Jakie maszyny na poczatek ??
Jakie maszyny na poczatek ??
Chce rozpoczac produkcje okien PCV. Jakie maszyny na początek byscie polcecali , jaka zgrzewarka ? dwu czy jednoglowicowa ? piła to samo dwu czy jedno ?? Produkcje bede zaczynac sam.
Druga sprawa czy można miec podpisana umowę z kilkoma producentami profili czy trzeba wybrac jednego , jesli jednego to jaki system polecacie dla malego producenta ? (myslę o systemie Weka) Prosze o porady
Druga sprawa czy można miec podpisana umowę z kilkoma producentami profili czy trzeba wybrac jednego , jesli jednego to jaki system polecacie dla malego producenta ? (myslę o systemie Weka) Prosze o porady
-
najlepszeokna
- Czytelnik

Stwierdzilem ze to jest gowno a nie zarobek. zaczalem inwwsetowac na gieldzie po 2 letniej edukacji, siedze w domu przed kompem w fotliku i nic mnie nie intersuje, zadni klienci, dostwacy , robole, urzedy poprostu mam wszystko gdzies i zarabiam ile chce.
aaa jakby ktos chciał to mam na sprzedaz nowy kompresor FINI 300 litrow , moja pierwsza maszyna ktorą kupilem niepotrzebnie, cena 3 tys
aaa jakby ktos chciał to mam na sprzedaz nowy kompresor FINI 300 litrow , moja pierwsza maszyna ktorą kupilem niepotrzebnie, cena 3 tys