odważy się skrytykować jakość okien firmy R*** ...??
Ostatnio zmieniony ndz cze 18, 2006 9:08 pm przez Aga, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Niewybaczalnym błedem Stwórcy są smiertelne choroby, bakterie i te cholerne muchy.
Bira
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: Bira »

Po pierwsze Pani Ago chętnie bym poznał treść Pani listu.
Po drugie nie jest to forum małolatów gdzie każdy może bezkarnie nawrzucać drugiemu personalnie. Co innego opisywanie praktyk firm, które mogą skonfrontować inni forumowicze a co innego osobiste "wycieczki". I ma Pani rację z tym nickiem, że "zdecydowanie tak jest łatwiej" ale nosi to znamiona tchórzostwa i szczeniactwa.
Majster
Małomówny
Małomówny

Post autor: Majster »

Nie sztuka wyzwac Dostawce,czy przedstawiciela danej firmy!ja napewno sie nie przyczynię do postu.Wiele rzeczy mneie wkurza,ale jesli jakis producent przegnie pałe(sory) na maxa koncze z takim prace!
Pani Ago zycze tego samego...bo nigdy nie wiadomo co Pania spotka...tak wiec lepiej brac sie do roboty i szukania innej firmy..pozdrawiam
jola
Czytelnik
Czytelnik

klienci wkurzają mnie do bólu

Post autor: jola »

Średnio na 100 zamówień, trafi się jeden palant, który napsuje tyle krwi, że wszystkiego się odechciewa.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: klienci wkurzają mnie do bólu

Post autor: DAREK 13 »

jola pisze:Średnio na 100 zamówień, trafi się jeden palant, który napsuje tyle krwi, że wszystkiego się odechciewa.
No niby się zgadzam ale:

Raz czasem zdaża się klient którego nie rozumiem.

Nie jest winą klienta że jego nie rozumiem.

Po takim spotkaniu staram się rozpamiętywać rozmowę i analizować dlaczego nie rozumiałem = nie poznałem oczekiwań (potrzeb) = nie sprzedałem = przegrałem.

Dla mnie nie sprzedałem = przegrałem.
Nigdy nie czekam...aaaa ...............a aa ..............może zadzwoni.

Częściej mówię niech Pan do mnie nie dzwoni bo właśnie stracił Pan okazję ...ale to duuużżyyyyy szczery skrót.

Tak w dużym skrócie chciałbym powiedzieć żę trudny klient nie jet równoznaczny z palantem.

A tak żeby niebyło zbyt poważnie

Palant to taki pseudoklient który odpisał faktórę, podpisał protokól odbioru ........................i nie chce zapłacić.....*

*. dotyczy tylko aktualnej sytuacji gospodarczej w Polsce.

Taką ma nadzieję.ę
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Aga
Czytelnik
Czytelnik

:)

Pan Sylwester B. jest szefem firmy R***, firmy o której piszę (więc jej głównym reprezentantem). Pana Sylwestra nigdy nie poznałam i nigdy wcześniej nie miałam z nim do czynienia.

Cała korespondencja była korespondencją zawodową. R*** przysłał mi ofertę współpracy napisaną DUŻYMI LITERAMI (całą).
Napisałam maila, że takich tekstów nie pisze się dużymi literami, bo to oznacza krzyk, a nikt nie lubi jak się na niego krzyczy. Ponadto osoby z działu handlowego powinny to wiedzieć. (chyba nie było to zbyt obraźliwe). Odpowiedź jaką w zamian otrzymałam już znacie.

Zatem uważam, że nie jest to sprawa osobista.

Myślę, że sposób korespondencji z klientem, którego chcieli pozyskać, mówi wszystko na temat ewentualnej współpracy, tzn. bierz moje okna i morda w kubeł. Niestety tak to wygląda.

Jeżeli kogoś uraziłam moim postem , to bardzo przepraszam. Uznałam, że ludzie z branży powinni się dzielić takimi informacjami.

* nazwisko Pana Sylwestra zostało wymazane ze względu na interwencję redakcji oknonet-u
Ostatnio zmieniony ndz cze 18, 2006 9:09 pm przez Aga, łącznie zmieniany 1 raz.
Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Szerszel »

Pamietam jak kiedyś ktoś na tym forum wpisał się dużymi literami , to też się nie spodobło .
Może zablokowal się Caps Lock a człowiek pisze tak samo szybko jak myśli a potem enter ?

