Jakie maszyny na poczatek ??

EMDM
Czytelnik
Czytelnik

Jakie maszyny na poczatek ??

Post autor: EMDM »

Chce rozpoczac produkcje okien PCV. Jakie maszyny na początek byscie polcecali , jaka zgrzewarka ? dwu czy jednoglowicowa ? piła to samo dwu czy jedno ?? Produkcje bede zaczynac sam.
Druga sprawa czy można miec podpisana umowę z kilkoma producentami profili czy trzeba wybrac jednego , jesli jednego to jaki system polecacie dla malego producenta ? (myslę o systemie Weka) Prosze o porady

oknoAD

hubertb2
Małomówny
Małomówny

Post autor: hubertb2 »

No to chłopie znalazles sobie biznes!!!powodzenia..
Majster
Małomówny
Małomówny

Post autor: Majster »

:lol: :lol: :shock: takze powodzonka i duzo, duzo ,duzo zdrówka! bow tej branzy psychika to podstawa hahahha
rodak
Czytelnik
Czytelnik

Fabryka

Post autor: rodak »

Mam propozycje:
Posiadam na sprzedaż całą fabrykę okien PCV i AL; kompletne linie, ludzie, odbiorcy. Jeśli coś takiego Pana zainteresowało, proszę o kontakt.
PG944
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: PG944 »

Poloecam swoja: 2 pily 2-ciosowe, dwie zgrzewarki i cala reszta.
najlepszeokna
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: najlepszeokna »

Wszystko zależy od wielkości produkcji. Na początek polecam maszyny uzywane, tanie. Teraz nie jest najlepiej dla początkujących na rynku ale życzę powodzenia.

EMDM
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: EMDM »

Stwierdzilem ze to jest gowno a nie zarobek. zaczalem inwwsetowac na gieldzie po 2 letniej edukacji, siedze w domu przed kompem w fotliku i nic mnie nie intersuje, zadni klienci, dostwacy , robole, urzedy poprostu mam wszystko gdzies i zarabiam ile chce.
aaa jakby ktos chciał to mam na sprzedaz nowy kompresor FINI 300 litrow , moja pierwsza maszyna ktorą kupilem niepotrzebnie, cena 3 tys
ODPOWIEDZ