Co robicie z oknami z demontażu?
Witam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Solaria dla dżdżownic !
Serio. Układasz gęsto na polu najlepiej naprzemian a po kilku dniach takie opalone zbierasz i na ryby !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli nie wędkujesz to zawsze możesz je sprzedać tak samo okna jak i dżdżownice a zysk oddać następnemu klijentowi w rabacie !
Problem jak nie masz pola
Pozdrawiam .
Serio. Układasz gęsto na polu najlepiej naprzemian a po kilku dniach takie opalone zbierasz i na ryby !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli nie wędkujesz to zawsze możesz je sprzedać tak samo okna jak i dżdżownice a zysk oddać następnemu klijentowi w rabacie !
Pozdrawiam .
Szerszel pisze:Solaria dla dżdżownic !
Pozdrawiam .
Poczucie humoru (j/w)żenująco-prymitywne.Znajomość ortografii na podobnym poziomie! Pozdrowienia[/b]
ortografia to na maturze, od kiedy pamietam tu wolno było ją czniać
TU = NET przykład bywalcy ICQ, pisalcy SMS-ów i młodzież ogólnie klikając
obowiązuje tylko netykieta
ale każy żółtodziób ma swoje zdanie na temat nieistotny np: ortografia
chyba że ma coś do powiedzenia w temacie na który odpowiada
TU = NET przykład bywalcy ICQ, pisalcy SMS-ów i młodzież ogólnie klikając
obowiązuje tylko netykieta
ale każy żółtodziób ma swoje zdanie na temat nieistotny np: ortografia
chyba że ma coś do powiedzenia w temacie na który odpowiada
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Panie szerszel gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!1
Dawno się tak nie ubawiłem.
Dobra lekcja dla dupka co pyta o pierdoły i nie zauważa że ludzie martwią się skąd szarpnąc kasę by następny rok przetrwać, a może nawet na coś więcej.
Panie pinpuk Pan to musi naprawdę nie mieć żadnych problemów.[/url]
Dobra lekcja dla dupka co pyta o pierdoły i nie zauważa że ludzie martwią się skąd szarpnąc kasę by następny rok przetrwać, a może nawet na coś więcej.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Skoro ten temat jest dla Ciebie zbyt trudny to nie musisz się na niego wypowiadać i przy okazji obrażać osoby nim zaineresowane. A ze swoją ineligencją to możesz "szarpać", ale napewno nie kase.DAREK 13 pisze:Panie szerszel gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!1
Widzę, że się nie myliłem, jednak problem istnieje.Prezio pisze:To wcale nie jest nieistotny problem. Ja np, czesto przywoze z montazy z nimiec okna po demontazu dotej pory nie wiem za bardzo co z nimi robic.. A Niemcy placa calkiem dobrze za utylizcje starych okien czy Rolet:] u nich taka przyjemnosc kosztuje naprawde sporo...
A nie wydaje się Pani, że nie powinno tak być, że musi Pani ogłaszać się, żeby cokolwiek zrobić z tym odpadem. Nie lepiej by było zawieść na jakieś miejsce specjalnie do tego przeznaczone. I problem z głowyElla pisze:A ja ogłosiłam na ogrodach działkowych i natychmiast znaleźli sie chętni do zabrania starych okien. Budują z nich szklarnię.
Problem istnieje ale wśród białych cywilizowanych ludzi.
W Polsce, zgodnie z systemem potrzeb A. Maslova, najpierw są zaspokojane potrzeby podstawowe.
Dla wyjaśnienia najpierw trzeba sobie zapewnić byt (ZUS, LOKAL, WYPŁATY, itd itp...).
A dopiero potem być może ......
Dla porównania - Islandczyczy martwią się że opony z kolcami zbyt silnie zanieczyszczają powietrze.
No cóż to widać Islandia to cywilizowany kraj w którym pracują biali ludzie.
W Polsce, zgodnie z systemem potrzeb A. Maslova, najpierw są zaspokojane potrzeby podstawowe.
Dla wyjaśnienia najpierw trzeba sobie zapewnić byt (ZUS, LOKAL, WYPŁATY, itd itp...).
Dla porównania - Islandczyczy martwią się że opony z kolcami zbyt silnie zanieczyszczają powietrze.
To znaczy, że nie jesteś "białym cywilizowanym człowiekiem"?DAREK 13 pisze:Problem istnieje ale wśród białych cywilizowanych ludzi.
Bo ja za takiego siebie uważam i dlatego widze ten problem.
Nie takie proste :(
koszt przerobienia starego okna na czynniki nadajace sie do dalszego odpadu jest bardzo wysoki , lepiej opłaca sie oddać na śmietnik miejski .
Huty szkła nie odbiorą szkła zawierającego np. kit szklarski , płacą bardzo mało za kilo .
zatrudnienie , zus ,człowieka dorozbiórki , opłacennie placu , drewnosłabej jakości z futryn -szkoda zachodu
Huty szkła nie odbiorą szkła zawierającego np. kit szklarski , płacą bardzo mało za kilo .
zatrudnienie , zus ,człowieka dorozbiórki , opłacennie placu , drewnosłabej jakości z futryn -szkoda zachodu