Aga , nie obrażaj się , spójrz na to inaczej.

Dużo bym dał by na takim etapie znajomości wiedzieć że nie można jej dalej kontynłować. Świat byłby piękniejszy i te cholerne muchy można by polubić .
Pomyśl jaką odpowiedź byś dostała na wysłaną drugi raz reklamację ? Wtedy by Ci szczeka opadła . Przecież nie żałujesz że tak się nie stało.

Ja też Ci życzę zdrówka !
Aga
Czytelnik
Czytelnik

małe sprostowanie

1) Nie używa się wielkich liter nadaremno, bowiem nadużywanie wielkich
liter jest niezgodne z netykietą (czyli internetowym zbiorem zasad
poprawnego zachowania). Zatem nie widzę zachowania chisterycznego w mojej reakcji. Było to tylko zwrócenie uwagi na nadużywanie wielkich liter.
Natomiast reakcja na to była dla mnie bulwersująca.

2) Porównywanie Pana tonu do mojego jest niezasadne, ponieważ ja nie użyłam określeń obraźliwych.

3) Mój nick brzmi Aga - gdzie w nim znajduje się podłość ?

4) Nigdy nie podałam Pana miejsca zamieszkania i adresu firmy - nawet ich nie znam.

5) Nie przytoczyłam nigdy pełnej nazwy Pana firmy.

6) Nie twierdzę,że ma Pan jakiekolwiek powiązania z bandziorami. Nie twierdzę, że jest Pan bandziorem. Natomiast jeśli tak Pan to odebrał, to proszę przyjąć moje publiczne przeprosiny.

Agata S.
Aga
Czytelnik
Czytelnik

Nie twierdzę,że ma Pan jakiekolwiek powiązania z bandziorami. Nie twierdzę, że jest Pan bandziorem. Nie krytykowałam jakości okien firmy , ani samej firmy.
(cytat z postu: "Kochani uważajcie z kim pracujecie, bo przy zgłoszeniu reklamacji naśle na was "KARKI" ?!
Ja odważyłam się skrytykować duże litery w mailu i się dowiedziałam , a jak ktoś odważy się skrytykować jakość okien firmy Roofex ...??" koniec cytatu- ). Użyłam znaku zapytania, nie były to zdania twierdzące. Moją intencją nie było podważenie jakości produktów, czy też firmy.

Była to reakcja na Pana maila, którego treścią byłam zbulwersowana. Były to moje odczucia - nie podobają mi się inwektywy.

Jeżeli któryś z postów odebrał Pan jako podważanie lub krytykowanie produktów czy firmy, to proszę jeszcze raz o przyjęcie moich publicznych przeprosin.

Agata Stasiak
aleksander kosior
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: aleksander kosior »

Znam Pana Sylwestra Białeckiego od kilkunastu lat.Jest to człowiek który wprowadził mnie do branży okiennej,zawsze pogodny,uśmiechnięty i uprzejmy.Fachowiec pełną gębą.Obecnie jest moim konkurentem,dlatego daleki jestem od wazeliniarstwa.Bardzo trudno zrozumiec iż ktoś sprzedający okna obraża swoich kontrahentów,to sytuacja absudalna.Proponuję podpisywac wszystkie krytyczne wypowiedzi imienim i nazwiskiem.SZACUNEK DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FACHOWCÓW.POZDRAWIAM
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

Koto to jest AL. jeden post na forum???

A do pana SB. Każdy popełnia błędy. Pan rónież. Na pana miejscu zostawiłbym to formum w czasie odpoczynku.

P.s. Czy wy przypadkiem przez monent nie zajmowaliście się również sprzedażą maszyn do rodukcji?

A do pani, która wywołała burze w szklance wody. Niech pani poszuka sobie innego dostawcę, albo najlepiej niech pani zostanie przy tym starym. Nie ma firmy idealnej, w każdej zdarzają się wpadki.
Podobnie jak z kobietami. Są badzo piekne ale za to ....... Są badrzo mądre i inteligentne, ale za to ...... Są bardzo "domowe", ale za to ...... ITD.

Mi sie korzary firma Eurostyl z firma z wrocławia, to po pierwsze. 4 lata temu mieli sporo biur. Grali "nie fer" ( nie wiem jak się powinno pisać). Sprzedawali okna taniej a później klien płacił bardzo wysokie raty kredytu.

A drugie skojarzenie to firma ze Śąska, były dealer NORMY 2000. Psuja rynku. Niskie ceny sprzedaży i zwijka firmy po kliku latach bo kaski zabrakło.

PRAWDZIWI ZŁODZIEJE SĄ WŚRÓD NAS. POWIEM NAJBLIŻEJ NAS. MNIE OSTATNIO OSZUKALI LUDZIE KTÓRYCH ZNAM OD 5-CIU LAT.

To właśnie trzeba pietnować. A nie duże litery w poście, badź gadani głupot na formum oknonet.

To forum nie bedzie służyło nam PRAWDZIWYM OKNIARZĄ, dopuki bedzie się można zalogowac na fałszywe dane. A może warto to wyczyścić i wprowadzić prawdziwy porządek.

Może pisze bzdury. jestem juz po trzech Warkach i jest przerwa meczu.
A najgorsze jest to, że jutro jest poniedziałek i znowy od nowa.

A do Chorwacji jade popiero we wrześniu.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY. ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO.
Majster
Małomówny
Małomówny

Post autor: Majster »

Bulwersujace jest to jak można drwić i tak sie zachowywac(i to kobieta...)Pani Agato jesli nie wiedziała Pani ze tak obrazajac na forum nie poniesie sie konsekwencji, to sie Pani myli...trzeba odp. za swoje błedy...i po co drazyc ten temat? teraz pani przeprasza setki razy..... na drugi raz juz pani wie ze takie zachowanie niepopłaca.
Kazdy jest człowiekiem i popełnia błedy,ale odrazu szykanować drugą osobe????
Panie S. troche z tym zdrówiek psychicznym Pan przesadził :lol: ale z oferta pana chetnie sie zapoznam.
Pozdrowienia
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Nie powinno się pisać ofert, listów ani żadnych tekstów dużą literą! Dlaczego? Bo się je żle czyta i tyle. Ja gdybym dostał od innej osoby (czyt. firmy) wiadomość tak napisaną to bym ją skasował i tyle. I na miejscu właściciela firmy też bym olał takie zaczepki chyba, że chce utrzeć nosa i dać przykład jak nie należy robić.
konioziar
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: konioziar »

Błędy.... chyba histeryczne..... :lol:
Słoma z butów
johny
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: johny »

Generalnie żenada. Ludzie nauczcie sie pisac po polsku!! :?
snow dog
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: snow dog »

mówi się jaki pan taki kram
okna pcv to najbardziej nieprofesjonalna branża
polskiej gospodarki... i z tego to wszystko wynika
snow dog
geronimo
Czytelnik
Czytelnik

hmmm

Post autor: geronimo »

dawno nie pisałem na forum bo mówiąc szczerze zbyt wiele jest tu "dziwnych, wszystko-wiedzących" ludzi. Jedni twierdzą, że ktoś upada, inni, że napewno upada, jeszcze inni, że ktoś jest taki czy inny itd. Niemożliwe ale mam wrażenie jakbym czytał forum internetowe mojego syna!!! Inne tematy ale takie same niedojrzałe reakcje i wypowiedzi wielu z forumowiczów.

Pani "Ago", znam Pana Sylwestra od dawna, zarówno jego złe jak i dobre strony ale nigdy nie odważyłbym się na takie wypowiedzi jak Pani. Wstyd. Dodatkowo ukrywanie się za "znakami zapytania na końcach zdania" to tak jak pomroczność jasna syna Wałęsy. Ludzi, przecież to jakaś kpina!

Panie Sylwestrze, w pełni popieram Pańskie stanowisko. Niech Pan wyciągnie konsekwencje z takich wypowiedzi. Sam kiedyś byłem pod ogniem bezsensownej, anonimowej krytyki i wiem ilo to kosztuje.

Życzę miłych wakacji i powodzenia!!![/b]
geronimo
jurek2591
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: jurek2591 »

jak sie czyta ten belkot miedzy pania Agata a szefem firmy R*** to mozna sie wyrzygac na klawiature. Ludzie, Wy jestescie jak szczekajace kundelki. Jeden niby panisko, wlasciciel duzej firmy druga pani tez zdawaloby sie kulturalna, a zachowujecie sie jak po prostu Polacy.Nie szkoda energii na taki gnoj? Ale >>nobles oblige<<to u nas w Polsce obliż. A tak ladnie wyglada ta firma R*** jak sie obok przejezdza. I nawet niektorzy ja chwala.

pozdr.hehe
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

A JA UWAżAM żE LEPSZE OD OżUJSKO JEST KARLOWAćKO :idea:
faras
Czytelnik
Czytelnik

Re: Małe sprostowanie.

Post autor: faras »

Panie Sylwestrze B
przyganiał kocioł garnkowi - " chisteryczny" tego też nie ma w słowniku ,ale jest histeryczny.
pozdrawiam
Prezio
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Prezio »

Tak w ogole, to w co drugim poscie na tym forum ktos chwali albo objezdza jakas Firme. Ale dopiero w tym przypadku widze taka reakcje.

Ja np zaluje ze nie dostalem takiego maila jak zaczynalem z nimi wspolprace, oszczedzil bym sporo nerwow. Mysle ze w ciagu 3-4 tygodni sie wyplacze z tej wspolpracy calkowicie, i to napawa mnie optymizmem:) Pozdrawiam
Wiesio
Małomówny
Małomówny

Post autor: Wiesio »

Sylwek !!! sie ma !!!
okniarz__
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: okniarz__ »

Witam,
Ukrywanie się pod nickiem w przypadku pana B. jest bardzo pożyteczne, ponieważ jego metody działania i styl zycia powoduje ze jak chcemy miec swiety spokoj trzeba tego pana unikac i omijac z daleka.
Znana jest anegdota w swiatku szczecinskim ze jak chcesz poznac czy dealer placi sprawdz czy ma fax - bo pan B. zabiera faxy swoim odbiorcom... NIe musi korzystac z karków bo sam jak kark wyglada i czesto w dyskusjach argumentu swojej postury uzywa.
Pastwienie sie nad kobieta, nawet roztrzesina uwazam ze dla 150 kg faceta jest conajmniej naganne.
Aga nie przejmuj sie i nie reaguj na posty pana B. :) Szkoda zdrowia.
Pozdrawiam
Mariusz Drapała
Czytelnik
Czytelnik

[opinia] Roofex Szczecin

Post autor: Mariusz Drapała »

Już od samego początku miałem sygnały, że może coś nie byc tak. Dopiero za drugim razem udało się zaciągnąć Pana, który wymierzył wszystko. Nie było to jednak tak, że po telefonie się zjawił. Czekaliśmy prawie 3 dni zanim łaskawie wpadł. Wpadł, wymierzył i wycenił po czym jak wiewiórka wystawił łapkę po zaliczkę.

Termin ustalono na 21 dni. Ok. Termin leciał leciał, aż w końcu przyleciał. Chcąc potwierdzić wizytę dzień przed zadzwoniłem do firmy. Okazało się, że nie bardzo coś tam moga i czy możemy przesunąć. Jako, że w sumie było mi to na rękę zaproponowałem przesunięcie terminu o całe 30dni. Mija 25 dni i mam telefon. No bardzo nam przykro ale nie możemy bo samochod nawalil czy ktos tak sie rozchorował. W tym momencie cos we mnie peklo. Powiedzialem, że NIE WYOBRAZAM sobie aby przesuwać termin tym bardziej ze chcieli go przesunac o kolejne 2 tygodnie (sic!). Wspomnialem o urlopie itp. Pani powiedziala ze oddzwoni. Oddzwonila po kilku minutach i powiedziala, że WSZYSTKO jest ok. W czwartek miedzy 9:00-10:00 beda. Potwierdzilem wszystko czy aby tak sie stanie, Pani powiedziala ze oczywiscie. Przyszedl czwartek. Siedzimy sobie w domku i dzwoni około 8:30 telefon. Patrze oni dzwonia. Mowie "super, chca potwierdziec ze zaraz beda". Odbieram a tam co mnie wita? "Mam dla Pan zła wiadomość" :-) I zaczela się ściema, że jednak nie beda dzisiaj. Powiedzialem, że prosze poczekac i oddałem telefon współlokatorce. Ta nie była zbyt miła ale w konsekwencji okazuje się, że ma być JEDEN (tak powiedziala Pani przez telefon) kolega około 10:30.
Jest 09:10. Czekamy na "kolege". Pytanie tylko, kto pomoze Panu wnosic na 3 piętro okna? Kto mu bedzie pomagał, asystował? Czyzbym mial zostac uczniem Pana montera?

Zobaczymy co z tego dalej wyniknie. Jakos sie obawiam, że ablo ich nie będzie, albo spaprają robotę bo moze wyśla Pana dozorcę :-) Mam dokument z datami kiedy obiecali zrobic, z wpłacona zaliczką itp. Jeżeli cos spaprają lub ich nie bedzie chce narobic niezlego rabanu. Gdzie mam się udać? Jakie pisma i do kogo złożyć? Nie jestem msciwy ale jezeli przemilczę to co sie dzieje, ktoś inny może miec podobna sytuację a chyba powinna firma roofex szczecin dostac pstryczka w nosa za swoje lekcewazace podejscie.

BTW: Jak można dzwonic w dniu montazu i odwoływać wizyte kiedy ludzie siedza od rana na urlopie na zadanie i maja juz cale mieszkanie ofoliowane?
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

Piechotą do Rzecznika Praw Konsumenta - twoje wpłacone pieniążki jako zaliczka przemnóż razy dwa - tyle firma ma ci wypłącić w ząbkach za zerwanie kontraktu (tj zwrot zaliczki + kara za niewykonanie zlecenia równowartość wpłaconej zaliczki) No chyba że łaskawie zgodzisz się na montaż minus rabat (chłopaki nie zostana wtedy z twoimi oknami)
W sądzie możesz wyegzekwować (przez rzecznika zero kosztów sadowych) pieniążki jak wyżej ew dodatkowo utracona np dniówka w pracy- ale chyba aż tak mściwy nie będziesz ?
Mariusz Drapała
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Mariusz Drapała »

Był Pan Gienek. Niesamowicie dowcipny Pan. Zrobił wszystko od A do Z. Zabrało mu to ponad 4 godziny bo był sam. Tachał okna sam i ledwo zipał. Ja niestety z pewnych względów nie mogłem mu pomóc.

Niesmak jednak pozostał. I to wielki niesmak. Fajnie jezeli firma ma dużo zleceń ale trzeba dbać jakoś o "zaplecze" montażowe.
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

[quote="komarko1"]Piechotą do Rzecznika Praw Konsumenta - twoje wpłacone pieniążki jako zaliczka przemnóż razy dwa - tyle firma ma ci wypłącić w ząbkach za zerwanie kontraktu

zaliczki nie odzyska w podwójnej wysokości. podwojną wartość może odzyskać ale zadatku
pozdrawiam
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

Masz rację Michałek , ale najważniejsze że pan Gienek to wesoły facet i zrobił wszystko od A do Z.Pozdrowienia dla pana Gienka!!
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

tak! PAN GIENEK zywa legenda montażu okien
okniarz__
Czytelnik
Czytelnik

fax od roofex

Post autor: okniarz__ »

Witam,
Panie Sylwestrze nie potrzebuje faxu, ani innych rzeczy pozyskanych nielegalnie. Jezeli czegos potrzebuje kupuje to w sklepie :) bo mnie stac. Nie biegam po firmach chwalac sie ze mam kilka tysiecy metrow hali pod dachem i nie probuje kupic uzywanej jednoglowicowki :).
Nie mam w zwyczaju polemizować z ludzmi panskiego pokroju ale zrobilo mi sie zal tej mlodej dziewczyny ktora tak umiejetnie pan zaszczul.
Jest pan dla mnie i wielu innych szczecinian "wzorem" prowadzenia biznesu. Wiec pozostaje z wyrazami szacunku i zycze sukcesu w rozwoju firmy w nowej siedzibie co najmniej tak oszalamiajacego jak sukces jaki pan osiagnal na rynku mebli kuchennych.
Pozdrawiam

P.S.
Moje wypowiedzi sponsoruje ZDROWIT, CBŚ i WSI
ODPOWIEDZ